Hej o hå vad det går....

Ja sen sist har det hänt MASSOR igen !?! Vart tar all tid vägen? egentligen ska jag vara ute o göra kväller nu men jag skämms för att jag aldrig hinner med denna Trollbok nume´r...=o/ Därför ska jag försöka skynda mig o uppdatera en vända.

Jag har släppt gänget på grannens bete nån dag ett par timmar så dom ska få knapra lite grönt, och det är samma lycka varje år! Erna är det ju första ggn för och hon visste inte riktigt vart man skulle välja att stå o knapra så hon yrade runt ett tag innan hon slog sig till ro o stoppade huvudet i backen ;o)

I´m in Heaven!!!

Det är inte nå mkt bet än men det finns o knapra på...
Jag har varit till läkaren med tarmen och alla värden var bra än ,jättesjönt o slippa äta mer tabletter än dom ordinarie, det har sina fördelar med ett diabetesbarn, man får sundare kostvanor.

Jag har hämtat spån igen, jösses vad mkt det har gått när föl med mammor fått stå inne i pissvädret som var ..Hämtat hö från ett nytt ställe som var fint o lite billigare,kan det bli bättre?
 
Skodde om Puzz i förra veckan eftersom vi anmälde Puzzel till ett par clear Round i Svärdsjö, 50 och 60 cm, vilket som ni kanske redan förstått gick över förväntan bra!! Wilma var överlycklig, vi fick låna Carolas transport, lyxigt!!
 
TACK gode gud för CAROLA!! (och Vendela.)Hade hon inte varit med så...Behöver väl inte säga mer =o/ Jag var så nervös och vi kom ju lite för sent så det vart bråttom med att dona allt men vi hann, jag anmälde,Carola började fixa Puzz och Wilma o Vendela drog till banan o gick den..
Vid framhoppningen så var jag mest orolig så W hade koll på alla andra ekipage o glömde kolla hur det såg ut, Carola var återigen cool och sa till W att tänka på lite smått som eftergiften o sitsen mm. Jag känner mig totalt VÄRDELÖS som inte kommer ihåg o tänka?!? på allt,min hjärna liksom låser sig...=o( Men det ska väl kanske gå bättre efter nån tävling.

Iaf så var ju Puzz lite spänd och tittade på allt men inga dumheter eller så, gudomliga ponny! Hon ville inte gå in på banan så jag hjälpte in sen gick jag på utsidan av staketet o då gick det bra så dom kom dit dom skulle.




Min kamera är verkligen inte den bästa men lite syns ju..


Dom skötte sig väldigt bra och visst gick det lite segt på nåt hinder i första rundan, men ingen vägran el försök till att gira förbi nåt hinder, så vi jublade och dom fick en rosett!!

LYCKA!!
Andra rundan var då 60 cm och det var en fröjd att se dom !, allt flöt och dom hoppade jättefint !! Och jag kunde släppa ut en lååång lättnadens suck =o) Vissa skrattade gott åt mig," haha du e som hästarna du nu börjar du gäspa" (=slappna av)
Det var en väldigt trevlig o lyckad dag, nu ska jag bara lära mig och få med allt i min hjärna så blir det bra,kanske;o).

Nöjda flickor överallt. På hemvägen efter en snabbvisit hos Anna Norling,trevligt som vanligt! , så vart det ganska lugnt i bilen efter en stund...

Nog om det..Nu har jag anmält till CR klass i Delsbo 2 juni så då får vi se hur det går där då.

Vi har fått tillökning oxå, Smulan har fått 5 st jättefina ungar den 14 maj , tre mantelltecknade .,och Molly fick 9 ! ungar igår 22 Maj, men nu är det 8 som lever,det är ju hennes första kull och det är många som är svart/vita som hon..

Jag har oxå fått en som är intresserad av Barre, hon kommer och kikar på honom på Måndag om inget oförutsett händer, sen får vi se vad som händer ,om hon fattar tycke eller inte.

Ikväll var det Gabyträning igen och dom hoppade ett rättuppstående på 85 cm , höjden ökas och det är kul att det går framåt.
På hemvägen stannade jag till hos Lina som äger Melina och lånade en westernsadel hon har ,se om Erna kan tänkas kunna ha den modellen, en doubble C trailrider, den är rakare i bommen än den jag hade åt Kungen så nu hoppas jag!
Nu måste jag fortsätta så jag får kväller nån ggn.. På återseende! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0