Baka kaka....

Ja vi får börja med o GRATTA Åsa o Tony !! Dom väntar ju barn o ligger fem veckor före mig (v 37)
men inte nu längre ! För i Måndags när jag just var på väg in på Rehab ,för min bassängträning ringer Åsa...

Så nu är hennes väntan över, lyllos !! Dom har nu en liten Liam, Lycka till , nu börjar livet!!

Så nu får jag gå o gnälla själv, över min otympliga o alla möjliga sorters krämpor/orörlighet i några veckor till ;o).

Jag har fått nå ryck så nu har jag letat fram babykläder o tvättat upp dom så nu ligger dom på hyllan ,redo för o användas..Erik o Wilma förundras att dom kunnat ha dom," har vi varit SÅÅ SMÅ ??!" jag fick leta fram kort o visa dom att jo där har du den dressen osv :=o)

Sen har jag gjort nåt jag INTE har gjort på mkt länge...Inte ens Marko kunde gissa när vi pratades vid igårkväll * asg*

Vi har bakat muffins !! Det ni !
 Dom som känner mig VET att det inte hör till vanligheterna, möjligtvis en sockerkaka på sommrarna...

Sån här skillnad är det på gulorna i ankägg o hönsägg..

Erik o Wilma fick göra en sats var så hjälpte jag till där det behövdes..Var ju roligt vet jag.Så nu blir det oftare det finns muffins här.
Här dekoreras det med florsocker o olika sorters strössel mm..


Djup fokus..

Mkt noga..

Men bäst var det när vi var klar, då måste man ju provsmaka..MUMS!

Idag har vi varit till Bollnäs och till BM, ungarna var med och tyckte det var riktigt intressant o se att mamma får stickas i fingret oxå, inte bara barn...Tråkigt nog har mitt blodvärde sjunkit så nu måste jag få i mig mer järn =o/ Jag äter ju redan järntabletter så  vi får se vad jag kan hitta på..Förklarar ju varför jag inte känt mig så pigg nu på slutet iaf.
Sen vikten är  ( vågar jag skriva??) 72 kg!! o jag har 8 v kvar...Ligger ju på 59 kg annars.Men skit samma, dom går nog ner hoppas vi, det har det ju gjort dom andra gångerna och det finns ju dom som går upp mkt värre.
Och du Marie, jag behöver verkligen INTE äta praliner, jag ser redan ut som en!! Men visst e det gott...
Magen hade växt 2cm sen senaste (3veckor sen).
Sen lyssnade vi på hjärtljuden, wilma vart förundrad" va fort det slår, har den sprungit?" haha jo..

När det var avklarat så vart det lite shopping, gummistövlar åt Erik o byxor, jösses va han ränner iväg nu..Lååånga linnen ett par åt mig som når över rumpan o höfterna.Fattar inte riktigt varför alla jag har blivit så korta ?...
Wilma hittade en ponny som hon köpte åt sig själv så nu har hon väl ett tjugotal o leka med eller nå..=o/

När vi är på väg hemmåt börjar det regna, trist, dom mhar lovat regn till helgen med,men vi brukar inte fira sista april nå väldigt,kanske åka o kolla på nån majkase eller elda själv om vi har skräp. Men annars så..

Och TACK Carina för samtalet sist ! dom där skratten behövde jag ;o).

Jo sen har jag maskat Bella en vända till, o tack o lov fanns det inte just nå mask med denna ggn, SKÖNT ! Hon var ju så knökfull tidigare att jag gått o oroat mig men nu kan jag släppa det iaf.Hon börjar faktiskt lägga på sig sakta men säkert, jag tar det lugnt med kraftfodret iom att man vet aldrig om man ökar för fort.Men hon är en cooling än iaf, har tömkört henne en ggn o hon fattade, Men fy va tråkigt o gå omkring själv! O en envis matte som inte gav sig förrän jag lydde...=o/ Ja fortsättning följer...

Visst ser det härligt ut!

Sen så läser man över alla fölningar som går snett, visst oroar man sig lite, men samtidigt orkar jag inte ödsla energi på det riktigt, man får ta det som det kommer. Trine har ju precis en månad kvar imorgon så det närmar sig.Spännande eller hur MC?


Hoppning igen =o)

Ja nu är vi nyss hemkommen från ridhuset, och ja det gick jättebra!!

