Julhandel och Akuten..

Ja igår var vi till Valbo och julhandlade samt levererade kaninungarna...

 Det hade kommit ca en dec snö igen så det var lite mylsigt o åka ner.Hittade många julklappar så nu är det värsta klart med det.Sen hittade jag allvädersstövlar åt Erik men var osäker på storleken så jag ringde hem och kollade ( runt två .),då berättar mamma att Erik gått i trappen och halkat på sin mysis och rullat nerför halva...Han hade grinat ganska länge men mamma fick inte titta och sen hade han lugnat ner sig och kollade på tv.n.Han hade ätit och var pigg så hon trodde inte det var nån fara, "handla klart ni " . Så vi åkte till Swedol sen åt vi god mat sen styrde vi hemmåt..

Vi kommer hem  runt fyra ,då blir han lessen o mammig igen och jag fick inte heller känna på hans högra axel ,tog saxen o klippte upp t-shirten då ser vi att han är svullen vid nyckelbenet och runtaxeln, då blir man ju orolig vi diskuterar Marko tror inte det är nån fara men jag vill kolla upp det iaf, ringer sjukvårdsrådgivningen..Väntetid på ca 45 min !! INTE det man vill höra då !! Efter timmar (känns det som) Så ringde dom upp( då var kl sex:) Ge han alvedon och så har vi bokat tid till 19,30..Börjar kolla då har det flytande gått ur datum sen har bara "Jordgubbsbrus" som Wilma brukar ta vid behov , lyckas lura i han lite av det men inte mkt.

Shit vad tiden kryper fram när man ska vänta, tankarna far hit o dit, tänk om...Jag är en dålig mamma..osv..Inte bästa tiden för en liten kille som haft ont redan i flera timmar..
Mamma tar Wilma med sig och åker hem till alfta så slipper vi fundera på henne och hon slipper oroa sig för Erik.

Till slut så lastar vi in honom i bilen och åker, han somnar iaf så vi lyckas bära in honom till akuten och det gick smidigt väl där, läkaren kom  snabbt och kollade ,skickades vidare till röntgen direkt och där konstaterades det att nyckelbenet var av... Men det såg fint ut så nu ska det självläkas. Erik var jätteduktig !  Vi fick Alvedonsuppar med hem, inte det skojigaste om Erik får bestämma..
Men vi har gjort en Deal nu, han ska få öppna en lucka på chokladkalendern varje ggn jag gett honom en supp i baken..ALL MUTNING är tillåtet i vissa situationer ... ; o)

Sen när vi var hemma och han somnat gick jag ut till djuren, då ser jag att Wilma har redan tagit in Cissi O Omeega !! Älskade gumma !! Då gick det genast mkt fortare med allt..Sen tog jag tag i snöskoveln och avreagerade mig en massa oro och ångest, det funkar ! Och Marko fick det himla smidigt när han tog traktorn idag och skottade rent..

Nu ska jag höra med min far om han kan hjälpa mig o hämta hö...
Ha en bra dag allihopa !


Kommentarer
Postat av: Jennie

Men vilken otur han har lill killen! Tur dom läker snabbt i den åldern.

2008-12-07 @ 21:29:44
Postat av: Anna

Som sagt tur i oturen

2008-12-08 @ 08:48:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0