En Massa har hänt...

Ja nu är jag med i etern igen .... Denna ggn var det bredbandet som har strejkat från i Torsdags kvällen tills nu...Alltså inte min datas fel =O).

Ja var börjar jag...

 Crispa har jag fått rapporter om att hon tagit..sen slog hon ett par dar  sen tog hon igen....=O/ . Förmodligen bytt ägg trodde vetten..Så hon har inte kommit hem än.


 Var och hämtade hem Tilia från Carina, fick som vanligt en trevlig stund med hästprat och kikade på hennes hästar lite , Många vackringar fanns det och det är så kul att kunna jämföra unghästarna som man har själv med andras.
På vägen till Malung så såg Wilma o jag två älgkor med kalvar den ena hade två st och det är ju inte vanligt o se här hemma kan jag ju säga...Gäller väl med att se älg över huvud taget hemmi...Tack Carina för att du tagit så väl hand om Tilia o Ligisten...=O)

På fredagen hade jag massor att göra först lassa med Tilia o Barre till jobbet så hon blev ultrad, sen så fick vettens dotter rida på henne ,vilket var uppskattat hörde jag igår =O)..Vetten blåste mig och sa " Tyvärr hon e tom men hon har ett stort ägg så skynda dig tillbaks till hingsten så blir det nog träff" ....hann ju tänka många tankar för jag var osäker om jag sett rätt ,på stora ston ser jag ju o fattar nu men Tilia var ju så liten o vetten vet ju bäst....Så han fick ju njuta i en kvart sen så berättade han att "  jo då hon e dräktig".....=O)Kunde bara inte låta bli o retas lite....Sen kom id-kontrollanten på kvällen..Och däremellan var det fullt ös både på regnet och mig..


          Mina småkillar har växt o frodas och nu har dom blivit ritade så  man kan skicka in passansökan.

På söndagen hade vi lite kalas för Erik som fyllde tre år igår, jösses min lillkille är tre!!

     

Jag har haft så mkt o göra och varit  så FRUSTRERAD när bredbandet inte funkat,inte kunnat gjort räkningar lön mm... men det ska jag fixa nu..
Hoppas kunna hämta Crispa nån dag här...

Ha det gott alla som jag känner!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0