skakigt ...

Jaha nu känns det som fölisarna kan få stanna inne i magarna på Tilia o Trine, Har gått snett för massor av ston vid fölning nu på slutet...Sänder en tanke till alla olyckligt lottade stoägare...

Det har trillat ner lite regn här och det skulle kanske komma mer under dagen, iof bra nu så det blir fart på betena.
Det blev en stillsam sista april för oss, iom att både Erik och jag inte är riktigt kry i magen...=O/

Tilia ser inte ut att ha nåt i magen längre(när man tittar från sidan ) så fölis har nog lagt sig till rätta och jag sitter o tittar på henne nu , hon går lite "stelt" i bak så det trycker nog på.
Vi får hoppas att hon inte går över ( hon har ju spikat imorron enligt mina beräkningar, en vän till mig räknar lite annorlunda,  så då skulle hon fölat den 27 april det skiljer fem dar på våra sätt ) Men det är inte nån skillnad för mig för jag börjar kollar dom minst två veckor före beräknad fölning så ser man när det blir förändringar på stoet lättare.Trine har jag ber.13 maj o min vän 8 maj, ska bli skoj o se vilket som stämmer bäst. =O)

Få se vad jag ska hitta på idag,blir nog inge ansträngande iaf..

Lägger in Trine + Zorry  på bilder också då,inte dom bästa bilderna men dom är från Carina,blåklockans när jag lämnade Trine på betäckning..Farbrorn vet då vad han vill...=O))

   +     =  ?

Kommentarer
Postat av: Ap

Så söta hästar!

2008-05-01 @ 09:58:18
URL: http://humliis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0