Smått o gott..

Ja nu har det varit KALLT igen..-24 som värst..Bara o erkänna att jag nog inte kommer o vänja mig, men dagarna har varit härliga med sol o gnistrande snö överallt, himla vackert när man kikar ut från värmen inifrån..=o))

Har tyvärr hittat eländes pälsloppor på två av unghingstarna , dom andra tre har jag inte hittat nå på än..inga ägg heller och dom hittar man ju lätt iaf.Ska imorron iväg o handla lite kraftfoder och Etotal . Sen blir det operation massaker för mig med ; o)..Men en långt mer trevligare massaker än tidigare..

Knepigt det där för Trine hade det när jag köpte henne (ettåring) och hon får det varje vår ..Men inte när hon var dräktig..Skulle vara himla kul o veta var dom kommer ifrån.
En vette jag pratade med för många år sen sa att det räcker med att det finns råttor i lagårn med pälslöss så är det kört, och iom att dom ofta lever i väggarna så är det svårt att desificera bort alla...Så det känns ju lite tröstlöst om det stämmer..för råttor tror jag nog alla med en lagård har.
Sen undrar jag om det har med pälskvaliten o göra också för när dom går många och inte alla får så måste det ju bero på nånting, men vad ??

En annan sak som är lite trevligare är att jag satt o jämförde Zdeno på kort häromkvällen man blir ju lite hemmablind ,men kolla in nog finns det en skillnad ?

Zdeno o gammelmatte Carro , när jag hämtade honom från Humledals..juni-07



oktober -07


september -08


Och det färskaste jan-09, inte dom bästa korten men man ser ju att han utvecklas iaf =o))

Hörs!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0