Äntligen en liten sol!!

Nu har det hänt saker igen..

Igår så ringde min svärmor o berättade att dom sett björn typ 30m från hagen där hingstarna går i skogen...
Så jag tog fyrhjulingen och hämtade hem dom.Man kollade sig ju omkring lite och funderade vart dom höll hus.

Sen så skulle jag ju iväg på sista bassängträningen, nu börjar det i höst igen.
Går ut till Crispa o Kråkan, ja då forsade det igen o rosslade...=o/ Mjölka ur Crispa ett par dl o sen sprutade jag i han igen så han fick dricka mjölken på det viset. Hördes att hann satte lite i halsen men han fick till det.
Nu avvaktar jag tänkte jag och åkte iväg.
När jag kom hem efter en 1 1/5 timme så var han torr o fin igen, inge rossel eller missljud. Iom att han får pencilin o hippotrim än så känns det lugnt.
Men jag undrar om han bara är klantig o får maten ( höet) i fel strupe eller om det är nå fel...Fortsätter det så får vi kolla upp det mer.
Han har då fått några "tuggtänder" längre bak oxå, Stackars Kråkan Bråkan får bli van vid mkt han, sprutor, sitta fast,gräva i munnen, gosas, matas.Jag är så bedårad i han, så mkt mamma i huvudet( utseende ) och ändå sin egen utstrålning.Han MÅSTE hålla hälsan o bli bra.

Iaf så har dom fått varit ute idag, gissa om lycka ! Dom har stått inne i en vecka bara fått små promenader med lite bet..Jag stängde av en fläck av hagen så Kråkis inte kunde kuta så mkt, han far som en galning och det kan ju vara bra o ta det lite lugnt medans han får medicinen tycker jag.

Sen har jag skyndat mig o klippt gräsmattan mens det är uppehåll , luktar så gott efter en stund.

Nu på kvällsidan så fixade jag pojkarna, verkade , borstade och smörjde in dom lite..Dom är så duktiga ! Står så fint o krånglar inte nå , går så snabbt o smidigt.

Wilma fick hjälpa mig så jag kunde få till lite färska kort , hon är så duktig ! Hon börjar få riktigt bra koll på hur dom ska stå.Sen så är det ju olika HUR länge dom står still...Och om kameran hinner med...

Kolla !! Ser du flickorna ?!!  Oh Va fin dom är....=o/ Och vissa leker häst, SUPERRÖD i svansen ; o)


Kolla Wilmas DJUPA koncentration,,GOPLUTTA.


Jaha vad ska vi stå här o uggla för???

Snygg va, Nöjd ?

Ser ni så fint rosa ( kjolen) matchar en musblack ? I  Växtfas ,,tror jag den här kroppen kan kallas för...

Kolla så fin..Puss på dig Pelle!

Imorron ska dom på sommarkollo, hoppas allt går bra där.

Jag ringde o hörde över Tilia oxå igår, hon har inte kommit i brunst än.=o( Verkar bli ett sent år iår. Kanske inte så konstigt med tanke på vädret.. Nä nu ska jag blanda iordning smörja o ta med till sommarkollot.Sen kommer dumma sprutan o anfaller Kråkan...Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0