Grattis Brave Boy !!

Ojoj vad tätt det blir med inlägg nu då.....

Men idag fyller Flöjtas kille 2 år, tiden går...


Sen är det 1 år sen jag fick chansen att köpa Crispa ( egentligen igår 30de)  ....
Visst finns det en Zorrybebbe där inne allt =o)


Och idag var jag ju som sagt på en liten tripp på ca 60 mil tur/retur...Och jag får väl ta och välkomna nästa svarting till flocken då.. ;o)

VÄLKOMMEN Almnäs L´oreal` alias Bella..
Kortet har gammelmatte knäppt, som jag fick o titta på.


Jag hittade henne på annons och kunde inte låta bli o ringa...så nu bor hon här..
Jag vet så väl att jag egentligen INTE ska ha fler just nu men det var en så bra deal så jag kunde inte låta bli..Och en så bra stam..

Hon är 10 år .
Bella är e. Edmund v.d. Brouwerij RS 384 och u. Morine Schueracker Rs 4256 Ue. Friso v. Heuvelshof...( med risk för felstavning nånstans..)
Morine har ju Anna på Haganäs stuteri , och hon är Elit på 9 avkommor.Nästan alla hennes avkommor har diplom, så vi hoppas..
Bella är aldrig visad så det blir mitt främsta mål, att få henne i skick o visa henne i höst på premieringen.
Som synes är hon väldigt tunn , pga av att hon haft föl som tuttat ur henne, men det ska vi råda bot på.

Nu ska hon bara få vänja sig o göra sig hemmastadd, hon har flyttat 2 ggr på en månad nu, hon bodde på en ridskola men en av deras ponnyer accepterade henne INTE utan bara jagade o anföll henne därav valde hon att sälja henne. Nu hoppas jag att hon kommer att trivas här o att allt klickar.

Kan undra vad som händer nästa påsk?? Vem vet...

Imorgon ska jag släppa henne med Cissi först sen tar jag in Puzz till dom så hoppas vi att det funkar bra.Fortsättning följer...
På återseende!

Senare den 30 Mars..

Nu är jag här igen..
Kom ju på att jag glömt lite och sen har jag bilder på en MYCKET koncentrerad 4,5 åring, inte lätt o sätta fjädrar inte ; o)..

För det första så vet jag nu hur resultatet gick för Killen jag flätade...
Han heter Aktör, 1,67 hög..Han fick 10 poäng av veterinären på lynnet...Han fick 99898 ( tror jag raden var) = 43p på exteriören... MEN Vetten kasserade honom iaf pga av att han TROR han har exem !!?! Ägarna har 3 st veterinärintyg av tre olika veterinärer som har undersökt honom i olika perioder, men se det brydde sig inte denne vette om...Va ? Jag blir lite frustrerad, LIITE borde han ju kunna resoneras med.
Jag vet själv att han inte har NÅGON tillstymmelse till "korvarna" dom får i mankammen/skinnet när dom har exem, sen så har han pannlugg ner till näsborrana och det har dom då oftast inte om dom har exem..

Himla tragiskt är det iaf, ägaren fick en dyr läxa...I fjol så klippte han ner manen på Aktör inför bruksprovet med honom, iom han hade så mkt kåda efter o gnussat sig mot träd i hagen= inge snyggt....Därav vart han kasserad av samma vette, som jag förstått så undersökte han honom inte ens ordentligt då..Jag tycker det är skrämmande att sånt händer ännu...

Nog om det..

Ännu en lite lessam sak är att idag är det ett år sen min Vackraste Flöjta fick vandra vidare..Min gumma..Tankarna kommer o minnena av henne..
Hon hann iaf få bli en mkt stolt o lycklig mor...Tänk om jag vetat tidigare att det var belastningsfång hon hade..


En bild från Wilma höll på o öva uppställningar, hon var snäll som få..


Sen har vi då fixat påskriset, fint vart det !!
Kolla in koncentrationen =o)

Tada!! Jag kunde!!


Gokväll!

Vinter IGEN ??

