Ojoj vilken helg!

Nu sitter jag här och känner mig väldigt mkt dagen efter än....

STORT TACK FÖR ALLA GÄSTBOKSINLÄGG!! SÅ ROLIGT ATT KUNNA GLÄDJAS MED VARANDRA.

Det började på fredagen , Wilma o Cissi var ner på ridlektionen och fick även denna ggn beröm av ridläraren, är så bra för man ser hur både ryttare o pålle växer..Sen hem och stoppa henne under slangen så hon skulle bli ren o fin. Packa bil och sen lasta.
 I Mora så plockade vi upp en liten sötnos vid namn Lyktans Queen of my heart, 
 Som sagt så avverkade vi 17 mil och övernattade hos Carina med fam. i Malung.
STORT TACK CARINA FÖR ALLT !! Zorry gillar nog mig lite för varje ggn jag kommer dit så har jag flickor med mig ;o) denna ggn två st..Hihi vi satt o smaskade tårta kl 23,30 på natten o pratade, så roligt att kunna prata häst totalt ohämmat ! Sen vart jag totalt OFF men säg den som kan sova helt avslappnat på nytt ställe, jag hör inte till den skaran...

6,40 vaknade jag och låg o hade myggjakt =o( Men den dog,haha...Sen upp o dona packa o lasta.Jag tankade upp bilen i Malung sen nollstälde jag trippen, den stog på 57 mil när jag kom hem 23,15 på kvällen sen..
Iaf så lyckades vi dribbla oss fel så vi kom lite sent men alla var så snälla o hjälpsamma och domaren väntade så vi kunde få bedömmas iaf och vi fick rangeras, jättesnällt!!
Jag fick det ganska hektiskt och var bra nog stressad , tyckte det blev lite hafsslaffs med visningen, vet inte men det kanske bara var jag som kände så...Iaf så visades Lyktans Penny först och hon fick finfina 40 p o Guld med fin kritik. Sen var det Queens tur, hon tycker inte om detta påfund, dötrist helt enkelt..och sånt syns ju oxå.Men hon fick 38 p o silver iaf.

Sen så vart det lite andrum för mig och jag fick hjälp av Linda med att dona det sista på Cissi, Tack så mkt! Sen in med henne o vänta ..Var MÅNGA fina ston i hennes klass . Men jag tycker vi klarade oss galant i visningen, är ju en helt annan sak när det är ens egen. Och gissa att jag var nervös när jag står fyra i placeringen och hör att 5an fick 40p, Jiiipiie vi har fått 40p igen tänkte jag..
Sen när jag står och lyssnar på kritiken och hör att hon får en 9 på skritten då tänker jag "ahh då blir det en 7a på traven" men se hon fick en 8a !! 88898 = 41 p !! Jag blev så lycklig!!  Trodde ju aldrig att hon skulle få så bra!! Har nog inte smält det än riktigt, tänk att det skulle bli med våran underbaraste Cissigumman jag skulle få mitt livs första 41 poängare på en utställning!!

Tack så mkt för korten bönan!


Sen var det iväg ut igen och hämta Zorry, var bara en pålle mellan så lyckas jag inte komma lite sent till ringen igen?? GUUD va det är hemskt att komma lite efter sådär..Men det är ju min egen skräck inför att bli uttittad som spökar då, tror inte många bryr sig utan koncentrerar sig på pållen istället.
 Vi lyckades väl ganska bra med visningen men hamnade iaf sist med fina 40p o bra kritik, var ju nästan väntat med tanke på dom andra hingstarna.Men det är ju så häftigt att få gå med honom för han har en sån pondus killen!! Och han sprallade lite i ringen, sen fick vi sån fart i traven att vi höll på o landa i väggen en vända , gud vad jag kände mig bortgjord då=o/ ..Men det bjuder vi på !! *ASG*

Sen ÄNTLIGEN så kunde vi gå o äta Wilma o jag, mumsmat var det ,Ris o kyckling .samtidigt valde vi ut pris , Wilma valde ett par örhängen.Var himla skojigt att man kunde gå till ett prisbord och fick välja själv.

