Vi är på jäsning...

japp så var det =o) ...
Men vi backar lite...

Jag har fått nya hundar...

Gräsätande hundar...

Mkt praktiskt enligt mig iaf...

Hallå e nån hemma??

Iaf så läker såret fint o krymper..det är mitt på dan idag jag knäppte det.


Sen till dagens händelser då.
Jag besiktade transporten idag och den gick genom med blankt papper, skönt.
Sen så kom Öjvind på kvällsidan för att kolla på Tilias ben och ultraljuda dom..


Upptäckte ju när jag lastade ur Tilia hemma att hon var mkt svälld i ena bakbenet, har haft jodopax omslag i två nätter och svullnade har gått ur lite uppe vid hasen, sen hittade jag några gamla sårskorpor o nån "ärrplutt" på insidan av hasen samt så har hon som ett "balltramp" + lite skorpor i karleden, och hon är ju vit där och jag har mkt erfarenhet sen travtiden av den sortens vård.
iom att jag haft varmblod förr som bara har andats ordet sår på benen så har dom haft lymfagit så oroar man sig ju,
men ja nån typ av inflammation är det ju sen vad som har orsakat det kunde han inte säga..Så nu ska hon ha stödbandage framöver och så länge hon inte har/får feber så ska jag bara avvakta o hålla koll...Vill ju inte ge henne nå starkare i onödan för då kan ju lilla bebbe skadas..Japp ! hon var dräktig på ca 35 dygnet, man såg lilla hjärtat slog =o) och den såg grå ut så kanske det är en musblack?.. (skojar..)

Även Crispa går i väntans tider , henne såg man mest blåsan på än så ca 25 dygn trodde han.Nu är det ju väldigt tidigt och allt kan ju gå fel men vi vet att dom är /har varit dräktig då iaf.

Nu Carina har jag väl skött mig, även om det vart lite sent uppdaterat ; o) !!

Smått o gott..

Två dagar senare och vad har hänt??
Jo vi har haft regn, regn och uppehåll...Faktiskt men det har sett ut som himlen ska öppna sig närsom..men helt ärligt så har solen kikat fram emellanåt.

Jag har hämtat lite spån, så nu klarar jag mig en nån vecka igen.Måste erkänna att jag varit bortskämd och köpt spånbalar ett tag men nu var det tid för att skotta säckar igen , det gillar nog min plånbok mer...=o/

När jag satt o kollade datan igårkväll mellan 21,30-22,00 så såg jag att Ceve o Puzz började bålsa upp sig och springa runt, stanna och stint glo mot järnvägen ett tag , frustavarna lite sen iväg igen...Hmnmnn jag går ner och kikar ut och mkt riktigt ser jag en besökare...Jag tar kameran och smyger mig ut och tar mig till studsmattan, ca 20-30m från besökaren...
Ja se själva , den kollade in mig oxå fast mer kamoflerad.. ;o)

Såg ni ?

ja iaf så tyckte hon/han att det var läge och förflytta sig så den sprang järnvägen innåt Voxna efter ett tag men antagligen så är den fortfarande kvar vid ladan nånstans för både Puzz o Isa har spanat och vädrat ditåt hela dan..
Ser du matte den finns där ute nånstans, bäst o vara allert!!

När jag skulle ta in dom tog jag Puzz i grimskaftet sen fick Ceve gå lös annars har hon nog kommit genom tråden, båda var NÅGOT... på tårna.men jag vart full i skratt för har jag kunnat hade jag nog fått bära in Ceve, jösses vad hon tog stöd av mig, gick så nära som hon bara kunde..
Vad var det?? kanske man kan springa med den? Eller äter den upp mig?

Ska erkänna att det tog lite längre tid att tvätta o smörja Ceve, tänk om den skulle anfalla bakifrån? ;o)

En mindre rolig grej var att idag på fm så pratade jag med grannen, vid elva tiden i gårkväll så såg hon genom sitt sovrumsfönster nånting stort som var i hagen och närmade sig Zdeno o Jossan...Hon reagerade för dom stod väldigt nära varandra och tryckte ihop sig allt som gick, hon sprang ner o ut tjoade o klappade händer, då stack den mot vårt håll, den var för stor för att vara en räv och det var inte fjolårsälgen... Så förmodligen var det vargen endel har sett ströva runt här, det förklarar varför älgen var så in på gårn här oxå...