Jag var ju med o hjälpte till o bygga banan (alla som kan ska göra det ) och jag blev lite klen när jag såg hur den tog form...=o/ Ingen lätt en tyckte då jag, 8 hinder o MKT svängar o krokar hit o dit att komma ihåg..Wilma o jag gick den tre ggr sen kunde hon den påstog hon.

Ut o sadla så hon kunde värma upp Cissi , Wilma var första startande av 4 st på 30cm.

Som synes fick jag göra en "ardennerfläta" på henne för hon skulle slippa pyllsa med manen, samt fick hon söta röda rosetter av farmor som skulle användas. Iaf så vart det våran flygande köttbulles tur o jag såg att Wilma vart lite osäker..

Hon höll på att svänga av åt fel håll en ggn men då skrek jag o en till tjej "Vänster"  så hon hann styra rätt och dom klarade sig felfritt!! Lite svårt var det att få till fina jämna ridvägar men det är ju därför dom är där, att få öva. Iom att hon inte hopptränar nå annars så är vi båda supernöjda !!
Rosett o tandborste var priserna för felfria ritter idag.


Helt otroligt att dom små jäntorna klarar det , en annan blir ju lite yr i huvvet fast man inte har nån pålle o rida...


Vi Grattar Joline o hennes Siki med ! Dom red banan själva utan mamma som sprang med och klarade sig galant dom med!!

Att det ska vara så svårt o hinna få bilden när dom e still...

Siki är en korsning Shettis/welsh tror jag, himla söt iaf!

Nu ska skorna av på Cissi, inga brodd behövs längre ju. Så får dom köra utan skor ett tag se hur länge det går, vägarna här omkring sliter bra på hovarna, när jag hade travaren så blev skorna som chips på henne ganska fort..Cissi har starka hovar men det hjälper ju inte hur långt som helst om hon går mkt.

Ha en resterande trevlig helg alla!


Vardagsbestyr...

Skäms på mig ! Nu är det en vecka sen igen jag skrev här...
Lite har det väl hänt men mest så har jag pysslat lite här o där nu när vädret tillåter..

Wilma red Mumin även i Fredags, vi tog med ett shettisträns med tredelat bett och vips så vart han bättre i munnen. Inte helt bra men bättre..Dom hoppade så han vart ju het =o) På slutet fick dom även denna ggn hoppa en provisorisk bana o han drog ner skallen o ville bralla iväg efter varje hinder *asg* Wilma fick jobba endel men klarade det galant ! ( varning för MALLIG mamma ; o)

På lördan började jag mucka lite i stonas hage där det torkat upp ,så jag får en ren plats o lägga ut höet på.Sen firade vi Peter som fyllde 40 år.

På söndagen var det hopptävlingar på klubben, jag hjälpte till i cafeterian och jösses vilken rush det vart ett tag !! Riktigt roligt var det, knäpp som jag är men det är så kul när det rör sig o man samarbetar bra med resten av folket..Carola o jag vart nog lite nostagiska o upplevde sommaren för 3 sommrar sen =o) Vi har fortfarande bra teamwork tillsammans!!
Sen var jag hem o bytte kläder, på med släpvagnen o hämtade två balar hö..

Sen har Erik varit hemma för han har hostat som bara den...=o( Så jag har anpassat mig efter vad han velat göra,,Lite tråkiga saker har blivit gjorda typ städa garderober, fy va tråkigt det är!"! Sen rensat bort en massa trasiga leksaker mm både ute o inne, mkt tinar fram nu.
 Varit iväg o verkat tre pållar o sett supersöta valpar..


Minns ni min brunskäckiga westernhäst ??
Vi har haft vår första tur för iår!! Träningsvärk i rumpan vart det oxå...Men sånt tränar man bort.

Idag har vi varit till Gävle och fy det var som o kliva rätt in i vintern igen...Vid en påfart till E4 var det 3st bilar i diket med ca 20m mellanrum..Ibland undrar man vilket omdöme folk har, förmodligen har dom bytt till sommardäck men visst borde man fatta att är det 1 dec blötsnö kan man nog inte ha samma hastigheter?? Eller är det bara skogsnollor som jag som resonerar så? Tror det var runt 7 st bilar i dikena här o var vi såg.

Hade iaf tid på sjukhuset 11,40 så vi var till Biltema först, sen åkte vi dit, anmäler mig i luckan då ser hon helt frågande ut, får personnr. o AHA det var dig vi väntade på!! QUE?? säger jag.. Ja din tid var 10,40..
Jiiipie! då har min bm skrivit fel tid i mitt kort!! Så vi fick vänta i ca 40 min sen tog dom mig lite snabbt när dom skulle ha lunch..Snällt av dom !! Kunde ju lika gärna ha skickat hem mig och då hade vi haft 32 mil gjorda i onödan...Vi har ju 16 mil enkel till Gävle.

