Kojan färdig!

Japp efter ca en månad så är den klar, bara lite inredning kvar men tak o väggar o dörr e klart..Lite snopet var det för Marko var säker på att han hade plåt så det räckte men se det fanns inte så det vi hittade räckte precis  till o täcka så det får duga så länge, när han köper sen får han ta extra så vi får lite utskjut då istället då..
Marko ska dona till en liten trapp..

När vi är klar så ska jag ta ett kort på hela skapelsen.
Snart e det ju sommarlov o då ska vi inviga den o sova där ;o) DÅ kommer det märkas hur tätt det är, beroende på hur mkt mygg som kommer in =o/...

Jag har oxå släppt mina tre tjejer på betet över dagarna så dom får vänja in sig lite , Jossan vart överlycklig o ville bekanta sig med Elektra direkt men se det tillät inte polisen Puzzel inte, Zdeno ville hellre prata med Bella men se inte ens han kunde ta sig förbi livvakten Puzz =o))

Tyvärr glömde jag ju kameran såklart...Men det var ett lyckligt gäng som brallade lös ett bra tag innan dom kom på att det fanns mat under fötterna. Och nu ikväll knallade jag över dammen o fotade lite..

Tycker det ser så härligt o lummigt ut!

Hej kommer du och hälsar på ? Tjiho, kul o springa!!

Vad gör du? - Äter,äter, äter...

Ohh, mysigt o rulla!

Vart så full i skratt för Elektra stod o filosoferade bredvid Bella som stod och åt,
 då kommer Jossan rakt bakifrån o nosar på Elektras rumpa , som sneglar bakåt,NÄHÄ DU, du får inte vara med mig säger mamma.. sen SMÄLLER DET !!! Ingen flykt där inte..=o)
 
Jossan var så paff !! och jag tror hon träffades med ena hoven under hakan , det lät som ett sånt "klaff"o den andra hoven på bringan.
Så hon retirerade väldigt snabbt o sneglade lite ilsket på det där arga lilla krypet...
Mycket bättre o umgås med matte, så det så!

hon är ju så söt med "bollen" på ländryggen..

Sent omsider skrider min lilla "Kung" ut ur buskarna oxå..

Imorgon ska jag verka honom o Jossan sen tar jag nog fram slangen så får jag bort lite mer päls kanske, antar att jag inte hinner få bort allt innan utställningen men då får det vara så. Det mesta är avfällt men det finns fjun kvar här o där..

Hmmn Zdeno har trollknutor i massor, inge bra han som är tunnhårig i manen så det räcker...

På Onsdag så ska jag ta en liten tripp o kolla på lite pållar, transporten ska med för jag ska hälsa på på Gullsmyra en vända oxå och ha Amitza med mig hem. Sen så hämtar Carina henne i Orsa på torsdan.Ska bli spännande o få se Sussanes pållar.

Nä nu ska jag slå dank en stund i soffan innan jag ska göra kväller.

Elektra en vecka,...

Och VÅRAN !!!

Ja så vart det, efter lite funderande från Carinas sida så har hon kommit fram till det, jag är såklart jätteglad men samtidigt lite svettig, har ju inte haft en sån väldig tur dom senaste åren med "mina" fölisar, vill ju inte det ska bli nåt med sockertoppen.
 (Kråkan dog på 29 dygnet o Crispa kastade ju ett stort hingstföl och Dotty vart ju en nit det med..Så jag låtsas att hon är Carinas ett tag till så går det nog vägen ;o) Lånemagsfölen har det ju gått bra med...)

Men så mkt det händer på en vecka, man tänker inte på det när man träffar dom dagligen men tittar man på bild så ser man ju skillnad.
Nytorkad o nån timme gammal..

Och idag 1 vecka .

Wilma satt i hagen med dom en kväll, i närmare 40 min så kelades dom o Elektra var i hennes knä
mer eller mindre hela tiden..
Åh Hej kommer ni säger Cissi..


Jag släppte ilag dom med Puzz o Cissi idag, det gick bra o lugnt. Elektra var ju nyfiken men modet fanns inte , än..

O lerig har hon blitt efter allt regn som ramlat ner, inte konstigt när man har en mamma som ska släpa en genom värsta geggan: Dom har fått gått i ena vinterfållan så då har dom haft tre olika skydd att gå in i,nackdelen är att det inte torkat  upp än ?! efter att tjälen gått..

