Lady´s Night, Waoowww !!

Ja nu är man hemkommen efter ett superhärligt dygn!! Tack för trevligt sällskap !!

Jag ska väl iaf kanske resumera dagarna innan oxå då...

Jag fick åka till doktorn med Erik iom att han fick värk i "hela" huvudet  lite varstans på tisdagsnatten, och Visst var det öroninflammation, trumhinnan buktade ut så det blev pencilin i 6 dagar för honom, halva tiden har gått och han är jätteduktig på att ta sin "hutt" tre ggr om dan.
Wilma lugnade ner sig och har varit den lilla ängel jag vet finns i henne efter utbrottet i tisdags...Igår så följde hon med en kompis till Borlänges äventyrbad så hon har fått gjort nå spännande och inte bara haft trist med oss "sjuklingar"..
Min mor sov här och höll ställningarna när jag då styrde kosan mot Leksand, Väl där så höll vi på o virra runt lite innan vi lyckades hitta dit vi skulle, inte lätt o läsa gatnamn i mörker inte =o/

Men fram kom vi, ett lite äldre modell av hus var det med mysiga rum, lite gammal stil, helt i min smak !
Vi tog bilen o hittade till slut ett ställe vi fick äta på, det var egentligen fullbokat men han frågade om vi kunde äta klart till 18,30 ?? Isf så kunde vi få äta...Kl var då 17,20...Va tror dom man är ?? Lina o jag hade avklarat varmrätt o efterrätt till kl18,00..=o) Och då fick vi ju vänta lite på maten med...Haha undrar om dom tycker man hetsäter måntro? ; o) Det var iaf supergod mat , ox o fläskfile´med nå sorts kroketter o grönt med.

Sen bar det av till rummet o fixa iordning sig, lite kul med lite tjejsnack och sminkning ( hör INTE till vanligheterna för mig), nu vet jag att det är vardagsgrejer för många,  jag har det inte så lätt o få till en snygg sminkning iom att det är sällan jag gör det men kul är det o försöka sen kanske jag är lite för självkritisk oxå, vad vet jag...
Iaf så drog det ihop sig så vi gick dom 300m vi hade till Ejendals och lyckades hitta in, jösses va tjejer i alla dess åldrar, lite över 3000 st för o specifisera det lite,nästan alla försökte väl ha gjort sitt bästa och man får lite "nål i höstack" känsla och undrar varför man ens försöker...

Ovan ser ni vår utsikt över scenen..Det var innan ridån hade gått upp.
Men sen började det,OH  my god vad bra det var!!
Vi skrattade så tårarna sprutade sen så tycker då jag personligen att "rockstunden" var den bästa av alltihop.Jag har då iaf fått en ny syn på Andreas Johnsson , har tyckt att han har haft liite för udda låtar för min smak tidigare men nu har han skaffat ett nytt faan iaf, han kan ju bra nog han med !
Ja och Mickes humor är aldrig fel..Tyckte Martin såg lite blek ut men sjunga kan han! Och Magnus var ju med på ett hörn han med, trodde ärligt att han skulle vara medverkande mer än vad som skedde .
Ajajaj, vilken blick nedan.;o)


Ja på det hela så var det en himla trevlig show, helt klart värd att upprepa!!
Så man får väl boka hotell i tid om det blir nästa år igen ;o)..
Jag delade ju rum med Lina och vi fick dela på en dubbelsäng, skilda täcken tack o lov ,har aldrig delat täcke nästan för jag vill kunna rulla in mig. Vi sov iaf till 8,40 sen ner o äta frukost, vikken lyx det är att bara kunna gå o plocka vad man vill ha o sen inte behöva ta reda på efter sig !

Jo just det man fick en jättesnygg T-shirt med! snygg va? så länge det nu varar...



Nu önskar jag er alla som läser en fortsatt trevlig helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0