Himla otrevligt iaf så nu ska man oroa sig extra för det med...

Så jag ringde till Madde idag, och ingen av mina damer har brunstat om så jag ringde barnvaktjouren och for till Delsbo o tog hem dom, jag inbillar mig att om det är en större flock med pållar kanske den tvekar mer innan den går på dom...
Och ja välmående är dom Tilia o Crispa...=o)

The Queen is home..

Och adennern på korta ben ;o)

Nu ska jag ut o dona kväller ,so long!

Grattis !

Ja ,prick idag fyller Ceve 1 år. Grattis stumpan..


Sen har jag skjutsat upp Bella o Elektra till Carina i Malung idag..Elektra var ovanligt stark o skulle Inte in i lådan där mamma var =o/ Både Wilma o jag var nog lika röda som henne, i ansiktet och av allt baxande innan vi fick in henne...Fy på mig som fuskat med träningen..
Iaf några dagsfärska kort på bönan..


Kommer du o smyger igen, dig kan man inte lita på ...Du stoppar saker på mitt huvud och håller fast mig med ett snöre, hmmmn.

Men liite nyfiken blir jag, vad gör du??
Du fångar mig väl inte?

Ähh nu MÅSTE jag kolla läget..=o)
Vy på vägen till Malung, jag gillar den vägen, så fina vyer o natur.


Veckan som varit har varit ganska häktisk med skolresa, skolavslutning o sjukhus, sista ridningen för terminen..Trött är jag men det går kanske över om 10 år ;o)

Än en ggn Stort Tack ! för alla fina ord jag fått (och läst/ hört om ) dom värmer oerhört, jag har fortfarande svårt att tro att vi fick dom där poängen på båda..Men jag är samtidigt realistisk och inser att det förmodligen inte går lika bra för alla domare, det är ju dagsformen och smak..Men det var himla bra kritik på båda..
 
Men ett kort jag fick på Zdeno av en tjej som fotade där, Evelina Östblom heter hon som jag tyckte var superbra, måste lägga in det här oxå..

Måste nog fixa en förstoring på detta..

Ceve hade ju lyckats skärt upp en  ytlig reva på ca 1 dec ,på bakbenet när vi var på utställningen, förmodligen på en stolp , jag hittade en som var lite böjd.
 Men det läker iaf  men det tar nog en stund innan det läkt ihop iom att det sitter dumt till ,så det går upp när hon går...Det ser värre ut på bilden än det är nu, tog den för nån dag sen innan jag tvättade det o la på procellsalvan..

Det har läkt ihop mer nu. Och hon får ju verkligen övning i att sköta sig vilket hon gör bra, med tanke på hennes ålder. Tycker det är lätt att ställa lite för höga krav iom att hon är så cool så glömmer man att hon är bara 1 år, hade detta varit en bloding hade den nog farit både hit o dit vid tvättning,
Ceve protesterar med att hoppa lite med framändan ev "framslå" med ena hoven eller så provar vi att tackla lilla matte ;o) men se att hon e liten men ettrig så hon tacklar tillbaks förvånansvärt stark så det är lika bra att stå still så blir hon klar fort...=o)
Annars får man en smäll på rumpan eller nyp i hakan =o/och så låter hon lite muttrig liksom.

Sen undrar jag hur d går för Tilia o Crispa, ingen hade brunstat om den 12e, o nu ska Crispa ha gått in i ny brunst om hon inte tagit sig, visst det kan vara gulkroppar oxå men det ska vi väl inte tro?..Kanske bor det små Noble bebbar där inne..

Sen hörde jag att Delsbo var inställt, skit hade ju tänkt anmäla Bella dit för o öva inför premieringen...

SKÄCKAR KAN !! =o)

Ja vad säger man?? Är ganska överväldigad efter dagen som varit. Inte trodde jag i mina vildaste drömmar att det skulle gå SÅ BRA, visst jag erkänner att jag tyckte båda var värd guld för dom är så vackra i mina ögon och dom är ju inte helt opartiska. ; o)

Iaf så putsade vi och gjorde iordning dom innan vi lastade och kom iväg vid en nio.Plockade upp en kompis åt Wilma så hade hon sällskap .Har ju aldrig varit dit och vi kom fram ca 10,30.Lite bråttom vart det iom att dom hade ändrat om lite så det snart var Jossans tur , hon var lite på tårna men det hade jag väntat mig, första ggn utepå och inte vet jag om hon vart i nå ridhus heller.

