Det går framåt ! och minskar....

Börjar väl med att lägga in om bygget då ! Nu har det hänt lite..
Där har ni "grunden" så man ser vilken yta det blir, helgen som var hade vi målarmaraton , jag lyckades ju bränna upp min rygg och är röd fortfarande, snart flagnar väl jag av...Orutinerat av mig.
I morse hade Martin en drömstart på dagen , en jättestor lastbil med kran!! Waow, höll knappt på att få honom till dagis...
Dags o börja veckla ut kranen..
Sen kör vi !
Sen ska det passa in oxå..
Skapligt att den är så stark så långt ut..Det är taksektioner ni ser till höger på backen.
När jag lämnat Martin såg det ut så här när jag kom hem.Där ser ni nya ingången under stegen.
Sen var det en kvar, lite spännande iom allt glas som fanns på den..
Där knakade det så man höll andan...:o)
Se det svävar...
Lite mek med att få det att passa in perfekt, snacka om att snickarn INTE har höjdskräck, killades i min mage av att stå på backen o titta....
Pensionärerna står o summerar ; o) !!
Vardagsrum.och Eriks ena sovrumsfönster.Wilma har redan bestämt att hon ska ha rummet mot stallet..
Toa med Bastu..Snyggt va?
Det var ett ganska långt inlägg om bygget, men kul att ha det dokumenterat här i dagboken.
 
Annat som har hänt är ju att sommarlovet kom på Måndagskvällen, så skönt!! Dom ville fotas vid Camaron o vem är jag att protestera??
Sen har det kläckts nya kycklingar här igen och tro på 17 att nu har den 3dje hönan lagt sig på ägg så det lär bli fler framöver, så det kommer att finnas lite till salu av dom med !
 
Den till höger har väl ca 8 ägg under sig...
 
Vi har spänt för Cissi för trillan efter 3 års uppehåll, men det var ju hur lugnt som helst så nu har Wilma tagit en tur varje dag så gott som.. Det behövs, hon går med Ceve o Puzzel nu och lever mest på hö.
Jag var ju ruskigt bra utrustad med bra skor o fin t-shirt, NOT, tur hon är cool..
Jag har ridit Ceve igen och nu känns det lite bättre, man vänjer sig tydligen, sen så har vi äntligen satt på nya selen och huvudlag med skygglappar sen tömkörde vi i 6 km , Wilma körde Cissi i rockarden o jag måste erkänna att jag hade lite träningsvärk i benen dan efter för jag tvingade Ceve att gå på hela turen samnt sprang vi säkert i 500 m  !?! utan att jag dog och flämtade ihjäl mig ,så lite kondis har jag ju =o) !!
Feibeé har förmodligen blivit ormbiten el ätit nå giftigt för på lördagsmorgonen var hon jämntjock från knäet o ner till hoven på ena frambenet, hittade ingen värme el sår, ingen feber, markerade bara ytterst lite.. så jag avvaktade, på dan gick det ner men på kvällen var hon alldeles knottrig på kroppen men ändå pigg så jag har avvaktat, hon var väldigt svälld i nå köttlar under ganasherna men nu börjar dom mjukna upp o gå ner, knottrorna har oxå gått bort nästan allt så jag har inte kontaktat nån vette, men vi får väl se...
 
Iaf så var jag till Erna på måndagen, vi avslutade affären och jag lämnade av Farina o Elektra där då, Erna vart väldigt glad i Elektra och Farina behövdes inte tyckte hon. Jag tog Elektra iom att Febban inte var i skick o lämnas bort och vi får väl se om det blir hon som får bo där i vinter iom hon är Ernas bebba.
Erna är jättefin med många trivselfläckar och det känns bara så bra för mig att hon verkar fått ett så kanonhem..
 
Nu känns det lite tomt på gårn det är "bara" 6 shettisar fast då är en inte min, bara Zally o Febban som kan gå på bet av stona, jag tänker inte chansa med Ceve o släppa henne på nå mer bet än det hon knaprat hemma på gården innan  premieringen varit iaf...Och killarna då.
 
Sötnos!!
Imorgon blir det mycket åka av, först till Bollnäs med Puzzel o hon ska masseras, sen hem o lasta om Ceve och iväg till Borlänge för att prova ut westernsadel, ska bli spännande o se vad som kan passa o OM jag haft rätt i att jag tyckte Nevada Fancyn kunde funka...
 
På söndag är det tävling LC i Delsbo för Wo P...
Ha det gott alla!!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: jenniee

Tjusigt ni får de! Ja vill oxå bygga ut...

2013-06-14 @ 11:18:38
URL: http://almeskullen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0