Äntligen kommer du min vän ,säger Puzz till Bella.


Men hallå här ÄR jag, vill du inte prata med mig?? JAG har SAKNAT dig ju..


Snälla, jag går så snällt bredvid dig o äter då..


Ja hon är så go o skön Puzzel, hon växer för var dag i mina ögon, på kvällarna när dom ska in så kommer hon i full galopp och då menar jag FULL galopp ! Hon ligger nästan ner i svängarna, sen när hon är framme vid grinden gnäggar hon OM jag skulle ha råkat utom synhåll..

Veckan som gått så ringde Madde, Crispa har oxå tagit nu, Tilia pilskhoppan tog redan samma kväll dom anlände =o/ Trodde ju inte dom  skulle ta så fort, men det är ju inte säkert dom tagit sig, skulle dom ha gjort det så har jag ju haft föl tidigare ändå o det gick ju bra då iaf, har ju 2 stora boxar dom kan bo i.

Zdeno o Jossan har äntligen släppts på bete ,Vart nån dag senare än jag tänkt iom att jag tog tag i o bytte trådar där, har tänkt i flera sommrar nu att det ska göras men inte blivit av...Nu är det gjort o snyggt och förhoppningsvis effektivare ström som funkar.Ifjol bodde ju Nelly med grannarna när dom var där på gräsmattan och inte i hagen =o( till Trines förtvivlan..

 Och jag har tränat lite med Jossan men ja undrar om vi kommer o göra bort oss i söderhamn jag?? ; o) Hon är jätteduktig att ställa upp och skritten börjar gå riktigt bra o hon slappnar av ( här hemma iaf) Men traven...=o/ kommer jag två cm för långt fram eller bak så blir det tvärnit o hopp åt sidan, o jag hoppar ju oxå så jag inte ska råka rycka henne i grimskaftet, ja tur ingen ser oss =o)) Men ja vi har ju några dagar till o öva så det är bara o kämpa på..

Trevlig Helg alla!!
Nu ska jag vara social med gubben o kolla tvn.

Smått o gott...

ja Elektra hon är så charmig o kelen än så länge, det brukar ju gå över i sinom tid ochman blir läskig.Dom har fått bo i boxen ganska mkt nu för här har det blåst ordentligt o regnat lite nu o då..Tur man har stor box, den är på över 9 kvadrat.

Bra med plats åt en liten o busa runt på fast man är inne.

vill du prata?
Haha så skäggig dom är runt näsan!!
Iaf så ringde Carina o skulle ha mer bilder, o inte SMÅ fodringar heller hade hon;o)...Uppställd från sidan osv =o/ Hur lätt e det?? med en flicka som kommer när man kravlar efter backen för att komma i rätt höjd ;o)

Men jag tror hon får nöja sig ,för nåt vart det iaf. =o))

har du hittat nåt eller varför ligger du där? Bäst jag kommer o pratar lite..
LURAD ! jag hann gömma huvudet! =o)


Iaf så är jag mäkta imponerad av Puzz nu, vi följde med Carola o Vendela runt bruket o Dalkarsbo igår.Det blir över en mils tur och det var många saker som det var första ggn för henne,gå över ny bro över ån, mkt bilar mötte vi och man förundras över vissa som tittar i motsatt dike o kör på lika fort, precis som man inte existerar, IDIOTER!! Sen var dom ute med åkklippare i bruket o  en ettrig liten mördarpappilon som tänkte äta Miracel o Puzz lät det som, Ja hon åbleka inte nå, är så skönt när dom fungerar så bra!!


Efter turen så var hon bra svettig, kanon! eftersom hon behöver tappa lite runt magen så vi tog slangen för första ggn oxå, har jämnt svampbadat henne förr. Och visst så skönt det var!!
Sen hann jag hämta ett lass hö oxå, så nu finns det ett tag oxå.


Har avmaskat Zdeno o Jossan så imorn tänkte jag släppa dom på grannens bet, då får dom lite sommarlov.
Har sett listorna för söderhamn med, suck, jag går först med Jossan i hennes klass o det är svarta med o en skäck som är visad förr, ja det lär bli som det blir men vi kan sämst bli 4a ; o), vi får ta o träna lite mer nu för det närmar sig ju..


Bella fölat!!

I morse så hade hon fått stora vaxproppar samnt skitigt löst i boxen.Yes nu är det på G!!