Men vi hann gå o kolla på lite farliga skuggor samnt alla hästar, sen sa jag åt henne att nu fokuserar vi o lyssnar på mig..=o) Och faktiskt var det bara en liten markering och sen följde hon mig jättebra !
Inne på ring gick det oxå över förväntan, först som vi var,jag sa till Annika att det får bli som det blir detta för det är första ggn för henne. Lite vingling ut från mig o trava bort från pållarna gick ju inte först men vi laddade desto mer mot dom,och gissa om min lycka när vi vart placerade 2a ! ojoj vad spännande...Eftersom man knappt hörde vad dom sa i micken så var jag lite klentrogen om jag hört rätt, 9a på typ? 8888 ?? Sen så hörde jag 41p o Guld!! 

  Min lilla skäckade Jossan så bra första ggn !! Helt otroligt.....


Hennes kritik löd: 98888.

* Feminint välutvecklat sto av mkt god typ.   
* Vack.huvud , välformad hals m god resning, Välig.bog , gott djup o längd i bålen ,brett välmusklat kors m bra längd.
* Välbenad , något gracila knän.
* God steglängd.
* Lätt vägvinnande trav.
Övriga noteringar: Välskött! 
( den kommentaren värmde, då har jag ett kvitto på att jag är rätt ute iaf..)    
  

Iaf hamnade man på små moln där, och sen så hade jag tid att fixa så att ungarna skulle få nå i sig.För klass 10 skulle dom ta efter lunch. Eftersom man hörde så dåligt vad dom sa så lyssnade jag inte så värst mkt o helt plötsligt hör jag nån ropa " Då ska klass 10 in på ring"   ..
Hjälp Zdeno står ju i boxen, arrgh...

Iväg o hämta honom och jag hann slinka in som sist, tror dom bara hann gå ett varv innan..
    
Iaf så har han fortfarande lite myror i brallan när man ska stå still men det blir bättre för varje ggn,och i skritten o traven flöt han på jättebra, då blir det extra roligt när man börjar känna varandra!   Det varj ju mkt pirrigt här oxå, tre skäckar o en fux, och döm om min förvåning sen lycka när vi hamnar först, räcker poängen tro? vill ju så gärna ha ett guld på honom..; o)
Och javisst!! sen fick vi ju gå vidare då..

Men efter lunch var det Wilmas tur att få gå i handlerklass med honom och det gick ju oxå bra!
   

45 poäng av 50 är ju jättebra, tycker jag.Så där har jag nog en finfin visare ..

Sen hann jag äta och sitta o titta ett tag. Många fina pållar var det att beskåda och till slut var det då dags, en ny erfarenhet för mig, tack alla som svarade på mina frågor, championringen, vi var tre st, varav en som varit godkänd hingst... men ja hur det än var så stod Zdeno o jag kvar sist, oj vilken korkad min jag måste ha haft =o) Lite svårt o ta in att min lilla skrutt var Champion valack ! Sen poängen dessutom !?! 42 p...


Detta kommer jag att leva länge på !! Tänk dom som detta är vardagsmat för? ja det är det då INTE för mig,
mitt livs andra 41p och mitt livs första 42 p, klassvinnare med guld o Championtitel!! Dessutom med två av mina skäckar...
Nu blir jag känslosam och måste tacka uppfödarna till dessa två underbara individer för att jag fick köpa dom!!

 Iaf så här löd hans kritik: 98898

* Uttrf (vet nån vad det betyder?) val av mkt god typ. Vacker överlinje.
* vack huvud, god resning på halsen - tendens till underhals, gott djup o god längd i bålen.välform välmusklat kors.
*Benad för sin strl. Välvinklad, ngt tåvid.
* Taktmässig naturlig fri skritt.
* Taktmässig energisk vägvinnande trav.
Övriga noteringar: Utmärkt skick !

Måste ge en Stor eloge till dom som slitit och ordnat denna trevliga utställning, mkt trevligt folk att prata med och mkt bra ordnat med boxar o allt nära med cafeteria, ring, sekretariat, toa mm. Och Fina priser!!
 Extra tack till Änglahöjdens stuteri för Zdenos Championpris !

Stort Grattis till alla nöjda med dagen !

Och ett stort TACK för alla grattishälsningar här o var . dom värmer!! 

