Ingen rädder för vargen här...

Japp då var det dags igen, nu är det andra hunden som blivit tagen av vargen, denna ggn på homnaberget nånstans ovanför vårat hus...
Så nu har jag o Wilma flyttat hem stona o fölarna , känns lite bättre och så det är värre ström i hagarna här hemma men samtidigt tar dom sig in i hagen hur lätt som helst om dom verkligen vill. Jag har ju inget rovdjursstängsel utan bara 3 trådar.

Nog om det...ett tag bara antar jag...

Marko har åkt ner till stockholm och han tog transporten med ner o lämnade den på Ultuna , han var oxå in o hälsade på Cissi, hon såg pigg och välmående  ut o åt hö när han kom, MEN hon hade tittat upp o pratat lite med honom så hon kände igen han, roligt tyckte han..
Jag frågade hur det såg ut i jumsken men det hade inte han tittat på?!? Jaja det var ju stort att han tog sig tid o hälsade på henne ;o) Tack älskling!!

Skötaren trodde inte hon fick åka hem innan onsdagen iom att hon ska ha medicin till tisdag, intravenöst..Och det är helt tilt i mitt huvud, är det genom dropp då eller?? Känner ju igen ordet så väl men ja det kommer väl..
 så då kanske Marko kan ta henne med hem på Torsdag om allt går bra o dom släpper henne tills dess då..Jag får veta läget imorgon.
TACK för alla snälla gb-inlägg, dom värmer!!

Har inte gjort så mkt i helgen , mest försökt sovit igen dom förlorade timmarna, o det har mest regnat här så jag har inget dåligt samvete heller..

Iof var jag o firade min bror på Lördan han blir 40 jämna imorron..Och han var snäll o lyckades fixa till vänstermenyn så den funkar igen samt fixa en valacksida åt Zdeno ! Jag satt bara o gapade typ...Pang tjong o vips så var det klart...Tänk om man kunde en bråkdel av det han kan om datorer..=o/

Nu ska jag natta en liten bortglömd Martin!


Kommentarer
Postat av: jennie

japp, intravenöst i blodet, dropp och morfin mm. intramuskulärt i muskeln, där du ger penicillin och stelkramp på hästarna. subkutant under huden typ insulin mm.

sv. 1.a pris är de högsta i kvalitet om man säger så, sen kan man få hp, ck mm. en 1.a är utmärkt i avelssynpunkt. skönt att cissi återhämtar sig, känner hon igen marko är de nog inge fel på minnet :-) kanske var lukten på transporten som kom genom ventilen eller billjudet hon tog han på? ;-) (ett dåligt skämt för er som inte fattar) ha ha. blir ju perfekt om han kan ta med henne hem! ska kolla igenom sidan din lite då igen för sist var de lite omvänt..

2010-09-19 @ 22:56:15
Postat av: jennie

vad skönt att cissi snart är hemma! vad de gäller "transport" hästen säger båda ägarna att hon står på strömsholm så hoppas dom har rätt ;-) enligt röntgen var käken helt av men dom tror hon blir helt bra. strömsholm ligger utanför uppsala mot ? är de Västerås tro? vad kul att vi visar varsin valack! skäckar dessutom. kanske blir bättre resultat då... synd jag inte kunde ta fjant så vi gått i samma klass ;-)

2010-09-20 @ 23:11:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0