Hon fick gå lös o beta ett tag o hon sprang lite, sen ropade hon på kompisarna så pass att jag släppte dom med henne så alla gick o betade, Bella paxade Zdeno o kliade o betade bredvid honom. Såg att hon rullade sig emellanåt och stannade av på rygg så att säga.


Jag la mig för att nappa en halvtimme, sen när jag klev upp såg jag direkt att Bella var borta från dom andra.Tjop ut och då låg hon på samma ställe som Tilia låg på när hon fölade Lasse.(Fast hon följde med mig in då i stallet)
Iaf så hade vattnet gått precis, och jag ringde upp Carina såklart, men vart orolig för det hände inte så mkt, såg lilla blåsan men den åkte in igen...precis som på Crispa..Åh vad rädd man blir då..

Bella var så duktig, hon hävde sig upp och vi gick några steg till en torr plats, där la hon sig igen men inget händ eller kom ut när hon krystade...Jag sprang in o tvättade av mig så jag skulle kunna gå in för o känna, när jag kommer ut så sticker det ut en VIT hov o snart ser jag den andra med, pust vilken lättnad.

Snart kommer huvudet oxå och jag hjälper henne när hon krystar för det är trångt och jag får ta i branog.Jag drar hål på fostersäcken o blir förvånad, hmmn den är inte svart, den ser brun/ röd ut?!? och när jag ser pannluggen så är den RÖD !! Haha hon har fått en rödskäck ! När vi kommit förbi bogen så får Bella klara sig själv.

Jag sitter bredvid och njuter..Och är SÅ nyfiken, är det en hon el han?

Hallå världen...
Jag är tvungen att gå o lyfta på svansen när dom ligger o vilar,( på bilden)
Och Visst !! 2 hål finns det där, full pott!!


Sen kommer det främmande så då far Bella upp, Cissi blir alldeles pjoskig o börjar brumma som en tok, jag hinner fånga henne så inte fölis ska hamna i kläm när mamma försvarar henne..Sen smiter nästa dit..

Och Puzzel betee´r sig som en hingst nästan, men med hjälp av Wilma så får vi ut henne o stänger hagen så Bella o fölis får bekanta sig ifred.


Himla svårt o få benen som dom ska vara..

Hörru Zdeno, vet du vad det där är?? undrar Jossan..
Stolt Mamma!

Här nånstans ska det finnas mat..

Oh det är jobbigt att komma till världen...Snark!

Nu har Carina ringt och vi har kommit på ett namn ev, Trollans Elektra , kanske nåt mer eller så ändrar vi oss ,det märks ;o).

Allt möjligt....

Ja sen sist har det hänt en massa känns det som..Och ändå har det inte gått så många dagar..

På torsdagskvällen var jag ó införskaffade ett bättre begagnat köksbord samt sex st stolar, det behövdes, ..jag sa till mamma att va kul det är o torka bordet nu, så halt liksom... " ja det kallas lack Linda , det brukar ska vara sånt på borden" säger hon då... =o/ ooops..

Jag har även städat klart hagen så nu har Zdeno flyttat in där och uppfostrad som han är så skiter han alldeles bredvid där jag tömt allt som Marko ska städa bort sen..Duktig kille!!


På Söndan åkte jag då iväg med Tilia o Crispa till Madde o Noble. Båda tjejerna var helt med på noterna ett tag tills han vart föör närgången, då var Tilia tvungen o leka polis o fösa iväg honom.. ;o)

Mums nya goda dofter!
  Mums GRÄS under hovarna...!!

Och som förmodligen många har märkt så har det hänt nåt med hemsidan, jag, i vanlig ordning...=o( har pysslat och tydligen lyckats med nåt så att det bara visas i smala menyfönstret nu , Anna är inkopplad och ska försöka rädda mig. Stackarn , hon har fullt upp så kommer jag med en massa trassel..

Bella har fyllt ännu mer och nu tycker jag det börjar bli grumligare ur spenarna, ja det märks, tre dygn kvar...

Zdeno brukar få gå in till henne nån timme varje dag och då klias det hejvilt ett tag sen äter man tillsammans en stund sen har Bella fått nog och tycker han kan gå in till sig.. =o)Det syns inte så mkt på dessa bilder men Bella har blivit alldeles appelkastad, det tar jag som ett tecken på att hon trivs med tillvaron..


