Första inlägget 2010 !

Japp det är det..Och hör o häpna jag har faktiskt lyckats ta kameran med ut idag, några kort hann jag få till innan den dog...

Igår så pratade jag med Anna N, så nu är det bestämt, hennes Fernando ska bli Cissis fästman iår.Ska bli en spännande kombination tycker jag, måste ju få ta föl av våran bästa pärla på gården oxå...Wilma får rida nån annan då om hon ska rida för hårt. ( typ Puzzel kanske?? om vi har tur =)

Sen vädret det växlar så man vet knappt ut eller in , på kvällarna kan det vara mellan -15-20 sen morgonen efter så är det bara -9. Idag gick det ner till -6 så det blev mkt gjort ute.Ska väl lägga ut några bilder jag fick till då ...

Zdeno med sitt privata harem..Cissi o Puzz.


Världens finaste uppställning ; o) !! asg ! Men charmknutten på gårn iaf.

Hej på dig, jag är upptagen, finns mat kvar....

Nu kan jag se fin ut ! och det är hon verkligen, älskar hennes huvud o utryck!

Avstånd?!? varför det när vi kan gosa o pussas.!! Cissi i närbild.. : o/

Sonen hennes, Cissis alltså men det syns väl nästan...Pelleplutt!

Gillar oxå closekontakt...Hans fina långa pannlugg...o man.

Sen har vi hagpolaren knotan Barre, ska bli kul o se hur han slutar...


Ja sen så försökte jag ta nån bild på Isa, det är länge sen hon fastnade o knappt nu med.....Säger man åt henne o stå still ser hon lika glad ut som en på väg till en till avrättning! Hon är ingen fotomodell av naturen direkt..Lik matte men söt ändå.

Jag ringde på en ponny idag men hon vart såld fort, tur det, jag ska ju egentligen inte ha nån mer nu..Men det finns ju ett till svart sto jag dreglat över i mer än ett år nu som är till salu....Men för dyr för min kassa ,antagligen..

Finns väl inte så mkt mer o orda om nu egentligen så vi får höras!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Nä vem ska ha fler egentligen? =) vi ringde på samma, ingen fick henne. Vem är dyr gripen du dreglar över? Vi har ju olika tycke i vanliga fall, men Lina gilla vi båda!

2010-01-04 @ 18:35:23
Postat av: Linda Edvardsson

Vet inte om jag vågar avslöja det, vet att du har större kassa ju ; o).

Sen vet jag inte hur mkt jag gilla henne var meningen jag skulle åka o titta iaf idag, Marko hade en bil o kolla på där i krokarna oxå...Men så vart det inte...

2010-01-04 @ 21:12:19
Postat av: Jennie

För de första skulle jag aldrig lägga bud på nå som en kompis vill ha :) för de andra tror jag absolut inte jag har mer pengar än dig, jag har ju ingen sambo jag delar ekonomin med :( De var nog tur ingen av oss drog på sig en fång häst till!!

2010-01-11 @ 13:46:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0