Snösingel..

Det blev en bil fast inte från Gävle , han hade stannat till i Bollnäs och hittat en där..En -04 ans Nissan king cab blev det ,enda nackdelen jag kan tänka mig är att den inte har skåp på flaket men det går ju o köpa till nå tag.Lite svårt o frakta saker där när det är öppet.
Men annars var det inte så stor skillnad med o köra och den går ju bra oxå, trodde det skulle kännas lite läbbigt o köra iom att den är lite större än pickisen men man vänjer sig..Får väl se om jag tycker lika när man ska parkera trångt på ica..; o)

-10 kallt och det har singlat lite snö idag.Varit o handlat födelsedags present till Wilma, hon blir 7 år på fredag!

Jag tog ju o plockade några löss från Zdeno o Wille och skickade in till SVA för att veta att det verkligen är pälslöss, man vet ju aldrig...Men jo då det var det...Fick reda på lite mer saker om deras livscykel o lite andra saker..Bocicola equi hette dom, med andra ord pälsätande hästlus...Ska pudra dom andra ggn på Lördag så hoppas vi det tar bort dessa eländes djur.

Har satt ut Kungens loksele på annons, känns lite hemskt för då har jag ju knappt nå storhäst saker kvar sen...Det blir liksom lite av ett avslutat kapitel och det har funnits stora hästar i mitt liv sen jag var 14 år !!
men man vet aldrig när barnen är större så kanske det kommer nånting igen..Jag saknar endel saker lite, långturerna och körningen, man kommer ju så mkt längre då än man gör med shettisarna. För hur det än är så tar det längre tid o komma nån vart på turer med dom, och tid är ju alltid en grej som fattas för det mesta nuförtiden

Midsommarafton 2004 Marko står o pratar med Kungen medans jag förevigar det. =O)
Han var så fin med flätor o prästkragar men ganska konfunderad vad matte håller på o jollar med...=o))
Blommor i håret va??!!

.

Förspänd o klar bara folket som ska åka som fattas,Gud va härligt det ser ut ! sommar o sol...

Hörs en annan dag! För nu har barnen somnat...


Kommentarer
Postat av: Plogflickan

Mysiga bilder, och sommar!!

2009-02-18 @ 23:43:50
URL: http://plogflickan.blogg.se/
Postat av: Anna

Härligt med sommar bilder =) Man börjar på att längtas lite nu efter sommaren =)

2009-02-20 @ 16:01:28
URL: http://www.nogg.se/AnnaSall

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0