Det rullar på...

Med det mesta nu, Det till o med börjar skifta i lite grönt på ridbanan, Underbart!!
 
det har hänt lite mer  i sandgropen som jag döpt om våran "altan" till...
Formar som ska fyllas med betong..
Gjutningen pågår, Marko fick agera betongtransportör iom att lastbilen inte kunde komma närmare, då har den suttit fast..
 
Och nu ser det ut såhär, lekastenar murade och sand påfyllt igen.Nu väntar vi på att material ska komma sen börjar snickringen..Under tiden leker vi vem som kan göra ett nytt Sahara i hallen ;o) .
 
Jag passade på att sno lite och lagade mina små fallgropar i stallet oxå så nu är det slätt o lättsopat ett tag igen.Jag har ju ett nytt projekt på G oxå, det går framåt och snart kan det bli lite andra ljud här på gården igen.
Wilma brukar ta Cissi och ut o köra ganska ofta nu och härom dan så tog hon med Martin på tur, dom var ända till Ormtjärn och hade sett traktorer, folk som fällde träd bredvid vägen mm, när hon kom hem så var det ju en söt syn som mötte oss...
Det ÄR mysigt att åka häst o vagn !!  Sådär sov han i över en timme , vi selade av, körde traktor mm men han sov så gott i korgen där han ♥..
 
Det har varit en PoJ på klubben, vi anmälde till en 80 cm och visst gick det bra ! felfritt och ett bra tempo med flyt...
En suddig bild men bevis på att nu har jag o Ceve varit ut o gått med rockarden också en kväll, det gick bra men man såg att hon var lite mer fundersam nu. Det blir ju "stummare" med skaklarna fastremmade sådär jämfört med lokselen..
Igår fick Martell en lekkompis , Ärnst (rättstavat?) är ett år och är halvbror med Feibeé, det är uppskattat och det är faktiskt lite kul o se lite action i hagen, Pelle var ju inte alls lika kul o leka med längre. Så nu får dom kampera i sommar tillsammans, är nog nyttigt för dom det.I morse såg det ut som nedan..,sötnosar.
Vem bryr sig om att sova i skiten ?...
Hämtade även hem 12 st kycklingar från gröna ägg, så kanske man får nån som värper det igen, håll tummarna !
 
Iaf så har jag, Wilma och Erik skjutsat Erna till hennes ev blivande " mattar" idag, väl framme så vart Wilma lite grön i ansiktet av avund en vända ; o) vilken ridbana dom har !?! Kolla underlaget..
Åhhh men MAMMA, Kolla!?! en westernhäst !!!
Erna i mitten, hon kommer att gå med dom andra så småningom. Men den till vänster var skadad nu o skulle ta det lugnt en stund.
Undrar vart jag har hamnat ?? Men det finns mat så det blir nog bra...Det känns jättebra, men visst kniper det i hjärtat lite, tyckte jag gjorde det bra som inte fällde en enda tår, även om det var nära innan vi åkte därifrån ..Och det är ju inte klart än..Det var iaf himla mysigt dom bor och det blir nog kanonbra med deras planer.
 
Tror jag glömde Tacka för fikat oxå, mitt i alla funderingar och prat :O) ..Och så trevlig o härlig överraskning Erik o Wilma fick, dom fick prova att mata flasklamm, tror nog vi var lika exalterade alla tre !
GISSA om att det blev tjat...Ahh.
En liten bagge..
Jag satt med honom jag med, var väldigt nära att stoppa honom innanför jackan o skynda mig hem ;o)..
 

RSS 2.0