Sen gick jag och vann ett hederspris !! "Mest långväga utställare" det var jag det..37 mil enkel.Men det var värt varenda mil ! En jättefin talrik man ska ha på väggen med ett motiv med hästar på sen en "termosmugg" oxå var hederspriset.
Måste ge en stor ELOGE till alla som har anordnat utställningen, så trevligt och fint ! God mat och fina priser, trevligt folk ,trevligt bemötande mm.
.
Åh vad det blåste ett tag..


Sen lastade vi o åkte hemåt, stannade vid ett köpcentrum o köpte milkshake åt Wilmis , sen däckade hon..När vi kom till Malung igen tankades det sen hem till Carina o lastade av lite grejer och på med lite grejer sen till Mora och av med Queen..MC Donalds fick en påhälsning sen hemåt...Måste erkänna att jag var VÄLDIGT seg dom sista 5 milen. Men GLAD!!
Vi stoppade in Cissi i boxen . sen låste jag bilen och gick in, snark...

Tyvärr så säg den glädje som varar helt...Mia hade ringt mitt i all visning av hästar så jag ringde upp henne på hemvägen..Tyvärr så är Kungen död nu, han hade fått tarmvred och fick somna in på fredagskvällen..Jag tycker det är så synd om Mia och jag fäller en tår själv oxå, även om jag hade sålt honom så har jag ju så många fina minnen av honom. Och det är lite ruskigt för både Wilma o jag hade pratat om att åka o hälsa på honom efter denna helg...Jag beklagar och skickar tröstkramar till Mia med familj..
Vila i frid farbror..Idag så var det en tjej som blev riktigt glad över att Cissi kommit hem igen..Och Cissi trodde nog att himlen ramlat ner,, GRÄS !! Kolla in bundisarna...


Ohh vad det kliar skönt!!

Ja verkligen..

Hörs en annan dag!

Smått o gott med SOL!!

Nu har helgen gått och jag har nyss hämtat barnen från skolan / dagiset.

På Fredagen så åkte Wilma till skolan och Marko jag o Erik tog minigrävaren o lastbilen ut i hagarna.
Cissi o Puzz  (Är det så hon brukar kallas till vardags Eva?) fick gå i trähagen alldeles bredvid grävarn o lastbilen, än sen då sa Puzzel?? Inte en reaktion, härliga pålle..Marko lastade fulla flaket men sen när han skulle åka o tömma så var det för mjukt i backen =o(( så han satt med bilen.... SKIT !!  Tömma flaket sen fick jag hoppa in i l-bilen o Marko tog grävaren o drog lös... Jag tog grävaren och höll på och övade lite med dynghögen medans Marko raggade en traktor o skopa...Ganska kul faktiskt !! Så nu kan jag köra den om det skulle hända nåt hemskt som behöver akutgrävning...
Sen kom lillebror  med traktor o skopa så en timme senare var det bortstädat allt. Gissa om hönsen vart chockade när dom fick komma ur hönshuset sen, VART tog våran krafshög vägen??

Puzzel och Cissi är pooolare nu. =o) Har du hittat nå gott?


Sen på kvällningen så var det dags! Ridskolan!!
Vi lastade Cissi och åkte ner dom 2 milen till klubben , Puzz fick gå in till Trine o Crispa vilket inte gillades nå vidare men hon får vänja sig..Tyvärr så verkar Joline ha slutat så nu är dom 4 st som rider, gick kanonbra för Wilmis o cissi, dom fick öva på att ställa pållarna, sen i galoppen så tog hon rätt direkt i båda varven !! Duktiga töser! Cissi har ju annars haft lite svårt för galoppskänkeln men nu kanske hon börjar lära sig.
Lördagen var Vendela här och dom borstade alla pållar lite och donade.Sen följde båda hem till Carola och där hade dom ridit Skrållan o hoppat, sen på kvällskvisten så tog jag o snabbputsade Trine o tog nåt färskt kort på henne...Tyvärr så var det lite mörkt så blixten tog in därav lite väl ljusa bilder..
Min fina Tinegumma!!Ser ni den runda mörkare fläcken på magen? Den är ett minne sen hon var 2åring och retade mitt ardennersto Della...Della slog o träffade precis på magen där sen den andra hoven mitt på "höftknölen" , hon for och slog runt, jag vet inte hur många volter sidleds....jag var säker på att nu blev det kört med na men se hon klev upp ruskade på sig och tittade snett på Della sen kom hon fram till mig lite stappligt precis som " såg du matte !!?? Gräla på na hon var DUM !" Men sen så lärde hon sig att man lämnar den damen ifred..Iaf vid matdags...