Japp då är det ytterligare 1 dec snö som ska smälta bort =o( Är ju helt otroligt, o april är kvar...

Jag hann iaf inte fixa klart vagnen, det ringde en tjej från byn på Cavaletti rockarden jag har annons på. hon var hit o kollade så nu är den billigare såld oxå då, ibland har man flyt..

Så nu är det Cavalettin kvar med sele..
Blir lite less för folk mejlar med världens skambud , SÅ desperat är jag inte efter pengar. Jag har sett att det ska ändras på min till salu sida,
 Priset för rockarden är 4500 kr o paketpris 6000kr med selen.

Imorgon blir det en tur o kolla en grej, får väl se om den är med hem eller inte.Och sällskap får jag oxå, KUL!

Påsken närmar sig med ska försöka pynta lite idag så det blir gjort..

En lessam nyhet är att dels hittade jag en höna död, såg ut o sova, har ingen aning om varför hon dog men alla andra är då pigga, Glad Påsk på dig hönan..=o/
Sen så har våran myskanin Nisse fått avsluta sina dagar , han blev 8 år, så han har väl haft ett långt liv ändå.Han har ju som sagt varit halvblind och haft svårt att hålla hullet så förmodligen har tänderna varit halvdana , så när jag ändå skulle lämna iväg hönan till sin sista uppgift , nämligen rävbete, fick Nisseman följa med. Han hann aldrig märka nåt, gosade med mig sen knack så var det klart.

Min gubbe tycker jag är rå...

Men det lider då ingen brist på kaniner o gosa med iaf, 5 st kvar...
Oj nu kikar solen fram så nu är det bäst o skynda ut o njuta så länge det varar..Hörs!


Smått o gott...

Skäms på mig! Inga nya bilder har jag o lägga ut här heller...

Vad har hänt sen sist då..Jo...

Det ringde en trevlig farbror från Rättvik o ville kika på rockarden o selen, så han kom men tyvärr var han lång, lika lång som Marko o då blir det svårt o sitta bekvämt i rockarden, jag sitter ju bra men så är jag ju "bara" ( som många tycker ; o) 1,64 lång.
Min travrockard var mkt bättre men se den släpper jag inte..Nu vet han iaf lite mer vad han vill ha för vagn så det är bara o fortsätta o leta.

Sen har jag letat fram ramen som jag har och skulle ha åt Omeega, men se hon finns ju inte längre så då kan jag lika gärna sälja den, nu har jag klätt den med skivor, såna där bruna som tål väta, båtplaywood kanske dom heter.Sen var det ju punka på ena däcket så idag har det blivit lagat, nytt däck o slang vart det. Nu ska jag bara fixa sidorna på skivorna så dom inte suger åt sig väta, sen så blir den till salu..Den är 1,10 bred vid däcken, passar mini upp till ca 95 cm om dom inte är för lång i kroppen.Bild kommer.
Egentligen så borde jag låta Marko länga skaklarna så mina egna kan ha den, blir den inte såld får han väl göra det.

Sen så är det ett longerset som väntar på mig i Malung oxå =o) Måste ta mig dit nå tag, tydligen så väntar lite urväxta kläder på Wilma där med. Sist var det rena skattkammaren för henne o gå igenom klädsäcken.Längtan är stor tills det ser ut såhär igen...Visst ser det härligt ut? Mia Spange är fotograf!

Jag har nu lagt ut Pelle o Barre på hästnet oxå, det har tagit lång tid att komma dit men nu måste jag göra nåt, drömsenariot vore väl en seriös person kunde ta sig an Pelle, jag tror på honom.Inte nå partisk? nejdå ;o)
Nu har jag skiftat så Pelle är inne på dagarna och Peppar peppar så har Zdeno inte gått igenom nå mer, strömmen är ju tillbaks oxå Inte full styrka men den finns..Och Barre sysselsätter honom, blir trött av att bara titta hur dom håller igång.
Ush ja, det är nog bara o erkänna att jag inte ska hålla på med sånt här o behöva sälja, känns så hemskt när man haft dom i flera år, känns som man sviker dom...Det är lättare om man har bestämt från början att ett föl ska jag sälja i den kullen.
Men eftersom jag inte är rik och gör mina val så får jag ju anpassa mig därefter oxå..
Inte för att jag tror det blir lättsålt inte, jösses det bara sprutar ut unghingstar på annonser, den ena billigare än den andra...Och jag vägrar sälja dom gratis bara för att bli av med dom,så desperat är jag inte....

