Kyla,snö, vattkopporna ,och Barre såld.

Ja sitter här med värk i kroppen och tycker synd om mig själv...Nä då inte riktigt så illa är det, men ont har jag och e snorig.
 
Det har ju hunnit kommit ännu mer snö och det har varit runt -25-30´ sen sist igen, e  jobbigt när det blir så pass kallt, man gör bara det nödvändigaste annars så ramlar ju fingrarna av på en känns det som..
Har pyntat jul och iår så hade jag dåligt med lust men det är mysigt bara det är uppe ! :)
Varit ute och plumsat i snö med Erna och det var HÖG MYSFAKTOR då. Sen har det varit Gabbyträning igen och det gick bra det med.
 
För första ggn på terminen var Wilma hemma från fredagsridningen !?! Hon har ont i huvudet o halsen, lite feber på kvällarna men det händer inget mer, än...
Martin har ju åkt på vattkoppor han, och varken Wilma eller Erik har haft det så bara o hoppas dom får det nu oxå då så är det gjort sen. Är ju inkubationstid på 1-2,5 vecka fick jag veta...
 
Så synd om M för han har blåsor i mun och hals så det har inte varit kul att äta och på nätterna så vaknar han och gråter och det kliar överallt på honom, ändå har han inte så många blåsor än.
Det bäddar för en annorlunda jul hos oss ;o) kanske är prickiga barn istället för prickig korv....
Igår var jag till Bollnäs och hälsade på Baron, kanske ska kalla honom det nu när han e vuxen ; o) vi tömkörde och Wilma red lite på honom. Han ser ut att trivas finemang ♥ och det kändes alldeles lugnt och roligt att sitta och skriva kontrakt och kvitto, så nu är Göran shettisägare för första ggn i livet, få se om han har gjort sitt livs affär el river av sig håret om nåt år nu då.
Skojar bara ;o)..
 
Idag är det luciashow på ridhuset och vi är inte med iår, Wilma ska få sitt KM pris bara och visst känns det konstigt o inte vara med men samtidigt skönt att inte bundit upp sig när vi är mer o mindre dåliga allihopa.
Imorgon ska vi ta oss till Valbo och julhandla lite så det blir klart med julklapparna.Jag har noll lust med allt just nu men det kanske går över till imorgon hoppas vi !
 
Ha det gott allihopa därute ♥ !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0