 Nu ska jag gå ut o ge lite extra hö åt mina duktiga pållar !!
Sen ska jag försöka varva ner ; o)...

PS: Våran data krashade i morse så nu har jag tappat en massa ,så funderar ni så hör av er igen, snälla!! Email adresser o en massa är borta =o(..Så mejla mig så jag kan lägga till i kontakter igen, iaf ni som inte har egen hemsida.


Brunster överallt =o/

Japp så är det här nu, fast nu är det en mindre brunstdam iaf ..

Jag funderade i förrgår ,för alla kom ilag och jag blundade nästan när jag såg Cissi ta sikte på Ceve, hon har ju INTE varit snäll på henne, gissa om att jag tappar hakan när dom ställer sig "omlott" och snusar på varandra o kissar ikapp !?!  ÅHHH va mysigt! Sen suckar jag...vad kan man annat göra? Märrar.....


Så idag har jag verkat och spolat av henne , Ceve kom oxå så jag passade på att spola ren henne i rumpan med. Det var VÄLDIGT mkt fasttorkat kiss där och hon stod så snällt lös medans jag gnussade rent o spolade hennes svans lite. Coolingbruttan.

En som jag är mindre glad över att hon har börjat brunsta är Jossan, ingen hit att ha en med vita ben och ska på utställning, sen ska hon åka med Zdeno =o( Jag är ganska säker på att jag har en fyrfärgad skäck i söderhamn =o(( 

Iaf så har jag skjutsat C till Fernando ikväll. Så nu håller vi tummarna !

Tjena!! ska vi flörta?


Javisst!!


Ja det är nog lite tidigt än, han hoppade på na nån ggn men ville inte fullborda än. Äldre gentlemän brukar veta när det tar sig, inte slösa på amunition i onödan. ; o) Cissi flörtade åt alla håll, strunt samma om det var ston eller Fernando..Märrar...

Imorgon kommer det att bli jobbigt åt Jossan när vi ska bada igen, haha, eller så överraskar hon mig. Zdeno är då inga problem alls han myser bara..
Jossan tyckte jag var väldigt eländig härom kvällen när jag skulle frisera hennes öron o under hakan, inte nog med att vara fasthållen i örat, matte fräste oxå när det killades så hemskt i örat när hon var där med en grej.Och hon gav sig inte heller, vrånga matte =o/ Hon borde fatta att mina öron är mina!!

Sitter o klurar när man ska åka, och när det är våran tur...inte lätt att klura ut det inte ,alla domare tar ju olika lång tid på sig att döma ett visst antal pållar..
Jaja, jag skickar en lycka till önskning till alla som ska dit nu utifall jag inte hinner ut nå mer före..

Hästar hela dan...

Japp så har det varit för oss idag, både roligt o tråkigt....

Börjar med söndan..
Wilma hade kompis här så jag lovade dom en ridtur. Mamma kom upp o tänkte sova här så hon fick låna Markos cykel, packa mellis och stoppa Martin i sin sits sen bar det av..
Wilma gaidade kompis o Cissi längs stigarna så träffades vi av och kollade läget ibland.

Vi cyklade dit vi brukat sista tiden så fikade vi o sen cyklade vi hemåt.
Vi stannade och väntade på att W o P ska komma och kolla av läget.
   
Isa passade på att svalka av sig på sitt sätt till min förtvivlan...Erik är jättenöjd med sin nya cykel =o)
Samt vätskekontroll.Till slut kom dom så då fortsatte vi hem, 5,5 km senare.
   

Idag så började jag med att fixa ett träns åt Ceve och sen tog vi en liten promenad, blev så full iskratt för hon nästan slukade bettet, vikken snäll matte som ger henne nå att fippla med , o)...Sen ut med henne i hagen under tiden hade Wilma borstat Puzz o Jossan, så då tog jag Jossan som fått sin utställningsgrimma på sig o gick upp på vägen o övade med henne. Och hon var superduktig idag!!  Till o med travade smärtfritt utan nå joll, så nu hoppas vi det håller i sig då =o)

När vi kom ner på gårn igen hade Wilma fixat Zdeno och övade lite med honom..

Efter det så bytte hon träns och skulle rida honom..
Just ja jag måste ha västen utifall jag dimper i backen..Vänta här...

Klart för avfärd..

Ridturen gick smärtfritt o han gillar det, hon hade både travat o galoperat med honom!