Kan väl erkänna det nu då, fastdom flesta vet det nog redan att vi väntar vårt tredje barn nu. Jag är i v31 nu och kan INTE dölja det längre...
Därav så har det varit lite mysko meningar ibland..; o)
Jag har tid på (25 Juni)midsommarafton !! av alla dagar ..
O Tilia har tid den 13 Juni o hon har ju gått över båda ggr hitills, jag har fått tidigare så ni får hålla tummarna att det löser sig,
min mardröm är att vi håller på båda samtidigt, jag MÅSTE åka in så fort jag känner nå iom att Erik kom så fort (vattnet gick 00,40 o han kom ut 03,27 på akuten i Bollnäs) o hur jag ska kunna det om Tilia drar igång..Tur att jag har vänner som kan rycka ut.

Hade samtal med BM sist över vart jag tänkt åka o föda, Gävle 16 mil el Huddik 15 mil...Jaaa svarar jag lite svävande ,hade tänkt att jag kanske måste ringa en ambulans om gubben e borta annars får han skjutsa mig till den "stängda" akuten i Bollnäs först..O fixa barnvakt förståss...Sen har jag inte tänkt så mkt mer....Får väl se hur det blir..


Så idag har vi varit o ultraljudat, tillväxtkoll iom min Chrons, h*n vägde 1727g nu enligt måtten o datan, helt normalt mitt på kurvan..Och nu vet vi vad det är som bor i magen min ; o) "Det blir aldrig som man tänkt sig"*asg* men vad gör det ? huvudsaken e att h*n e frisk!!! Har ju kläder o grejer åt båda könen så det är bara o komma! 

Nu e det kväller för mig! På återseende!

Shoppingmani...=o)

Ja det känns så nu ;o)..

Jag var o handlade mat idag, o åkte förbi Juggas hästbutik..
Hon håller på o lägger ner butiken nu så jag har kollat o det har funnits lite täcken o grejer där man sneglat på..Men tyckt att Fleece täcke för 199 :- e för dyrt även om dom kostat 399kr som ordinarie pris
(hemska priser!? ,tycker jag för hur som så är det lätt att det går sönder när dom har träd mm i hagarna.)..
Hon hade öppet...

Idag hade hon sänkt ytterligare..100kr/st..Så nu vart det två st ! Det ljusare rosa är 105 cm o det KNALLrosa är 115 cm,alltså åt Puzz.


Får hoppas att dom sitter bra nu då..

Sen hittade jag ett stalltäcke 105 cm,bensnören,kryssgjordar,bogveck (heter det va?),stjärtlapp..
Har kostat 499kr  ordinarie stod det, NU 79 kr!!!
Är ju bra o ha inför utställningar mm...

Sen till mitt värsta klipp (tror jag), ett fleecefodrat regntäcke/allväderst, 95 cm passar till Bella bla skulle jag tro för hon drunknade i Cissis allväderstäcke på 105 cm..Bra spännen fram i bringan,kryssgj,bensnören,stjärtlapp.. Och FINT!!

Ordinarie pris var 899 kr sa hon nu var det 299 kr...


Gissa om att jag e glad att faktura finns!!
Så jag shoppade täcken som skulle ha kostat 2196 kr totalt o jag har (ska) betala 578 kr, det tycker jag är en BRA AFFÄR iaf...Sen vet ju inte jag hur pass hon lagt på priserna, måste leta efter märkena på nätet sen.Det var ju utgående färger/märken men vad spelar det för roll?
Sen vart jag liite lessen när jag läste tvättrådet på täcket ,handtvättas =o/ Aj då INTE min grej inte...

Jag har även hämtat en vagn spån (4 kubik) så nu klarar jag mig förhoppningsvis till hösten då.Ska hämta höbalar till helgen..
Det har regnat branog en vända här men nu har det klarnat upp o solen skiner igen. Jag hade det väldigt lämpligt igårkväll , Cissi o Puzz vägrade komma så då fick dom väl vara ute då....Bella såg lite fundersam ut men så lämnade jag dörren öppen så hon såg Zdeno så då vart det lugnt..=o) Hon är en riktig flörtis Bella, hon mumlar o mufflar åt pojkarna så dom blir alldeles kär...;o)..
Nu ska jag göra läxor med Wilmis, Hörs!!