Lite av nya planerna ser ni kanske åt veckan..Idag så red Wilma Roxanna..Barbacka!?! Ja ibland undrar man vart cellerna finns, eller dom kanske inte visar sig inom en viss ålder.
 Roxy är ju en pigg o allert D-ponny, typ halvracer...Två till red barbacka på Danne o Fairmonth, allt gick bra tills dom skulle galopera på fyrkanten o Wilma hamnade bakom Danne..Dom skulle skritta 4 steg sen ta galopp,han drog iväg med sin ryttare o Wilma hann inte korta tyglarna så hängde Roxy på,
 = Wilma gled o tyvärr skrek hon en vända o DÅ vart det FART  "Hjäp! jag har ett monster på ryggen!!" Så hon hamnade i golvet men släpte INTE tyglarna...Itutad av mamma att släpp inte direkt för då kan dom dra hem på ridturen...Glömde tala om för henne att det gäller inte i ett ridhus =o/Sorry..Så Wilma hamnade under magen o hon tushade till henne i ryggen, tack o lov för ridvästen!!

Hon vart oskadd om än lite rädd o sand i brallan ;o) o jag hämtade sadel så fick hon upp o galopera igen...Vart lite full i skratt med för när jag kom ner i ridhuset så satt hon med Jenny o sa åt mig att det är bra/lugnt gå o hämta häst*******!! åt mig...Men tåga är det i henne iaf.

Och får hon veta att jag har skrivit detta på Bloggen får jag skäll =o/...OOOpsss.
Nu ska jag gå ner o bli Miljonär!! Peace off cake..


Trevlig Helg Allihopa!!

****** = eländet..=o))

Vill ha sommar NU !!

Nu är jag såååÅÅ TRÖTT på detta ! Det snöar o snöar, Urk va det räcker nu...Man vart ju lite bortskämd tidigare när det var varmgrader o blåste jumma vindar några dar..

Nu har jag ÄNTLIGEN fått ut Selen o Rockarden på hästnet, har inte velat funka tidigare o bet som man är så vet jag inte vad för fel jag gjort..=o/

Samt så har jag hittat ett longerset där som jag nu ska köpa,nyskick fast billigare ,skönt o ha ett eget så man slipper låna, och Stort TACK CARINA för att du agerar mellanhand o sköter dealen ;o)..

Jag tar med verktången o hälsar på när jag hämtar det ..( tummen upp ? )

Jag slänger in en sommarbild, känner för det nu..
Tänka sig att det är tre år sen nu, det är lilla Pelleplutt med Cissi.Vårt första shettisföl...Vad har hänt sen sist då, ja det vanliga antar jag...

Har hämtat hö. Ridturer o körturer har det blivit , Erik har ridit Cissi o Wilma Puzz, vi har mött en skogstraktor och där blev vi ju ståendes ett tag o titta med en fashinerad Erik på ryggen...Pållarna var mindre glada för o titta på vidundret men ingen dummade sig o det var ju bra.

Wilma hade Mumin på ridningen, dom fick hoppa studs, första gnn för henne men dom klarade det galant,
Fast han är en PIGG herre så vi gapade alla tre ( jag, Camilla o Jennie ridlärare) för vi hörde Wilma pipa lite innan en vända " neej jag vill inte! " Mumin hade lite för bråttom o rusade en vända därav pipet från henne, men Jennie visade hur man bromsar o vips så vart det bra igen..andra får hon instruera hur man driver..
Men det var riktigt kul o se, Joline fick en riktig AHA upplevelse och ville inte sluta hoppa, hon kom på att lyfter man rumpan lite mer så får man ingen "smäll" av sadeln längre = superskoj o hoppa!!
 Så härligt o se hur barnen växer när dom får lära sig nåt o dom kommer på att det funkar med!