Det känns lite tomt här nu , det är bara fem st pållar kvar här just nu..Fast samtidigt skönt.
Dotty vandrade vidare alldeles före nio i morse, helt avslappnad och lyckligt knaprande på äpple som matte matade o en farbror som kliades med kompisarna nära i hagen.Kan nog inte bli så mkt bättre avslut för en häst tror ju jag då. Och ingen av dom andra reagerade alls , dom åt hö i godan ro..Fast Jossan fick gå in till Bella annars skulle väl hennes mule varit med oss antar jag..

Vart tar alla vägen undrar puzz, fast det gör inget, kanske blir mer mat åt mig...

Haha överlistad !

Japp nu har jag fixat nya saker, jag har nu lyckats ladda bilder till en lös liten hårddisk, och det är BRA gjort av mig att lyckas med det..Samnt laddat in bilderna som jag knäppt senast.

Hej lilla människa.


Bella kniper än, o hennes juver gick tillbaks ett tag och jag kände det som att "nä, hon har blåst oss hon var skendräktig"men imorse var dom stora som kakor igen, kan man hoppas??

Här hade Wilma ridlektion med Erik, och nu ska han hoppa oxå..

Erik själv satt o undrade vad han gett sig in på och va jobbigt det är att sitta rak i ryggen, paus..
Den här bilden kan man tolka på olika sätt...
* Första bokstaven i alfabetet.
* En bokstav av dom alla jag satte upp på ridbanan.
* Just det en A-ponny i bild ;o)Jag har städat ur halva hagen (Där Cissi stakade pinnen) på pinnar o skit o det blir så fint så, hur ska jag kunna släppa in en pålle som skitar ner där??, skojar bara, halva kvar.

Sen verkade jag Crispa, Cissi o Tilia igår och hade lite borstmaraton med dom. Gud så snälla dom är, står som ljus när man pysslar på.
I helgen ska Crispa o Tilia till Noble sen får vi se när dom går in brunst då.Ska väl skjutsa iväg Cissi oxå snart.

Då var jag på plats för min sovstund då, tänker Martin..

Sen har jag fått tag i en som kommer på måndag och avlivar Dotty, den andre hör ju aldrig av sig...=o/Det är inge kul att gå o vänta...

Jag går o maler väldigt mkt i mina tankar att jag vill ha nå o rida på själv, frågan är om jag ska göra nåt åt det, och isf ska jag kosta på mig nå lite dyrare eller ska det bli en gammal travare igen?? Ja jag lär väl fortsätta mala på för o nackdelar...
Har hört mig för lite över tinkrar... 


Vi väntar o väntar =o)

Ja här sitter jag o det pyr ur öronen igen...=o/ Nu har den grej som läser in bilderna från minneskortet säckat ihop, suck !! Jag som ville ha en ny bild på framsida men vi får hålla till godo med en äldre så länge.


Den här är ju gammal men den får duga då...Frustrerande !

Nu har ju Bella 10 dygn kvar till den beräknade tiden, o ja hon gör sig mer o mer färdig. Nu ikväll så tyckte jag hennes puppa blivit slappare men ja det märks om den är det när jag tar in henne snart oxå. Hennes juver har växt rejält men sen minskar det lite sen hon rör på sig över dan..Hon är fortsatt extra gosig o med min tur kanske hon blir en sån där arg morsa som ska vakta fölen ;o) när den väl är ute, OM den kommer ut smärtfritt...Nä nu ska jag inte måla fan på väggen, klart vi räknar med att det ska gå bra ! Men hon är ju svart...=o/

Har sett att hon går o stryker sig riktigt ordentligt mot träden o gnussar rumpan rejält nu dom senaste två dagarna, antar att hon känner av nåt inne där.Tilia gör oxå så när hon närmar sig fölning. Ja spännande är det, att kolla efter tecken på att det kanske är på G o sen kan man utvärdera hur just hon var..
Trine har ju blåst mig 2 ggr,varit färdigfölat fast hon inte sett klar ut, Tilia har jag varit med 2 ggr under fölning nu, Flöjta ville sitta i knäet mitt helst när hon skulle föla. och Cissi visade inte heller nå tydligt att det var dags..Crispa var ganska tydlig och så tapper hon var under felläget som stog upp hela tiden ( med Carolas hjälp då =)

Japp nu vart det en liten nostalgi tripp då.

