snö, snö ,snööö! =o)

Jag är knäpp,jag vet men VA SKÖNT det är nu !! Det har kommit kanske två dec snö men tempen är ju bara mellan -2 till -6, rena himmelriket.

Sen sist så har ännu en vecka gått, eller inte riktigt egentligen ;o) Iaf så vart det luciamorgon på måndan, kallt var det så Marko kom hem han igen så då fick han följa med o kasta ett öga på dom andra två medans jag fixade Wilma, så fint så var det!

Alla sjöng jättefint!

Sen visade det sig att det var en till lussning på kvällen i församlingshemmet...Det hade jag inte räknat med men Wilma Martin o jag åkte väl dit då iaf.

Sen på tisdan var det dags för BVC o andra sprutan men som jag misstänkte var han för slemmig efter förskylningen än så sprutan får vänta...
Martin väger nu 9065g och är 69cm lång.

Fotograf Erik.
Erik fick en ny salva o prova iom att hans torreksem blossat upp lite igen, även jag har nån fläck i ansiktet.Så nu har vi satt ut vattenskålar i varje fönster och det funkar för vi hostar inte lika mycket längre..

Tycker det känns som jag yrar omkring mest och inte får nå gjort, glömmer saker mm, alla berörda, FÖRLÅT det kanske blir bättre efter nyår eller nå...;o)

Sen har jag köpt ny skrivare, en för tidig julklapp så att säga. en för tusenlappen men det får duga.så nu har jag försökt skrivit ut en massa som man legat efter med.Nu ska jag infria det jag sagt MÅNGA GÅNGER med den gamla, jag kastar ut dig genom fönstret !! Hoppas det känns lika skönt som jag drömt om när det osat ut öronen =o).
Julhandlat det mesta i matväg tror jag, det är färskgrejerna kvar. Sen ska vi till Valbo imorgon o ta det sista i klappväg.

Ikväll är det avslut på ridterminen, gymkhana tror jag det blir.


Kaallt, - 26 var det när detta knäpptes. och det har ju varit -20 +- nån grad ,upp o ned med tempen hela veckan nästan.

Hästarna fortsätter att matas o vattnas mest, nu ska jag ut o stoppa Martin i vagnen o försöka hinna med muckning av lösdrifter samt köra in en ny bal åt stona innan det blir kallt igen.

Sen så tror jag Anna är nöjd med grabbarna iaf men som hon skriver i min GB hästnet är farligt!! Och där ska hon ju inte titta ?!? ;o) när hon får köpa shettisar av mig !! =o)) hahaha...
Nu har jag säkert glömt en massa igen men ja det är virrigt här med!

Trevlig helg alla !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0