Sen har det varit en tur till Aqua arena, så nu har man åkt vattenrutskana, o waow vad fort det går !! Erik blev mäkta stolt när han fick åka själv sen jag visat honom hur man bromsar o hur man åker fortare...Sen så vart det Mc donalds på hemvägen, gott!

Isa har börjat o löpa =o( och hon gillar INTE o ha trosa...Eller rättare sagt bindan, lämnar man henne utan uppsikt drar hon loss bindan o lägger den prydligt o  SYNLIGT!  i en hög av MYCKET små bitar, "så gör man med skitgrejer" ser hon ut o säga!

Lägger ut ett kort på mitt virvelmarsvin Trine, hon har knappt börjat fälla än, nåt strå här o där men så har hon varit ända sen hom komm som ettåring så jag blir inte hysterisk för det....
Man ser riktigt hur hon står o MYSER i solen !Nu sover änglarna mina, så nu ska jag väl göra nå annat.. Höres!

Trimmning av Knotan.. =o)

Idag har jag haft en halv slödag, skönt !  Jag blir lite förvånad på mig själv vad ofta jag tar mig såna nu...; o/

Sen när Wilma kom hem från skolan så hämtade jag in Barreman o drog av honom lite päls, klippte fram ett ansikte under allt skägg o jämnade till vid öronen..Och där under fanns det en söt liten kille!Sen verkade jag honom, det skötte han även galant, röck ingenting så duktig så. Han räknas ju som 2 år nu,ojoj vad tiden går..Så då tyckte jag att nu provar vi träns på dig till fotograferingen.
 Och ja det syns väl på korten hur hemskt han tyckte det var...ABSOLUT INGENTING!!  Snarare var det skoj att få bita o hålla fast nånting i munnen,
"Nu vet jag varför det har ryckt i mina nerver förr o råkat ta smakbitar av allehanda saker", såg han ut o tänka...( Eller hur Carina ?; o)Man lurar sig lite för pälsen på baken står rätt upp, så han är inte lika hör ut bak som det ser ut..Jag mätte honom oxå men med en tumstock o verkkniv över manken så får man nog ta det med en nypa salt, 99 cm fick jag det till iaf.Wilma övar o kämpar med o få dom stå fint , o Barre är absolut inte den som samarbetar, flytta ett steg hit o dit, jåll !!( översättning = fjantsak !! På Norrländska..) Man går om man ska, så det så!! Och ja det syns ju varför jag gett honom smeknamnet "Knotan" men det ska bli kul o se vad slutprodukten blir av honom..Himla cool o lugn är han än så länge iaf.Blir det nåt då stannar man o fastnar på stället, omöjligt att gå frammåt isf.Sen roade jag mig med att borsta av skabbisen( INTE bokstavligt talat ) en vända, jösses det tar aldrig slut på pälsraset av honom...Zdeno är såå nöjd så när matte leker slav o spottar päls, såna här spån o pälsbilder brukar man inte se ofta på dagböckerna men jag bjuder på en till..Välkommen till verkligheten kan man säga..; o)Varför slutade du ?? Fortsätt borsta!
Imorron ska jag hämta hö igen..Sen kanske Pelle får sig en omgång..
På Återseende!!


Härligt väder!

Nu har det gått några dagar sen sist igen, och bilderna har kommit! Fina vart dom tycker då jag iaf!! Tack Carola !!!

Ja ni får själva beskåda brudarna, finaste bilden sparar jag till framsidan..Att det ska vara så svårt att tajma in att båda ser "glada" ut samtidigt...

Som ni ser var det fint med solsken och jag ska väl påpeka att det INTE var - 25 när vi var på byn o ridhuset,det var ju ca 3 timmar senare o på byn är det alltid mildare än kallhålan vi bor i..- 10 var det kanske när bilderna knäpptes.

Nu är sportlovet slut o det har varit sysselsatt ganska mkt, kompis som sovit här o dom var ut o red.Sparkturer, bio ,sovit borta mm. Vädret har ju varit kanon o då blir det ju lätt att ungarna klär av sig för mkt så
Självklart har förkylningen tagit om på Erik så han blir förmodligen hemma imorgon...