Wilma piffade upp Cissi lite igen hon oxå Fina va? Pink Ladys!! ;o)


Söndan så var Elise här o lekte med Wilma och självklart så vart det lite ridning med Cissi, dom gjorde lite hinder som dom provade..Sen så kom min mor hit på em och fick se våran "hemlis" Puzzel, hade inte berättat för henne att hon var hemma ;o)  men nu vet hon...Vikken FUL färg var hennes komentar =o/ Jaja inte alla som uppskattar lite ovanliga färger inte...Men vi gör det!
Idag så har jag tagit en tur med Cissi o Puzz på släp med sadel till Ormtjärn,gick hur bra som helst, hon reagerade inte på nånting genom voxnabyn, en massa rammel av olika slag, grisar,skällande hundar,en katt kom farandes över vägen .mm. Vi mötte EN bil på hela turen, no problem. Sen bron över ån var ju lite opålitlig och hon tittade men hon gick så duktigt i mitten så det blir nog inga problem sen vi gått några ggr.Jag blir bara mer o mer impad av damen, o kärare...Jo just det när vi kom på grusvägen ca 200m hemifrån så är det en fyrhjuling med kranvagn som håller på o lastar plant, och båda gick förbi utan o bry sig det minsta !!
Tog lite tid nu , tar 20min o skritta genom byn tills man kommer till sandvägar sen så travade vi ganska mkt " lilla vändan "genom ormtjärn, klättrade ett par vändor ca 30 min tog det sen skritt 20 min hem igen . Så det tar lite tid.Men så MYSIGT !! Vart lite kort idag iom att jag hade en tid o passa..

Nu ikväll så är det bassängträning åt mig, ÄNTLIGEN ! har längtat efter varmvattnet och träningen.
Nä nu får vi höras en annan dag!

Skolstart mm..

Ja nu har jag legat på latsidan ett tag med uppdateringarna..Men jag fixar o donar så jag har inte gjort mig tid riktigt.
Har tömkört Puzzel några kvällar sen barnen somnat sen fipplat med en massa annat.
Det går då iaf bra med henne, hon är ju så lugn o cool, så vi poar på med henne, Wilma har bara ridit några korta snuttar runt grannen och på gården med mig i grimskaft. Jag har haft henne på släp efter Cissi ett par ggr så hon får se "miljön" runt omkring här, senast ikväll då tog vi en tur på ca 6 km och hon fick se/ passera en gård med två hästar som jämt travar med alldeles bredvid vägen,hund som brukar skälla, en get som går i en jättebauta hundgård, samt en massa grejer överallt.Fast nu var hunden tyst o geten syntes inte,,men  INGA PROBLEM !!  Kan ju säga att det tog åtskilliga turer förbi där innan Kungen slappnade av ...

Ja lite mörk bild men så är klockan nästan nio med..Underbara RUNDA Cissi...Henne kan man lita på ! Och fina Puzz får ha bröstselen på!

Jaja , ni får ha överseende´men man blir så glad o lycklig av dessa goa pållar! O vem BRYR sig hur man ser ut i skogen ?? Inte jag ...Så skönt att få komma ut själv ibland och NJUTA av TYSTNADEN och HOVKLAPPRET.


Idag var ju första skoldagen oxå , Wilma tycker det är kul !! ( Det lär väl gå över nåt tag det med..)Men det är skönt iaf att vardagen kommer, och en till i klassen är dom så nu är dom 5 st. Och vi laddade upp med hästpapper att klä skolbänken med.. Tänk att min jänta har börjat ETTAN !?? Vart tar åren vägen ??
 Och i morgon börjar ridskolan gissa om nån längtar..Cissi ska ju få äran o följa med, måste ju ta alla chanser att krympa magen nu inför Karlstad..

