Hejdå (BUS) Brave Boy...

Ja alldeles nyss så åkte han till sitt nya hem, där han ganska säkert får det alldeles ypperligt.

Det kändes lite värre med honom när man vet att mor Flöjta kommer att sluta sina dagar här på jorden på måndag, men tänk så skönt att hon kommer att kunna springa alldeles smärtfritt på ändlösa gröna saftiga ängar, äta hur mkt hon vill utan att behöva ha ont nå mer....

Imorse tog jag och lastade honom,skjutsade Wilma till skolan sen åkte jag o Erik ner på banan och badade honom en sista ggn, nu kan jag GARANTERA att han är ren från dessa småkryp..Och så ren o fin han blir =o) Erik var jättemallig när han fick hjälpa till o fylla hinken med vatten och sen spola bort allt skum från golvet.Brave Boy är som en gammal travare nu, visst inge kul o spola huvudet men annars så.

Var ner på ridning med Wilma, hon red Fairmonth idag, har anmält henne o Cissi till Clearound hoppning på 20-30  cm.Tycker det räcker iom att ingen av dom har hoppat en hel bana förr och jag kan springa runt med dom ,så får dom prova iaf. =o) En till tjej i Wilmas grupp som oxå är anmäld så nu ska vi dit nån helg tillsammans o träna ilag..

Hämtade selen som kommit så nu ska jag fippla med den imorron o se om jag lyckas få nån körtur med nyrockarden..

När vi kom hem efter ridningen så kom Lena med familj så vi pratade lite ute men jösses vad det blåser kallt ute!! Vi gick in och fikade samt skrev allt , sen så gick vi ut och dom lastade honom, han knallade rakt in även han, Tror dom blev lite imponerade ; o)..Så nu önskar jag er Lycka till med honom , hoppas ni får många lyckliga stunder !

 Hur som helst så har jag det inte SÅÅ farligt långt om jag vill hälsa på honom i framtiden, vilket jag kommer o göra.Och snälla ni skicka kort på honom, jag min klant GLÖMDE ju ännu en ggn o ta kort...=o/ Bara o konstatera att man är halvt senil..
Nu önskar jag er alla en trevlig helg!! Let´s Dance finalen hägrar för mig...

Redan här finns glimten i ögat ( 2-3 timmar gammal ) Sötnosen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0