Till verkligheten då, Idag har jag o Erik varit till sågen efter lite mer brädor, tre väggar är klara nu så nu är det tak o dörrväggen kvar. Himla mysigt blir det o jag ska oxå sova där nå tag..

Sen har jag varit på bassängträningen, äntligen, jösses vad jag (läs min kropp) har saknat den. Jag mjukstartade o körde ett pass själv i ett väldigt lugnt tempo..Märks ganska tydligt att mina muskler har försvunnit rejält = jag har mer värk o krångel. Men nu måste jag försöka ta tag i det annars kommer jag få mer problem o det behöver jag inte i dagsläget.
Har mer än nog som det är känns det som.

Annars så har veckan rullat på o jag har fått upp lite trådar o stängt av lite bete i lillhagen så Bella kan gå där o då har hon fri tillgång på höbalen till andras förtvivlan..Puzz har fått på sig bakskorna, jag hittade på hästaffärn som jag bara behövde knacka ut o då funkar min järnvägsbit jag har som smidstä. Diabetessköterskan har varit på dagis o pratat så nu har dom lite mer kött på benen så imorgon kör vi då.

En tur till Våmhus utanför dalarna vart det i fredags.
Hittade en rockard åt Puzz billigt, den är ingen skönhet men med lite rostputsning o färg o byte av brädor så blir den fin. Men först ska vi komma så långt att den är hel efter vi spänt för oxå ; o), därav tyckte jag den duga bra, det är en gammal sulky som dom gjort om å satt korg på. Så där har jag ett projekt oxå..En fin bröstsele, två sprittnya täcken 115 o en sadelgjord hade hon plockat fram med. Stort tack Monica!

Wilma red Mini på ridningen o dom såg så fina ut så !

Så jag tycker att denna vecka har jag hunnit med bra ändå med tanke på att man ska sticka o mata i Erik så pass ofta nu, snart flyter det på som vanligt för oss igen.

Ha det bra alla jag känner!

Hmmn, Aprilväder...

Ja imorse vaknade man till snö !! Fyyy så trist, o det är kallt o blåsigt med nordvindar så idag har jag mest hållit mitt tryne inne. Följde med Erik på dagis så han var där idag.
Martin redo att gå ut !


Efter kvällsmaten så klädde vi på oss, tur man inte packat undan vinterjackan, och Martin somnade så jag muckade o hann knalla runt lite o knacka ner stolpar ca hälften iaf så nu är det bara andra hälften kvar =o) Sen vaknade han o då sågade jag till små playwoodskivor som jag sen skruvade upp på ridbane stolparna , sen satte jag upp bokstäverna jag skickade efter i höstas. Så nu har vi en liten ridbana med bokstäver !! Har en känsla att Puzz får sig en duvning imorgon där så Wilma får testa, och eftersom det är mjukt där kan hon rida henne där utan att hon ömmar..

Igår kom jag ut till pållarna o då hade det ramlat nå virus på några...
   
Sen såg jag vem viruset var ,, ;o) Wilma hade haft borst stund med dom, fast det var främst flätning hon övat på =o))  Bästa vänner.. 

Så fina så.

Sen så fipplade hon vidare med dom medans jag snickrade lite till..Men jag var tvungen o knäppa lite kort emellanåt.
Jättekul, vi springer igen!  Hej, vad gör ni? får jag oxå vara med??
 Snälla,snälla, jag vill oxå springa o hoppa över pinnar... Nähä, dumma lilla människan orkade inte...


HALLÅ !! Nu står jag vid borstträdet , och jag sitter fast oxå, kom o BORSTA mig nu då!! Skrapan ligger här..

Ja, Jossan lär jag nog inte ångra mig att jag köpte, en sån charmig tjej med skojiga påhitt och så social , hon kommer jämnt o vill prata lite, helt i min smak, sen att hon är så vacker o titta på skadar ju inte det heller :o)..

Hon o Zdeno är dom som drar igång race titt som tätt , i förrgår då kutade dom så jag trodde att nån skulle stupa till slut, Puzzel blåser upp sig o showar så det står härliga till och BELLA !?! stajlade så hon såg ut som en arab i action !! Waow vad snygg hon var, jag vart lite orolig över fölis där men den hade det nog mjukt i vattnet när mamma for som en oljad blixt så gott det går med stormagen..; o)
Är så skönt nu för det är en lugn flock med pållar nu, Trine är en liten dam som kan röra om i grytan o ska försöka kämpa sig upp i rang o då blir det lite oroligt emellanåt. Men hon har det nog ypperligt nu när hon bara behöver försöka bossa över en..