Fick ett mejl av Anna med , hon har påhälsning av björnen igen..=o( Men imogon börjar björnjakten ,så ta dig i akt Björnelände! Killarna har känt av den och har tydligen gått i en samlad flock nu emellanåt , annars brukar Zdeno o Pelle gå för sig själv..
Kolla in Barreman "bollen "med sina polare ! Han växer och är ju lite ojämn för stunden igen, ska bli skoj hur han ser ut som klar..Man ser Zdeno långt borta i bakgrunden...Tack för bilden Anna !!Sen har det äntligen blivit klart med Kråkan men jag måste säga att man är lite besviken...Man ska tydligen inte försöka rädda dom så långt det går...Iom att det var karens än på hans egen försäkring så gick inte den och iom att han inte dog inom dom första 20 dygnen( 29 ) så gäller inte Crispas försäkring riktigt..Veterinären fick jag ut lite då iaf efter självrisken.Men ja ibland funderar man..Nu hoppas jag verkligen att jag slipper ha kontakt med skadeavdelningen på ett bra tag..
Imorgon ska jag o gubben fixa bort dyngestan och högen av dynga han skrapade ihop i våras för nu är minigrävaren o lastbilen äntligen hemma..Blir väldigt sent iår det blir bortstädat men huvudsaken är att det blir gjort iaf..

Annars är allt bra och Trine o Crispa frodas, så härligt o se att det är lugnt i flocken och alla samsas , ja förutom lilla Trine då som MÅSTE tala om för Puzzel att "även om du e större så är det JAG som BESTÄMMER" genom att valla och se till så hon håller sig på sin kant..Men hon ger sig mer o mer.
Jag saknar Tilia och funderar på att åka o sno hem henne iom att Marie skerv att Lasse inte brydde sig när hon försvann...Nä då skojar bara tror jag... Och JA MARIE det är dags för mer BILDER!!
Saknar ju hingstarna lite med men dom får komma hem snart iom att jag måste träna två av dom inför Falun.
Sen funderar jag på att anmäla Trine o Crispa till Delsbo men har inte fått tummen ur än...
Nä nu är det kväller !!

Nu är hon här!!

Ja nu kan jag ju avslöja vem nytillskottet är, Sting´s Pretty Puzzel heter hon..Men vi ska ha henne på prov ett tag iom att hon inte är igångsatt så hinner vi jobba med henne lite så ser vi om hon kan passa Wilma i framtiden..STORT TACK EVA för möjligheten du ger oss!!
 Måste ju erkänna att efter två dar så är jag ju mer kär...Och hon har landat lite nu så hon är den COOLA ponnyn man träffade i säter..
Visst e hon vacker ? Synd bara att huvudet blev suddigt..


Jag fick ett gott skratt igår för det kom en höna som blev lite ( läs Mycket!! ) hysterisk igår när hon märkte att jag hittat hennes gömma med ägg..Puzzel blev nog dubbelt så stor och mamma mia vilken utsrålning hon fick !! Men som en klok gumma så gjorde hon inget mer , fast hade det varit en bloding så hade det nog smält till så hade den ryckt lös sig o flytt från gången...Duktig tös ! Ska väl säga att hon förmodligen aldrig träffat på ett sånt fjäderfä förut heller.

Tack alla för hälsningarna i GB !

Igår var det ju årets premieringar i Bollnäs , himla trevligt var det med mycket glatt folk o prata med.Jag visade kusin Jennies ena sto, ettåringen fick hon visa själv iom att hon INTE ville slappna av med mig..Och det gick ju riktigt bra för dom 36 p med fin kritik .Man får ju ta det med en nypa saltl iom att det är en unghäst och dom har ju lite o växa i..
Jennie o Flinga..