Även alla taken är färdigrasade av snö, så skönt att slippa oroa sig för det iaf SAMT så har jag ÄNTLIGEN ström på trådarna UTAN att behöva skotta överallt, men det är nog inte full karusha för jorden krånglar lite än men när jag är hemma har jag Zdeno ute nu, o det blir ju så gott som hela tiden då ;o)

Är supertacksam att Marko har storgrävarn hemma för annars har jag gått bet med att skotta rent vid hönshuset när det kom från lagårdstaket, jösses vad mkt det var! Jag ljuger inte om jag säger att det var upp mot halva väggarna imot hönshuset (ett litet flyttstall i strl), jag skulle aldrig ha orkat få bort snön så jag kunnat tömma skottkärran på dyngstacken som jag har bredvid h-huset..Men nu behövde jag bara skotta rent på ena kortsidan där han inte kom åt och närmast långsidan av hönshuset.

Idag tog jag mig för en sak jag inte gjort på länge...nämligen en promenad med BARA Isa o koppel, ja Wilma var ju förståss med o red Puzz barbacka, men dom sköter sig ju själva så gott som...
Så skönt det var att kunna gå i det tempo o svänga med armarna så mkt jag ville !
Har ju endera kört, åkt spark eller skidor mest hela tiden ett tag nu så dom där promenaderna har fått fallit undan men det blir nog mer nu ett tag..

Jag har hunnit med o verka Tilia o Trine nu oxå...Så nu har jag ett blåslaget/avskalat lillfinger igen...Tyvärr samma som sist, börjar tro att det aldrig kommer att få normal storlek nå mer..=o/ Tilia röck till precis som jag slog med gummiklubban så självklart missade jag kniven o smack !! så nu är det ONT ett tag igen.

Trine är nog dräktig ändå , jag tittar på henne o hon SER inte ut att ha nå inne där MEN hon är lika frånvarande som sist hon var dräktig, sparkar irriterat mot magen ganska ofta när hon försöker sova..Och lika loj o gosig, ett speciellt utryck som är svårt o beskriva, liknöjd kanske.Sen så blir hennes hovar som som stekpannor igen, precis som sist..Så det finns nog nåt litet rött högt där inne i henne ändå ; o)
Hon är faktiskt den snällaste/bästa mostern jag har o verka på gården ,lyfter så snällt o rycker inget, tjopp så är man klar med henne fast hon är så pass liten. Brukar ju bli krångligt o ta fram då tycker jag.Tur man är så pass kort som man är.Och SÄKERT kommer hon o krångla nå tag bara för att jag lovordar henne nu...=o)

Nä nu avslutar jag med ännu en bild på tjejerna! Ser ni hur Wilma har matchat till det?
Vantar o Cissis hårsnodd en färg, ridbyxor o shabrak i en färg ;o) Jackan o spöet är lila..Dom är SÅÅ SÖTA ihop!!
Tredje gången gillt!!

Nu först har jag tid o sitta o uppdatera...

I fredags så hade Wilma Cissi med på lektionen, dom hoppade...Och Cissi vart en VRÅNG shettis en vända =o/ Hon skulle minsann inte lämna dom andra o studsa runt en bana alldeles ensam inte!!
Men ack så kort det varade för både matte o ridlärare Jenny kom o grälade, Wilma fick beröm av Jenny för Cissi vart rena rodeopållen en vända i protest...
Iaf så vart det fart, nästan fööör mkt fart, bara svishade en flygande köttbulle runt dom fem hinder banan bestod av, Wilma hade fullt sjå med o hinna styra...

Shit tänkte jag , hur går det här i morgon då..=o/

Så på lördagsmorgonen var det ju -25 o vi skulle vara på ridskolan till tio o bygga bana, Pay and Jump dags igen. Marko fick använda starthjälpen för pickisen frös...Men iväg kom vi!