På återseende alla!

Maj o 19 dygn kvar !..

Äntligen är vi ännu närmare sommaren.
Och nu har Bella bara 19 dygn kvar....Det är ju med viss bävan man ser fram emot fölningen, en dag i veckan nu fick jag ett samtal från Carina, då var hennes Amitza på strömsholm med felläge =o/ Dom fick ut fölen men som jag förstått så är hon inte riktigt pigg än, mitza...Jag håller alla två tummar jag har..

Bellas mage har åkt upp o hamnat längre bak så att säga, samt vilar hon mkt nu så det börjar nog bli tungt, hon har även fyllt juvren mer. Idag låg hon i hagen o vilade så jag gick till henne o hon myste bara o pustade vidare medans jag kliade o pratade med henne, det är ju ett bra tecken på att dom litar på en iaf.Hon har även börjat att hon kommer o vill prata med mig oftare, så lite har hon ändrat beteende, ännu ett tecken..

Jag har ganska bra koll o är nära pållarna ofta nu, för jag o Erik har påbörjat ett bygge ...

Just det, en koja ! Jag har en utmaning nu för inte har jag byggt nå sånt här avancerat förr inte men det ser ganska skapligt ut än...

Det blir "vildmarkspanel" som väggar, passar bra i skogen.Har varit på sågen o fick plocka "skräpbitar" för en billig peng o det är ju lämpligt. Nu ska jag bara fixa fönster o dörr så kan jag göra klart resten av väggarna..
Sen får nog Marko fixa taket tror jag.
Sen har Erik en egen koja att inreda, vilket han nog uppskattar nu.Då har han nåt att göra o ändå har man lite bättre uppsyn utan att han märker av det.Han har för övrigt varit bra i värdena nu så snart kanske man kan skippa kl 03,00 sticket = kanske kunna sova lite mer..


Wilma tycker att det är säsong för flugpannbandet redan ;o) Liite väl i tid tror jag..

Sen så är som sagt hingst bokad åt Crispa med.Det vart inget med att säljas nu utan jag fick ett annat erbjudande, låna ut magen, så jag nappade på det ist.Ibland löser det sig bra.

Anmält till Söderhamn o betalat har jag gjort med, jag sponsrar ju en klass fast vilken har jag GLÖMT BORT ?!? Sen sponsrar jag ett ungsto pris oxå...Kanske lite dumt kom jag på sen iom att jag har anmält Jossan, hade ju plötsligt inga ston att åka med, Cissi är hos Fernando då, Tilia o Crispa är hos Noble.Bella går förhoppningsvis med föl..Så kvar var det två då.Jag orkar inte åka med nån av hingstarna, tar Barre till hösten på sommarpremieringen så får man se vad dom säger där.

Fast det är nog ingen risk att vi får det priset ändå.Så kan det vara men vi tar det inte så allvarligt ,hon kanske är i en växtfas då oxå men bra träning blir det inför treårs premieringen iaf.

Mat e gott!! (totalt ovetande om mattes planer = )
Sen så är Zdeno anmäld oxå.Få se om vi kan få 39p igen ;o)

Var ju påsklov under veckan o Wilma har sovit borta nån natt.Sen igår var vi på majkasen o kollade på lite smällare osv men jag o Erik gav upp o åkte hem till tio så det stora fyrverkeriet missade vi, inte för att det gör mig nå..Wilma var med kompisar o åt Tacos mm så hon kom hem senare, spännande tyckte hon.

Nu ikväll så kom Marko hem, det fattades sand mm för att dom skulle kunna jobba vidare.Men han har ju sin nya pryl här hemma så han kan nog pyssla på iaf.Sen är ju Dotty på benen än, inge kul på att gå o vänta, han sa att tors-fredag kommer han men än har jag inte hört nå =o( Börjar bli frustrerad nu för hon har kommit på att hon inte får nån stöt med sin ullpäls så hon knallar hur som helst här o trådarna hänger mer o mer...Grrr..Snart är det väl fler som knallar överallt kanske.
Hoppas han kommer åt veckan iaf, så det blir gjort nån ggn.

Nä nu är det kväller på återseende!

RSS 2.0