Jag var bland dom sista o visa för dagen och det gick ju riktigt bra det med =o) Dilba fick  5*8 = 40 o G.Tydligen skulle hon ha fått GI om hon haft utställningsmeriter sen tidigare, menmen det finns ju förmodligen inga tyvär. Måste ju erkänna att jag gillar Dilba lite , så lugn o cool, ställer upp sig så lätt.Och lite pussgosig . 97/14 var hennes mått.Nu ska vi åka till mor och få mat sen är det karnevalståget att beskåda, ha en resterande trevlig helg !! Så hörs vi en annan dag!

Smått o Gott..

Ja nu är det Tisdag igen. tycker dagarna bara sprutar iväg.

Det har varit kanonväder sen jag skrev sist , tills igår, då regnade det och åskade rejält. Nu är det mulet och ser ut o kunna regna närsomhelst.
Erik har fått sin vanliga förskylning som han alltid åker på när dagis startar igen..

Och igår var jag äntligen och besiktade transporten igen så nu är den klar..Sen hade jag en sån tur att min mor kom upp så jag kunde åka på Utställningen i Rättvik..
När jag kom skulle agilityn precis starta så jag kollade lite på den, ser så roligt ut !! Sen fick jag hjälpa till med allehanda saker vilket inte gjorde mig nåt iom att jag inte hade nån pålle med mig. Kul att kunna hjälpa till lite , för det verkar alltid fattas folk på utställningar..
Sen fick jag visa nån pålle med,hoppas ägarna blev nöjda då. Tack för förtroendet !

Det blev en mkt trevlig dag och jag kom hem runt 19 tiden på kvällen, tog tid att åka iom att ibland öppnade himlen sig totalt.Jag hade fullt ös på vindrutetorkarna men se det hjälpte inte mkt.Sen blixtrade det och small så jag hoppade rejält några ggr.BRRR jag gillar inte åska fast man sitter tryggt i en bil..

JO JUST DET!!  Jag fick  'ntligen kort p[ Lasse ig[r!!Han ser d[ v'ldigt fin ut tycker jag..Hmmn varf;r  blir det konstiga tecken n'r jag vill skriva vissa bokst'ver
Jag hatar n'r det blir s[ h'r .....

Jippiie!!

Jag satt här på morgonkvisten och sms:ade till Marie, borde ju ultra Tilia så man vet om hon ska tillbaks till hingst eller ej..
Jag Skickar ,Vaken?? men får inge svar...Hon sover tänker jag.
Sen ringer hon en halvtimme efter och säger " vill du veta en sak ?"
Oh har du fått fölet ??Vad blev det??
 
Nää, Men Tilia är dräktig !!!    

JIIIPIIIE ! min Riccardobebis finns..Nu hoppas vi att det går hela vägen...Nu har jag grälat lite på Marie, jag måste få färska bilder på dom..Bara därför snor jag hennes framsidabild..; o)


Ha en riktigt TREVLIG HELG ALLA!! Det ska jag...

Smått o gott..

Ja nu har det minskat en kaninunge oxå, ( min favvo) en svart/vit hona. Jag var hundvakt idag åt mor med kompis, dom var och kollade på Orsa Björnpark så när dom kom tillbaks så var hon lite sugen o ganska lättövertalad MEN iom att hon har en kastrerad hane så var det bara en hona som kunde vara aktuell...Så jag "offrade" min lilla tös då..Hon kommer att få det jättebra med kompis och nu blir hon Järvsöbo, lika som pappa Mulle..

Dom bor nära stugan i Järvsö så jag kan hälsa på när jag är där, super!! =o)
Lycka till med henne..


Det har varit kalasväder nån dag och jag har fått en massa smågrejer gjorda som man tycker e lite småtråkiga o kan vänta..
Imorron är herren tillbaks i huddik så man kanske kan få sista räkningen ( avlivningen) så försäkringen med Kråkan blir klar och avslutad nån ggn , så typiskt att det blir mitt i semestern ,men jag ringer och pratar med honom så kan man kanske skynda på litegranna..

Har försökt få till nåt bra kort på Isa idag men det är verkligen inte det lättaste...Nu löper hon och tycker livet är allmänt jobbigt i värmen..Och mat är överreklamerat det...är väl bara för löpet ,hon var lite dålig o äta sist oxå.
Ser mer tunn ut än vad hon är iom att hon byter pälsen oxå, all underull är borta så gott som. Hon blir mörkare, såå fint!