Väl där så tog vi en spilta så vi kunde dona henne där inne i värmen, skönt! Det var 3 st på 30cm den här ggn, kul när det är fler i samma höjd. Wilma o Cissi var tvåa o starta, banan var lättare än sist o vi laddade, jag stod vid ingången hela tiden för Wilma vill ju kunna själv, och det kan ju inte vara bättre träning !

Och visst gick det vägen den här ggn!! Felfritt o rätt väg = ROSETT !! Oj en sån glad Wilma det var som kom fram till mig !! Och jag e så glad för hennes skull!

Som vanligt låg kameran hemma, men Carola hade sin så nu väntar jag på att få nåt kort så jag kan lägga ut här.

Söndagen vart det en lättare slädtur för Cissi o Puzz fick ridas, den här ggn tog vi genom Voxna så nu har Wilma ridit henne där oxå men det var nog sista ggn med kälke iaf asfalten har kommit nu.
Sen skottade jag väl en ca 200 m tråd igen, det krymper sakta men säkert.

Och i söndags så hade Marko o jag 13 års jubileum, jösses va tiden går fort! Jag kom på det på kvällen när jag la mig o skrev ett Grattiskort åt honom, han kom på det när han läste kortet...; o)

Idag så har jag avslutat det jag började igår..Nämligen rensa alla rör/avlopp, köket ,badrummet o tvättstugan..Jag är INTE kräsmagad när det gäller sånt men nu vart det några ulkar faktiskt för det var länge sen jag rensat sist...Ska nog göra det tätare nu tror jag =o)

Sen har Vendela sovit här inatt, det är ju sportlov nu så jag fick lite semester, det var muckat o donat när jag kom ut..LYX!
Sen så red dom barbacka på gården ett tag sen tog jag o Erik sparkarna o dom red.. Jag skickade dom runt grannarna så dom fick verkligen plumsa nu, båda eller alla fyra var svettiga när dom kommit runt o vi möttes upp på vägen igen.. Puzzel skötte sig lika duktigt som vanligt fast sadeln var borta!

Det har verkligen varit härligt väder här !! Varmt o soligt, det har iof blåst ganska bra men va 17, man ska inte gnälla!! Tänk vad jag har njutit av att bara behöva ta på jackan på kvällarna när man gör kväller!! Slippa tjockstrumpor o täckbyxor, tjohoo sommaren e på väg!! Nu e jag säkert lite väääl optimistisk, april är ju kvar o det brukar jämt vara skitväder då nån ggn.

 Nu ska jag ut igen se hur många meter jag hinner idag innan mörkret faller....Hörs!!

Vinande snö....

Oj vad jag kan! Andra dan på rad jag skriver, hör inte till vanligheterna nu inte...

Idag har jag städat inomhus lite, tycker alltid att jag inte gör det där extra med städningen, men jämt så hinner jag tröttna när man gör "vardagsstädningen" så då gör man inge mer sen heller...=o/ Fast det behövs ju...

Sen var jag ut o dona lite, skottade av några tak igen, hönshuset, växthuset o lekstugans. Samt tog jag spaden o skottade en sträcka på ca 200 m av killarnas trådar..Måste erkänna att det känns döfött, tar ju aldrig slut..
Lekstugan ser ut som en pygme´i snöhögarna..


Knäppte några kort med så man har o minnas sen.

Ser ju ganska mysigt ut såhär på korten...

Möte på dyngstacken..

Grabbarna bus spanar in den stooora snöhögen som flyttat in i deras hage...Marko var snäll o skottade upp lite åt dom, så trevligt o slippa plumsa tyckte dom ; o)..

Skrattade, för Marko berättade att dom är ju uppei grävarn o e nyfiken, han hade strukit Pelle över ryggen med skopan, ja den kliade ju , typ över hela mig sa Pelle...

Och kolla vem jag lyckades fånga på bild!! Synd bara att jag halkade till presic när jag knäppte så snett vart det..Jag blir nästan yr när jag kollar in stugan ;o) Men hon har blitt så fin Isa, grovnat i sig o mörknat, ser ju nästan vuxen ut nu.


Nu ska jag vila en stund....Sooo Loong!