Sen så tog jag fram slangen! Zdeno tyckte det var en ren njutning i värmen men Jossan tyckte jag överskred gränserna väldigt mycket, tur hon fick prova på innan lördag, då kanske det går lite bättre då, haha.Iaf så släppte det en del päls så nu ska det borstas varje dag så KANSKE dom blänker bra på söndag.


Måste säga att Ceve är ju en som kryper in i hjärtat på en oxå, hon var med när jag spolade dom med slangen, det stänkte o hon fick nån stråle på sig med det bryr man sig inte om..Fick knuffa iväg henne till slut annars blev det mkt trångt.Sen fick Zdeno gå med Ceve o Jossan och det går bra nu, skönt! Då är det bara tre kvar...

Sen knäpte jag detta kort på Elektra innan jag dushade dom, efteråt reagerade jag för jag hörde hon hostade...Går ut i hagen o blir iskall...Fort in med dom, tempar, den är bra. Känner igenom halsen och tycker jag kan känna som en liten boll. tar ett kort sen in o ringa veterinären...

Guud jag var alldeles kallsvettig en vända, precis som med kråkan..Och det gick ju som det gick.Precis som då var det samma ! distriktare som hade jour. Motionera och massera på halsen , har det inte släppt inom två timmar kommer jag..Förmodligen foderboll, så jag masserade o kramade en massa o hon rosslade så hemskt men undrade förmodligen mest varför jag stoppat en grej på hennes huvud ?? Ut o gå och tack o lov så släppte det..Nu är det bra och det synns inte ett spår av allt slembubbel , nu hoppas jag det INTE upprepas!! Det gjorde det ju med massor av ggr Kråkan .

Iaf så hade jag lovat Wilma en rid/körtur, så vi selade efter em mellis och tog en runda runt ormtjärn med Puzz o Cissi, Erik hängde med o körde lite emellanåt. Sen hemma så spolade vi av dom, oxå väldigt skönt tyckte dom..

Nu har jag fyllt i anmälan till Ludvika oxå, hade tänkt skippa den men, äsh det är så pass nära ju.( o Carina tjatar ju såååå).Så Cissi o Tilia är anmälda iaf så märks det hur det går..Wilma ska visa Cissi själv, har ju bara visat Tilia en ggn i min ägo och det är nåt år sen, ska bli spännande o se kritiken. Nu ska jag kolla på veterinärerna.. Soo Long!

Elektra 2 veckor.

ojoj vad det duggar tätt här en vända...Men idag är ju Elektra 2 veckor och det  måste vi ju fira med nåt kort..=o)


Det blir svårare o svårare att få till sidokort, hon ska fram o prata o klias så fort hon kan...

O andra sidan.


Idag har Ceve gått me Jossan igen och ena stunden föltuggar hon o nästa försöker hon mopsa upp sig, ;o) fast än så får hon ge vika för Jossan som markerar ganska bra att det där lägger du ner!


ja jag borde införskaffa en ryktsten, båda har ju lite päls kvar under magen men få se om jag hinner..det börjar närma sig nu men förhoppningsvis finns det fler med lite päls kvar...Jossan fick följa med in i kväll och får prova på att bo i spilta, få se hur det går då.
Gruvar mig lite för att gå först i ringen, bättre att ha nån före som draghjälp när det är första ggn, men vem har sagt att det ska vara lätt?

dags för sticket, GONATT!
( ingen partypingla här inte ; o)

Nu har man börjat landa...

Och snyggingen är fortfarande kvar =o)..

Vart lite tokigt iom att jag började med att åka o lämna Amitza i Mora, när jag kom hem så hade jag en MYCKET missnöjd liten Ceve i boxen "HALLÅ !! Jag vill UT!!".. så släpte jag då ilag henne med Jossan och det gick bra, lite spring men det är ju förväntat..
haha ,det går lite fortare nu så jag hade lite problem med att få kameran o hänga med ; o)

VEM är DU ??? funderar båda..

JAG ska vara boss, säger Jossan, kom igen nu springer vi!! Det älskar jag...

Men Hallå!?! Vänta på MIG !!

Tjohoo!! Jättekul!

OOOpss, öronen försvann =o/ Hej o hå, detta lär bli jobbigt tycker Jossan...
Det var en massa brallande o tokrus men då vart det bara sudd, o jag glömde lite för WAOWW!! va läcker hon är..
Sen lugnade dom ner sig o började äta...
Så på em så tänkte jag att äh vi går över till betet med dom...

