Sommar, sool .....

Ja men sol iaf, den har varit framme i två dagar nu och man blir ju alldeles bortskämd...Så mysigt o vara ute o pyssla.

Lite har hänt sen sist,
Bella är INTE på topp längre, både Cissi o Puzz rusar på henne o jagar bort henne från maten.=o( Jag blir så eländigt arg på dom , satans bitchar !! Bella behöver all mat hon kan få..Men jag vet ju att det kan vara hårda tag innan dom ger sig men det gör ont i en när man ser det..

Sen är hon grym på att hoppa...=o/ när jag tar ut Puzz på morgonen hoppar hon över sin boxgrind på 1-1,10 hög från stillastående, det ni!? Fast Cissi är kvar inne så NEPP! Jag hänger med...
Men det är åtgärdat nu, inte roligt o ha en snickarkunnig matte inte, så nu funkar inte det längre heller..

Igår var vi på ridtur/promenad så då hivade jag in extra mkt hö åt henne, nöjd med Zdeno som granne mumsade hon på medans Puzz o Cissi fick motion..
Passade på att verka henne med igår, det gick bra, lite testing o rycka lite men hon gav sig när det inte hjälpte.Hon verkar otroligt lugn o mysig, hoppas det stämmer för jag börjar redan kära ner mig, ungarna har fått lett henne till o från hagen nu o det är inga problem.Är ju sååå spännande o få pyssla med en ny pålle..=o)

Idag har jag krattat rent på stallplan o utanför "lirdörren" så fint det vart, sen har jag stängt av på stallplan så Bella kan gå där med fri tillgång på hö , hämtade dit henne o hon såg då så nöjd ut så. Hämtade kameran o tog nåt kort på földamerna som vart nyfikna som få på nya tjejen, dom höll sig där hela tiden så då har Bella sällskap där med och kan äta i lugn o ro när hon vill..
När jag tyckte att ett kort på Bella blir bra så dog ju kameran förståss...

Min STOORA svarta ( hmmn Gråa..) dam som vart igenomborstad igår..syns det ? Neheej !

Tiliastumpan som ser LIITE mer välvårdad ut, hon har inte så jättemkt päls kvar..MEN hon lyfter inte på svansen utan kissar i den, mindre najsigt.

Sen Trinemulen då som har mest päls kvar....


Vackraste...

Åter igen så tackar jag för raderna ni skrivaer i GB min.

Ungarna fick en skojig stund igår när påskharen hade fixat skattjakt åt dom...Kl 5 på morgonen kom Erik ner "Kolla jag har fått post!!" Nja sov ett par timmar till du, snälla, snälla!!

Det visade sig att dom fick ett par kluriga ledtrådar som ledde dom till en skattkarta o leta efter o kolla där fanns varsina påskägg gömda! "Det var en klurig men skojig påskhare  iår " var Wilmas kommentar..=o))

Nu önskar jag er fortsatt trevlig avslutning på påsken !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0