Smått o under - 10!!

Ja nu kanske man känner nåt som KAN vara livsandar !! Det har varit under -10 på dagarna nu och solen kikar fram, kors i taket...

Sen sist så har jag hämtat spån, halm o höbal så nu klarar jag mig ett tag igen. Har gått mkt mer spån denna vinter än det gör annars och då har jag ju bara tre st inne, men det blir så när man måste ha dom inne för vattnets skull när det var som kallast.Som vanligt har man ju skottat runt tre dec snö oxå, får VERKLIGEN hoppas att det räcker nu...

Jag hade ett ryck en dag och lyckades storstäda alla kaninburar, behövdes verkligen iom att man inte prioriterat det under den kallaste perioderna här, då är det vattning o matning och man har ströat över bara, som gällt. Ändå fick jag använda yxan flitigt för att få lös allt men nu är det så fint överallt och jag passade på att klippa allas klor oxå, alla var så duktiga så!
 En sorglig sak är att Nisse våran lilla mysis börjar bli gammal nu, vi matar honom allt vi kan men han är lite tunn tycker jag så vi får se hur länge han hänger med.
Jena, min kanin o mamma till tre av dom andra är TUNG , jösses vad hon väger!! Hon är tyngre än våran Pricken( 5 kgs katten ) Måste väga henne för skojs skull =o))
Jena i sommras...O mindre än nu ; o)


Projekt skotta trådar går sakta men säkert frammåt , Ibland...Stonas hage e klar det mesta men killarnas finns det att göra än, typ en km eller nå = o/ Men jag tar en bit varje dag så nå tag ska det väl bli ström igen....

Zdeno börjar se olycklig ut när Cissi selas *asg* han tycker inte om henne så mkt mer, för då vet han att det blir motioneras av, o det är inte lite den där damen kan springa utan o flåsa, eländes kärring o ingen belöning får man heller o svettig blir man...Typ bara få lukta o flörta LIIITE då, men då ryter matte till o nyper mig i läppen.Ja livet är inte lätt för endel nu. =o( Fördelen är väl att matte är duktig på att veta vart det kliar extra och kliar så bara så..

Lägger in en bild påfödelsedags barnet vi hade..Hon e så söt för hon rynkar fortfarande näsan när hon flinar som hon gjort ända sen hon var bebis..= o))


Cissi har jag lyckats skott om med, så nu klarar hon sig ett tag igen.På Fredag ska hon få gå lektion för då ska dom öva hoppning igen, sen på Lördan så är det Pay and Jump igen så då hoppas vi att det går felfritt o rätt väg..

Idag nu på kvällskröken så stack vi ut en vända fast det blåser småjävlar här, Puzz fick gå själv o jag och Isa tog sparken, Sen är grannarna här med barnbarnen ( dom har sportlov nu ) så den äldsta följde med oss, han hade inte åkt spark förr o nu har vi nog gjort så han inte VILL det nå mer heller ; o)
Eftersom Isa hjälper mig o dra sparken går det ju undan lite, Puzz kan med lätthet trava på, o det skulle han hinna med, hoppsan!.
Ja ,jag måste säga att han var tapper...Han säger helt förskräckt mellan flämtningarna efter en km ca, " håller ni på så här flera ggr i veckan??!!" Javisst, bara det är väder så...svarar jag.Han trivs nog i Stockholm han, och är tacksam över att han inte är mitt barn =o)

Jag ska bjuda honom på en Bobtur efter Cissi imorron om det är väder, och om han kan gå vill säga...

Iaf så skötte sig Puzz galant nu, hon har ju testat Wilma lite när hon vart själv, velat vända hem o vägrat gått framåt, men nu så gick det smärtfritt hela turen, dom tog den sedvanliga plumsningen på hemvägen på järnvägen och hon ser ut o tycka det e kul! Öronen rätt fram o kliver på, bra träning är det! Även för Wilmis, hon får öva på att stå fältsits...
Nu sover det ett par stockar i rummet bredvid..På återseende!

LÄNGTAN!! Kolla grönt överallt!...

RSS 2.0