Våren knackar på..

Ja det är väl dags o skriva nån rad så jag inte bryter den trenden nu då.
Äntligen fick jag med kameran till ridhuset och knäpte kort på Wilma o Mumin! som hon red sist, tyvärr blir dom inte det bästa i det ljuset men ni ser hur han ser ut iaf...

Och JA JAG VET!!! sadeln ligger alldeles för långt fram men det är så han är, jag är oskyldig faktiskt !Antar att den glidit fram lite trots svanskappan, är ju ganska lätt gjort på ponnyraserna tyvärr..


En himla trevlig o pratsjuk kille är det iaf, lilla racerMumin. =o)Skrattar för ridläraren har roligt åt honom, han är jämnt skummig bak sen Wilma har ridit honom, efter galopperna, inte många som rider honom som vågar galoppera eftersom han är ganska pigg o kan göra sin "specialare"när dom tar galoppskänkeln..

Detta lilla utbrott beror mest på  forumet, där är det ju alltid nån som ska hacka vad man än skriver eller lägger ut nån bild...Ärligt så börjar jag få nog lite av o vara där, skriver man nå så får man bara "kolla av" om nån ska vara otrevlig mot en.. ...Nå ja , "That´s life" " Tur man inte är tvingad o vara där.

Har en till bild på Peter och Joline på väg in i stallet, Peter är en söt suring, första gångerna Wilma hade Cissi med sig kunde han anfalla rätt vad det var, tog fart o rusade mot...Tur att inget hände, ungarna får verkligen lära sig att hålla avstånd iaf ; o) och driva...


dagarna som varit har väl kantats med sol o blåst, JIPPIE! så det tar på snön, mera mera..
Sen har vi varit ut o kört o ridit både på lörda sönda o idag. Wilma rider Puzz o jag kör Cissi med varierat på släp..Crispa ,Tilia o Bella idag. Tycker det är dags att flickorna får komma ut o gå lite så dom har nå ork till fölningarna, inbillar ju mig att det blir lättare för dom om det finns lite kondis.
Har ju inte blivit nå i vinter med denna kylan o all snö som varit, känns som det räckt för dom med o plumsa runt i hagarna.

Iaf så har vi våra "vanliga rundor" , jag har trott att den kortrundan vi brukar ta om vi inte har så mkt tid är ca 2,5 km tur/retur då går den bara efter grusvägen.
Men idag sen jag hämtat barnen så nollade vi trippen och åkte o mätte lite, glatt överraskad blev jag då den sträckan var 1,7 km enkel, alltså blir det 3,4 km totalt.
Sen har vi en till runda som var 2,5 km enkel, 5 km totalt och då är den kanske 1 km till efter en skogsstig som man inte kan köra bil efter, så då får flickorna gå längre än jag trott, kul!
Längtar tills det är farbart i Ormtjärn igen då blir det mysigt! Blir ju mest skritt nu iom tjällossningen, man vågar inte springa helt enkelt, Men det blir ju träning det med att knalla på i god fart hela tiden..

Det var kul att ha Bella på släp, då kunde jag studera hennes gångarter lite grann, vad jag kan se tror jag det är bra iaf, ska bli kul o se OM jag är ute o cyklar eller om jag lärt mig nånting trots allt. Jag inbillar mig att ryggraden inte är lika framträdande heller längre så vi hoppas att det går åt rätt håll på damen. Ibland undrar jag om hon är allvarligt sjuk eller kan hon vara så himla godmodig o lugn?? Ja det ska bli skoj att lära känna henne iaf.
 
Ropar man så kommer hon o vill kolla vad som är på G gärna prata lite med en..

Skrattade åt henne för på hemvägen så gick hon o halvsov o jag tror att det var en fågel som flög lågt bakom henne för hon for fram som ett jehu så långt det gick o tittade på mig precis som att "såg du!? Vi måste fly innan den anfaller" Ska bli kul o se om det var en engångsgrej eller om det händer ofta..Framtiden lär visa det.

ja nu vart det en massa tankar o meningslöst pladder igen , men det är väl det den är till för??..

Smått o gott..

Nu är jag alldeles själv...Och sitter här o velar vad jag ska göra, sova, gå ut o ev köra pålle,surfa runt på datan ett tag osv.. Det visar sig vad som händer.Det regnar från o till så körturen känns inte såå attraktiv iaf.

