Smått o gott..

Nu är jag alldeles själv...Och sitter här o velar vad jag ska göra, sova, gå ut o ev köra pålle,surfa runt på datan ett tag osv.. Det visar sig vad som händer.Det regnar från o till så körturen känns inte såå attraktiv iaf.

Imorse fick jag bildbevis på helan o Halvan, se själva..Erik är fotograf, skapligt gjort av en 4,5 åring va?!


Själv hade jag en borst o verkstund med Zdeno o Barre i stallet, jag slutar aldrig o förundra mig över hans charm, så finurlig han är ibland, min skäckpojke.
Pelle är kvar men han tar jag till kvällen, Zdeno är ute med Barre nu så byter jag sen..Är INTE så lockande att ta Zdeno till sin hage, vi satt fast båda två nästan en vända igårkväll.

Snart färdigfälld kille.Men dammig..Blir lätt så när han JÄMNT rullar sig när han kommer in..O ligger o sover om nätterna.Han är så söt för alltid innan vi går ut på morgnarna så ska han stretcha..=o) Sträcka bakbenen ett i taget, han liksom "bockar sig" med båda frambenen o magen nästan i golvet sen ruskar man på sig o är redo för en ny dag..Och Matte får vackert vänta för man ska inte stressa inte..


Snacka om solblekt ; o), man får kika under där manen är så är han så fint stålgrå..


Lätt som en plätt sa Barre, hon raspa bara lite på mina fossingar idag.Men EN massa massage fick jag, SKÖNT!


Som sagt, båda ungarna sover borta inatt o Marko har åkt mot Arjeplog var det..Alena är jag så nu kan jag bara rå mig själv, eller nästan då ;o)
Haha man kan väl säga att jag vaknat ur vinterdvalan med o skriva i bloggen, men det går nog över när man kan vara ute mer när det torkat upp o så.
Börjar bli mer påtagligt att det närmar sig föltider nu, andra har redan fått men jag är väldigt tacksam att det är ett tag kvar här än, Trine är först ut 29 Maj har hon tid, hon har nu fyllt juvret lite, kakorna framför så att säga har jäst upp bra nog.
Ska bli så spännande o se vad flickorna nedkommer med,ska det få bli det/dom första shettisstofölen här eller??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0