Och ja ett tag gick det bra, men sen så skulle ju den där inte få finnas i deras "revir" Surkärringarna åkte ut en efter en, man tycker det är så eländigt synd om Ceve, hon vill ju bara vara med dom i flocken..Cissi , Puzz o Bella bara vallade undan resten o skulle INTE ha henne i närheten o Ceve sprang gnäggande efter ...

Jag går här bredvid tvåbeningen, hon vill prata med mig iaf...

Iaf så har jag henne inne på nätterna med Puzz som sällskap, och operation invänjning har börjat, idag har hon gått mellan Cissi o Puzz på ridbanan den behöver betas ner igen, Cissi är en riktig GRIS, hon anfaller om hon får chansen, så rädd för att åka ner på rangskalan så hon överdriver, hon var lika mot Jossan när hon kom men Jossan ledsnade o sopade tillbaka till slut o då gav hon sig..
Nu är det trådar emellan..Men hon rusar iaf mot henne men se nu har Ceve fattat att hon inte kommer åt na..Så hon betar vidare o retar Cissi som inte har många strån att gnaga på..

Cissi ska ju snart iväg till Fernando sen ska Bella upp till Zorry , så då blir det lättare för henne att bli hemma i flocken, Puzz kommer säkert ty sig o bli mer snäll då mot henne.Dom gick och betade bredvid varandra mellan trådarna på em här, så det går framåt..

Övrigt så har vi fått upp studsmattan nu idag, Puzz skodde jag om fram imorse iom att hon hade tappat en sko, den första på hela tiden här.
Sen nu på kvällen efter ridningen på ridskolan tog jag o Martin cykeln o Wilma red Puzz, en tur runt homna. 9 km blev det och Wilma var jätteglad för den här ggn vågade hon hoppa över tre diken, ena ganska bred, sen hade hon hamnat bakom en räv på en stig i skogen som hon brukar rida, "jag blev ganska rädd, men så skrek jag åt den att * stick ditt rävloppselände* och det gjorde den!" Så hon var mer än nöjd , jag har klarat av två saker jag var rädd för idag, sa hon..Min duktiga jänta!!


Nu är det dags för 11 sticket sen får jag sova...

TREVLIG HELG ALLIHOPA!!


Utflykten avklarad!

Japp nu sitter jag här en snabbis innan jag ska gå ut igen...51 mil har det blivit idag men det har gått jättebra att åka.

Kom iväg lite senare än planerat och jag började med att besöka Sussane på Gullsmyra, jösses va mysigt hon bor ! Och nu har jag sett Jenna, Jossans mamma live..Sen har jag sett Ronja som jag var spekulant på en gång i tiden MEN som vanligt funderade jag för länge ; o) så hon vart såld. Och sen var ju Damit en goding, hmmmn...
Och självklart hade jag glömt en sak, =o/ Javisst , kameran...

Tack för rundturen och vi ses säkert nå tag igen.

Amitza lastades helt smärtfritt, .
Sen åkte jag vidare på min sightseeing..Halvt vilse för varken vägbeskrivningen eller tomtommen var överrens så jag fick ringa o bli visad rätt....

Så nu har jag haft en trevlig dag och har bekantat mig med en ny ras, och gissa ??

Javisst ! En följde med hem oxå =o) Stort tack för allt Birgitta !!
 
Nu hoppas jag att jag har en egen pålla i många år, och en sak är säker, jag kommer aldrig tröttna på att titta på henne iaf!!
 Nu efter 20 år med hästar så har jag min egen ridbara (i framtiden) svartskäck!! Som jag har drömt om ända sen jag var en liten tjej, från början var drömmen en skäck islänning men den plånboken har jag inte, MEN nu har jag en skäck som både är en bra kör - rid ras...

Här duger alldeles fint , det fanns godis i krubban..

fina Amitza, Carina o jag har en köphistoria om henne oxå ;o)Men som vanligt hann jag inte..

Vart har jag hamnat??

Ceve ( Kiwi uttalas det ) heter jag..Och jag gillar mat..Jag har åkt långt idag och är vrålhungrig !

Har inte tid med dig nu...

På återseende!!

Nu måste jag ut o titta, fattar knappt att hon bor i mitt stall..RSS 2.0