Jag hör nåt !!

Äh man kan väl filosofera lite då...

Nu ska vi ut på en tur med Cissi, Wilma är ute och borstar nu. Erik o jag tar väl cykeln så den får motion med ; o)..
Hörs en annan dag!

Söndag och vardagen kryper på...

Ja nu är det slut på både Markos och barnens ledighet.Marko åkte idag ner mot Limmared igen och imorgon så är det dags för dagis o fritids igen, och jag har lite jobb att ta igen....Massor av papper som ska sorteras, har ju fått ligga lite under dessa två veckor, så det är lika bra att sätta fart för det ska ju göras.Sen  en massa annat som oxå fått haft semester..

På torsdagskvällen skulle Erik borsta  på sin saknade Trine, så han borstade o kramades sen var hon så fin, när han gick in med borstarna så ruskade hon på sig och VIPS så var hon lika hårig igen =o/
Sen på fredagen så tog vi en promenad på stigen efter ån, milda makter vilket forsande det var !! Erik var så glad att få rida på "sin" Trine med westernsadel och "nya" boots, efter när vi var hemma så fick han prova Cissi med "vanlig" sadel oxå.Kolla in, Syrran har gett honom sina urväxta Ridskor och han var så mallig över dom..Sen att domär för stora det är petitesser det...Wilma var iaf störtlycklig! Hennes lilla "mål " är nått !!
Min moster Nenne hade ett par örhängen som Wilma har varit så förtjust i , Så hon sa " tar du hål i öronen så får du dom av mig" Sagt och gjort..Hon var 6 år när hon vågade ta hål första ggn men det bara kladdade så vi fick ta ut o låta det växa ihop...
Nu när hon fyllde 7 år i februari gjorde vi nytt försök...och Woila!!
Nu har hon haft dom !!
Gissa om nån var lycklig!!! Rosa glitterstenar är det som gäller ;o)


Det har väl inte hänt så mkt här förutom att Wilmis hade sin kusin Vendela här i lördags sen kom Paulina o hälsade på så då hade dom pysselstund med Cissi, Trine o Crispa, lämpligt ,en åt dom var..Dom blev så snygga så med tofsar o flätor lite här o var...och rosa rosetter..Sen så var det lite ridning på gårn barbacka...Nån fnissning och avåkning blev det ju när dom iband blev AKUT hungrig o drog ner skallen i backen...ASG..

Sen hade jag en trevlig pratstund med Carina nu på kvällskvisten, TACK för att du är en vän som har tid o lyssna...På ALLA mina veligheter o funderingar om livets alla nycker...Och kolla in Carina !! Den lever än !! Och det är ett alldeles färskt kort så jag ljuger INTE !!!


För er som inte är insatta så är jag en katastrof med blommor sen jag fick barn...Och detta är en blomma som måste ha vatten dagligen; Carina var mkt medveten om min svaghet när hon gav mig den ; o).....Det brukar ta ca en vecka så är såna alster ett minne blott i detta huset..MEN kolla in den lever än och jag har haft den sen den 10 Juni !!! Det är nu jag skulle vilja ha en smajly med tummen upp...=o)
Nä nu är det kväller!!
Om du läser det här Marko hoppas jag att du kommit fram välbehållen !

Trinegumman är hemma igen..

Igår tog jag och Wilma en rundtur.
Vi började med Anna och hälsade på grabbarna..Jösses vad dom hade växt på sig, Zdeno hade fått grövre ben och faktiskt lite mer "hingstnacke" ,vi får hoppas att den kommer lite mer så kanske vi har en chans iaf i framtiden..Pelle hade grovnat i hela han...Barre hade växt i sig och såg ju ut som en häst nu och ingen kantig knota som han gjorde när han lämnades där.
Sen så syntes det verkligen att han ( Barre) blivit fostrad , mkt lugnare och riktigt trevlig o gosa med , inga monstertänder var framme, Stort TACK Frode!
Tyvärr låg ju kameran kvar i min bil o vi åkte i Annas dit...Menmen iaf så verkade jag Zdeno o Pelle men det var inte mkt o ta, lustigt att dom sliter så pass fast det är mjukt där dom går. Tack Anna för att du tar hand om dom så bra!