Imorse fick jag bildbevis på helan o Halvan, se själva..Erik är fotograf, skapligt gjort av en 4,5 åring va?!


Själv hade jag en borst o verkstund med Zdeno o Barre i stallet, jag slutar aldrig o förundra mig över hans charm, så finurlig han är ibland, min skäckpojke.
Pelle är kvar men han tar jag till kvällen, Zdeno är ute med Barre nu så byter jag sen..Är INTE så lockande att ta Zdeno till sin hage, vi satt fast båda två nästan en vända igårkväll.

Snart färdigfälld kille.Men dammig..Blir lätt så när han JÄMNT rullar sig när han kommer in..O ligger o sover om nätterna.Han är så söt för alltid innan vi går ut på morgnarna så ska han stretcha..=o) Sträcka bakbenen ett i taget, han liksom "bockar sig" med båda frambenen o magen nästan i golvet sen ruskar man på sig o är redo för en ny dag..Och Matte får vackert vänta för man ska inte stressa inte..


Snacka om solblekt ; o), man får kika under där manen är så är han så fint stålgrå..


Lätt som en plätt sa Barre, hon raspa bara lite på mina fossingar idag.Men EN massa massage fick jag, SKÖNT!


Som sagt, båda ungarna sover borta inatt o Marko har åkt mot Arjeplog var det..Alena är jag så nu kan jag bara rå mig själv, eller nästan då ;o)
Haha man kan väl säga att jag vaknat ur vinterdvalan med o skriva i bloggen, men det går nog över när man kan vara ute mer när det torkat upp o så.
Börjar bli mer påtagligt att det närmar sig föltider nu, andra har redan fått men jag är väldigt tacksam att det är ett tag kvar här än, Trine är först ut 29 Maj har hon tid, hon har nu fyllt juvret lite, kakorna framför så att säga har jäst upp bra nog.
Ska bli så spännande o se vad flickorna nedkommer med,ska det få bli det/dom första shettisstofölen här eller??

Lervälling...

Ush säger jag bara..Titta på bilden så förstår ni vad jag menar...=o(Ja så här vart det sen Marko släpat fram lastbilen...Och detta ska jag o Zdeno genom ikväll för o komma in i boxen =o/ Marko ska åka lååångt norrut för o hämta nån båt och med hans tur var det soppatorsk i lastbilen, o då tar man grävarn o släpar fram den dit det är upptorkat...
Sen blir man ståendes såhär ett tag..


Oh vips så startar den...Han åker imorron så han har ju lite tid till o försöka fixa lervällingen han ordnade så fint..

Vad har hänt i övrigt då,
ja solen kämpar mellan molnen, inge regn el snö har det blitt nå mer av iaf.Sen så funkar det bättre med Bella nu, inatt hade jag hennes box öppen så hon kan gå ut o äta av höbalen om hon vill, ser ut o gilla det . Har släppt henne med fölstona nu o dom är mkt snällare mot henne och idag,
 alldeles nyss så såg jag att hon o Crispa kliade varandra!! Jag ut med kameran men dom hann bli klar innan jag var framme vid dom. Då knaprade dom träd tillsammans istället..
Snacka om Helan o Halvan..=o)


Jag har avmaskat henne och ärligt så tror jag att jag aldrig har sett så mkt mask i nån shettis faktiskt, får hoppas nu att det går åt rätt håll o att hon lägger på sig...När jag får fram transporten (ni ser ju på första bilden) så blir det att åka o bada alla flickor,jag brukar göra det varje år.Känns bra att göra det för OM det skulle bo objudna gäster på dom, så blir det operation massmord.
Kolla jag har hittat en skog...

Visst syns det vilken som är dräktig allt..Visst ser hon snäll ut?


Jag tar ut henne så hon får gå o äta i lugn o ro på "sin" plätt nu för såå snäll är dom inte att hon får äta ur hösilagen än om det står nån annan där.
Jag har släppt Puzz o Cissi med dom oxå för deras hage är nu mer en enda vatten o lerbana, den måste få torka upp annars kommer det inte o finnas ett enda grästrå där sen...Måste erkänna att sommaren känns LÅÅÅNGT bort nu när man ser hur det är på gårn o i hagarna =o(


Måste låtsas äta jag oxå då...


Nä nu måste jag fixa nå kvällsmat..Hörs!


Sommar, sool .....

Ja men sol iaf, den har varit framme i två dagar nu och man blir ju alldeles bortskämd...Så mysigt o vara ute o pyssla.

