Smått o gott...

Skäms på mig! Inga nya bilder har jag o lägga ut här heller...

Vad har hänt sen sist då..Jo...

Det ringde en trevlig farbror från Rättvik o ville kika på rockarden o selen, så han kom men tyvärr var han lång, lika lång som Marko o då blir det svårt o sitta bekvämt i rockarden, jag sitter ju bra men så är jag ju "bara" ( som många tycker ; o) 1,64 lång.
Min travrockard var mkt bättre men se den släpper jag inte..Nu vet han iaf lite mer vad han vill ha för vagn så det är bara o fortsätta o leta.

Sen har jag letat fram ramen som jag har och skulle ha åt Omeega, men se hon finns ju inte längre så då kan jag lika gärna sälja den, nu har jag klätt den med skivor, såna där bruna som tål väta, båtplaywood kanske dom heter.Sen var det ju punka på ena däcket så idag har det blivit lagat, nytt däck o slang vart det. Nu ska jag bara fixa sidorna på skivorna så dom inte suger åt sig väta, sen så blir den till salu..Den är 1,10 bred vid däcken, passar mini upp till ca 95 cm om dom inte är för lång i kroppen.Bild kommer.
Egentligen så borde jag låta Marko länga skaklarna så mina egna kan ha den, blir den inte såld får han väl göra det.

Sen så är det ett longerset som väntar på mig i Malung oxå =o) Måste ta mig dit nå tag, tydligen så väntar lite urväxta kläder på Wilma där med. Sist var det rena skattkammaren för henne o gå igenom klädsäcken.



Längtan är stor tills det ser ut såhär igen...Visst ser det härligt ut? Mia Spange är fotograf!

Jag har nu lagt ut Pelle o Barre på hästnet oxå, det har tagit lång tid att komma dit men nu måste jag göra nåt, drömsenariot vore väl en seriös person kunde ta sig an Pelle, jag tror på honom.Inte nå partisk? nejdå ;o)
Nu har jag skiftat så Pelle är inne på dagarna och Peppar peppar så har Zdeno inte gått igenom nå mer, strömmen är ju tillbaks oxå Inte full styrka men den finns..Och Barre sysselsätter honom, blir trött av att bara titta hur dom håller igång.
Ush ja, det är nog bara o erkänna att jag inte ska hålla på med sånt här o behöva sälja, känns så hemskt när man haft dom i flera år, känns som man sviker dom...Det är lättare om man har bestämt från början att ett föl ska jag sälja i den kullen.
Men eftersom jag inte är rik och gör mina val så får jag ju anpassa mig därefter oxå..
Inte för att jag tror det blir lättsålt inte, jösses det bara sprutar ut unghingstar på annonser, den ena billigare än den andra...Och jag vägrar sälja dom gratis bara för att bli av med dom,så desperat är jag inte....

Lite av nya planerna ser ni kanske åt veckan..



Idag så red Wilma Roxanna..Barbacka!?! Ja ibland undrar man vart cellerna finns, eller dom kanske inte visar sig inom en viss ålder.
 Roxy är ju en pigg o allert D-ponny, typ halvracer...Två till red barbacka på Danne o Fairmonth, allt gick bra tills dom skulle galopera på fyrkanten o Wilma hamnade bakom Danne..Dom skulle skritta 4 steg sen ta galopp,han drog iväg med sin ryttare o Wilma hann inte korta tyglarna så hängde Roxy på,
 = Wilma gled o tyvärr skrek hon en vända o DÅ vart det FART  "Hjäp! jag har ett monster på ryggen!!" Så hon hamnade i golvet men släpte INTE tyglarna...Itutad av mamma att släpp inte direkt för då kan dom dra hem på ridturen...Glömde tala om för henne att det gäller inte i ett ridhus =o/Sorry..Så Wilma hamnade under magen o hon tushade till henne i ryggen, tack o lov för ridvästen!!

Hon vart oskadd om än lite rädd o sand i brallan ;o) o jag hämtade sadel så fick hon upp o galopera igen...Vart lite full i skratt med för när jag kom ner i ridhuset så satt hon med Jenny o sa åt mig att det är bra/lugnt gå o hämta häst*******!! åt mig...Men tåga är det i henne iaf.

Och får hon veta att jag har skrivit detta på Bloggen får jag skäll =o/...OOOpsss.
Nu ska jag gå ner o bli Miljonär!! Peace off cake..


Trevlig Helg Allihopa!!

****** = eländet..=o))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0