Nästa anhalt var i Säter hos Eva. Vi fick en mysig rundtur o gott fika, sen kollade vi på hästarna och Wilma fick provrida Puzzel.Så nu har man tittat lite nogrannare på en ny ras , Welshen.


Hon skötte sig kanon den damen iom att hon inte var riden på ett år nästan.Och Wilma är ju nu kär...(jag oxå) Hon verkade så lugn o trevlig. Nu har jag mkt o fundera på , hade jag varit lite tätare så då hade det inte varit nå problem men tyvärr så är jag ju inte det.Men jag ska klura och luska så kanske...
Visst hade jag kunnat försökt o sälja nån unghingst men det känns inte sjyst det heller...

   
Men tåg är då inga problem iaf..=o) Hon hade ridit en stund då sa Eva att nu kommer det, och gick till dom utifall..Men se damen rörde inte ett öra ens..Och visst e hon vacker?? ja nog kommer det att finnas en Welsh här i framtiden allt sen är väl frågan om när och vilken det blir..Hmmn
Stort TACK Eva för några trevliga timmar !

Sen for vi vidare till Gunilla på Kölnäs,Kollade lite på hennes goa föl, en var ju alldeles nyfödd när jag lämnade Trine men nu var han en riktig piraya ! Men gud så charmig !! Många skratt blev det och lite kort.
Måste ju bara lägga ut ett på Wilma och två av hennes hingstföl.
Vem är du?? Kan du leka eller ska man äta på dig?

Sen var det en tjej som tyckte det var himla bra o klia sig på tvåbeningarna..
Kolla in det otroligt nöjda uttrycket =o))


sen blev lite fika även där sen bar det av till betet Trine gick på..Gostumpan!! Så fin hon är nu , avfälld och har fått sin vackra mörka färg ! Tack till dig med Gunilla som tagit hand om Trinegumman !
Och när man går förbi står flickorna på rad,dom strålar och dom ler...

Nora, Pimpim, Trine, Ohna, Omeega och Olly (med risk för att det kan vara fel )
Trine är moster åt Olly.

Hemvägen stannade vi vid Mcdonalds, jag blev lite impad av mig själv för jag lyckades parkera mitt stora ekipage mitt i den trång parkeringen där det var två lediga på rad utan o stutta i nå bilar bredvid. det var knapt en dec till godo för släpet med en bil och i den satt en förare ,undrar om han var svettig ??!! Fruntimmer och en Stor bil o transport, haha jag var lite mallig för förr hade jag bangat men nu har jag mer koll o lyckades kanon enligt mig själv ;o) !.

Sen bar det av hemmåt och väl hemma så knallade hon in i hagen o liksom "suckade"  Hemma...sen så var det inge mer med det..Min härliga dam!! Cissi blev glad Crispa mindre glad iom att nu kanske hon inte är boss mer men dom gick iväg och jag har då inte sett nå kiv än iaf.
Fixade transporten och plockade ur bilen sen gick jag ut i hagen, Trine kom direkt och ville prata så vi hade väl en tiominuters blås o pratstund där sen gick vi till skogen och jag hittade hur mkt smultron som helst..MUMS!Är så skönt att ha henne hemma ,jag bara njuter av att kunna sitta på en stubbe och titta på dom, nu fattas det bara en tjej men Tilia kommer inte hem på ett tag.När Lasseman är avskild får jag henne tillbaks. 

Det här inlägget satt jag o knopade ihop igårkväll, men klantade mig och trodde all text var Borta...Men nu lyckades jag hitta den ! så nu sparade jag mkt jobb.Ser ut att bli ännu en kanondag här, så skönt!
Jag hör att det förmodligen är tävlingar på crossbanan idag, hörs väl hit.

Idag  1 augusti Fyller min Kusin JENNIE 30 ÅR !!  Stort GRATTIS till dig !! Nu har du ramlat över kanten du med...

RSS 2.0