Lite har hänt sen sist,
Bella är INTE på topp längre, både Cissi o Puzz rusar på henne o jagar bort henne från maten.=o( Jag blir så eländigt arg på dom , satans bitchar !! Bella behöver all mat hon kan få..Men jag vet ju att det kan vara hårda tag innan dom ger sig men det gör ont i en när man ser det..

Sen är hon grym på att hoppa...=o/ när jag tar ut Puzz på morgonen hoppar hon över sin boxgrind på 1-1,10 hög från stillastående, det ni!? Fast Cissi är kvar inne så NEPP! Jag hänger med...
Men det är åtgärdat nu, inte roligt o ha en snickarkunnig matte inte, så nu funkar inte det längre heller..

Igår var vi på ridtur/promenad så då hivade jag in extra mkt hö åt henne, nöjd med Zdeno som granne mumsade hon på medans Puzz o Cissi fick motion..
Passade på att verka henne med igår, det gick bra, lite testing o rycka lite men hon gav sig när det inte hjälpte.Hon verkar otroligt lugn o mysig, hoppas det stämmer för jag börjar redan kära ner mig, ungarna har fått lett henne till o från hagen nu o det är inga problem.Är ju sååå spännande o få pyssla med en ny pålle..=o)

Idag har jag krattat rent på stallplan o utanför "lirdörren" så fint det vart, sen har jag stängt av på stallplan så Bella kan gå där med fri tillgång på hö , hämtade dit henne o hon såg då så nöjd ut så. Hämtade kameran o tog nåt kort på földamerna som vart nyfikna som få på nya tjejen, dom höll sig där hela tiden så då har Bella sällskap där med och kan äta i lugn o ro när hon vill..
När jag tyckte att ett kort på Bella blir bra så dog ju kameran förståss...

Min STOORA svarta ( hmmn Gråa..) dam som vart igenomborstad igår..syns det ? Neheej !

Tiliastumpan som ser LIITE mer välvårdad ut, hon har inte så jättemkt päls kvar..MEN hon lyfter inte på svansen utan kissar i den, mindre najsigt.

Sen Trinemulen då som har mest päls kvar....


Vackraste...

Åter igen så tackar jag för raderna ni skrivaer i GB min.

Ungarna fick en skojig stund igår när påskharen hade fixat skattjakt åt dom...Kl 5 på morgonen kom Erik ner "Kolla jag har fått post!!" Nja sov ett par timmar till du, snälla, snälla!!

Det visade sig att dom fick ett par kluriga ledtrådar som ledde dom till en skattkarta o leta efter o kolla där fanns varsina påskägg gömda! "Det var en klurig men skojig påskhare  iår " var Wilmas kommentar..=o))

Nu önskar jag er fortsatt trevlig avslutning på påsken !!

Glad Påsk!!...

Ja då har snart en till dag gått...Och det har pissregnat så gott som hela dan =o( Jag har hållit på o bytt trådar i hagen o fixat ström i Cissi o Puzz hage.
Hingstarna har nu järntråd i alla sina höjder, hade orangetråd förr men den tar lite dåligt men nu så !! Barre fick sig en otrevlig överraskning när han tog trån mellan tänderna. */asg*
Kändes tryggast så iom att Lilla Bella tokbrunstar, till Pelles stora glädje... =o/

Kolla!! En ny brud !?! O hon luktar gott med..


Ihopsläppet har gått smärtfritt hittintills iaf, ios så hann hon inte äta mkt av höet för hon gick mest o fluktade med killarna..Hon gick resolut fram o bara åt av Cissis hög, gissa om missnöjda blickar! Puzz stajlade o verkade stöddig men ack så det gick åt pipan, hon pep tillbaks o framslog!! Bäst o flytta på sig...

Undrar hur man kommer närmare?..


Snyggingen..

Oh hej ,är du här oxå då?...


Bäst jag pratar lite med dig oxå då...


Ser ut som om Cissi har blivit övergiven nu, Puzz håller sig i närheten av Bella, kanske lite nyhetens behag, det märks...Insåg att jag har dåligt med fleece o regntäcken i strl 95, ett av varje, det måste åtgärdas snart om detta väder fortsätter, 105 o 85 har 2-3 av varje..

Tackar för grattisarna i GB oxå , blir så glad av omtanken.

Nu önskar jag alla jag känner en RIKTIGT GLAD PÅSK !

RSS 2.0