Trådskottning..=o(

Ja som rubriken lyder, så har mina två senaste dar bestått av det...När tempen tillåtit det då, lite lat är jag och har inte gått ut förrän mitt på dan ca..
Min mor kom upp på em igår o har sovit här så lite nytta har jag fått gjort då men listan hopas igen tycker jag, muckning o ströning av lösdrifter är det dags för igen samt börjar det ska verkas igen då..

När jag går efter trådarna med snö varierande från knä till lår, då funderar jag faktiskt vad jag håller på med ?? Kanske borde man sälja av allt?bara ha nån kanin? Men ja ,...
 Jag behöver ju bara få en varm mule som vill prata så går dom negativa tankarna undan..


Tills det är dags o skotta vidare..=o/ Kanske åtminstone ha mindre hagar då??...Jaja nu har jag bara ca 300 m kvar att skotta sen är alla strömtrådar framme igen. =o) Och det märks att dom trivs med stort och varierat så dom kan röra på sig lite hur dom vill.
Jag hoppas jag slipper skotta mer i år men iom att det är så tidigt så finns väl risken att jag får gå en vända till.

Anna vi får nog ta träningen av killarna åt helgen !! Som sagt tänkte jag åka till henne idag men både Dotty o Jossan började tänja för mkt på den tråd som var framme så det var tvunget att gå före,
 och båda har fått sig en RIKTIGT otrevlig överraskning idag *asg* tänk vad skadeglad jag blir när dom står o plockar med tråden o sen biter på den!?! Jag kan nästan lova att jag såg Jossans tänder skallra när det small o hon for bakåt!!"Waow så där har den INTE gjort tidigare??Bäst o låta bli..."tänkte hon.
 Så nu finns det iaf lite kräm i stängslet igen.


Sen har jag äntligen fått årets stallbok oxå, den skriver jag upp det mesta om hästarnas händelser så jag lätt ska kunna gå tillbaks o kolla, lite handikappad kände jag mig innan den kom.
Imorgon måste jag åka till Bollnäs efter Wilmas skola, hon behöver byxor, lite bättre än "vardagsmysisar" som hon kan ha i skolan..Tack vare Linn så har hon iaf tre par som hon kan ha , dom andra har blitt för kort i benen..Hitta present åt Marko står på schemat med, en har jag men ungarna vill ju ge ett varsitt paket..Han tillbringade sin födelsedag i en minigrävare i Enköping. ;o)

Och ja Marie , du får morra igen!! Ska försöka få till lite nya bilder på din ettåring med låånga ben =o)Nelly är så söt nu för hon är nog högre än vad hon är lång i kroppen. Måste mäta det o se om det stämmer...
Nattinatt alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0