En evighet har gått.

Ja så känns det, dessa två veckor har minst sagt varit hektiska och omtumlande. Jag minns inte när jag har varit så full i huvudet av så mkt nytt som jag måste lära mig..Men ändå har det gått bra och det blir bara bättre.

Som tur är så är vi tydligen så pass "nyttiga" med maten redan så det är bara ett till mellanmål o grönsaker oftare i måltiderna som gäller .Annars har det ju kunnat vara ännu värre ur dietsynpunkt, om man måste lära sig att laga nyttigare o ändra kostvanor radikalt.

Här håller jag på och ska ge en spruta i benet, första ggn jag fick göra det på honom.Det är lite småspännande för ibland ylade han o då skvitter man = rycker till o då gör det ondare på honom =o/ men nu har vi fått pennor som vi använder.och han är mer van..Jag blir fashinerad ,från att varit rädd för ett stick i fingret på HC till att sitta o sticka sig själv 3 dar senare, det är bra jobbat tycker jag ! Han har varit så duktig Erik och anpassat sig väldigt bra, har nog varit värre om han varit tonåring...Så det var väl bra ändå att det vart nu.

Hmmn varför roterar inte bilden här oxå för?? jaja..

Vi har haft Permiss nu i helgen o varit hemma, jösses vilken lycka att få klappa o lukta o höra hästarna äta...Ja jag har haft abstinens, en sköterska på avdelningen har oxå häst o vi har ju pratat en del..Men det hjälper ju INTE... Det har gått bra med Erik iaf men han blir låg fort bara han cyklar lite så han måste ha mindre insulin.
Äta mer kan han inte göra då spricker han...Dessvärre så är Martin dålig oxå sen i onsdags, han har diare´ o allt går rakt igenom =o( Så det är full rulle...

Hästarna har haft tur, det har ju blåst här en del o en talltopp har ramlat i hagen så nu gnags det bark mm, tur ingen var under...Mamma o Wilma har skött med dom så bra, stort TACK igen!!

Nu har jag ändå hunnit med en del iaf o kommit ikapp lite, jag har muckat o spånat upp i lösdrifterna, rivit av Puzz skorna o verkat henne, dragit av dom en massa päls så dom inte ser så oskötta ut då men det rullas ju i geggan så ja man får väl härda ut...Har nu börjat tagit in Bella o Puzz så får dom bo inne under nätterna, Bella har ju bara 40 dygn kvar till beräknad nedkomst. ( Tack Carina för datume`!) Och dom trivs verkligen, såg ut som två spånbalar imorse minst sagt..;O )

Trine kanske flyttar runt nästa helg , till Ockelbo.Hon kommer att vara sällskap åt en halvblodskille, så märks det hur länge det blir då. Men det känns skönt att lämna ut henne på foder iom att det känns inte bra att sälja henne, en del är ju heliga, mitt största problem är väl att det är för många som är heliga för mig =o/...
Men som sagt Crispa ska säljas eller ut på foder oxå..Men när man gosar me na i hagen så känner man sig som världens största skit =o(
En fin lerinpackad Crispa..


Bella med sin STOOORA mage, jag blir lite darrig när man minns hur det gick för Crispa o då var inte hon så stor i magen, kommer väl en färdigväxt föle här...; o) 19 Maj är hon beräknad..

Sen har jag min linslus då...

Kommer matte !! ( men stå still då!!)

Anna hoppas det går bra med killarna för dig !! Vi får höras nå tag..

Imorgon ska vi tillbaks till Huddik ,så märks det om vi blir kvar eller om vi får komma hem igen.Ni får ha överseende med om det är lite virrigt, hela jag känns som ett virrvarr än...
På återseende!
Ps. Tack för hälsningarna i GB !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0