Idag är det ett faktum...

Att mitt första shettisföl ♥ har blivit valack, tankarna har varit många, vilket många säkert förstått .. Jag hann ju ångra mig några ggr sen senaste inlägget oxå ;o) men nu är det gjort..
Ringde imorse runt halvåtta och undrade om dom hade tid idag när dom kom till banan. Och visst kunde dom klämma in oss, dom är bra att ha och göra med ,så jag bjöd dom på lite sommarsfika.
Sista bilden på Pelle som hingst.
Jag måste ju iaf skryta om honom , han HAR ett gudomligt temperament, vi kommer in dit ,det är en pålle som håller på och gör böjprov en annan är o lever rövare i boxen men han bara lullar på med mig, inte ett pip, fast det är nytt ställe...Sen rör han sig inte nånting medans han får lugnande o dom bedövar bollarna, in o vänta i en box ett tag o sen ut och göra klart då.
Första testikeln borta....Strunta i benställningen den är som den är i avslappnat tillstånd ;o).
 
Iaf så badade jag Martell medans Pelle skulle kvickna på och fick till några blötbilder på honom, han ser kantigare ut än vad man upplever honom som in real..Själv blev jag glatt överraskad och lite " waowkänsla" infann sig, tänk att han e min?!? Vad månne det bli av honom ♥..
Varmt o väldigt dimmigt...Och vilar på ena bak.
Det växer överallt, men kolla halsen, naturlig resning vill jag kalla det ;o) och han har blivit långlinjerad sen jag fick hem honom.
Jag har lyckats fått nån konstig inställning på kameran 16:9 eller nå, tror jag klarat o ändrat det nu..Ska iaf bli VÄLDIGT spännande o få se honom i sommarpäls!
 
Vad har mer hänt sen sist då?
Ja Lina har gått igenom Puzz, nu var det vänsterbog och höger sida bak på rumpan som det var stelt i, det vandrar men det positiva är att hon går MYCKET bättre i båda galopperna nu, samnt märks det att hon orkar bära sig mer i långsammare tempo.
 
Vi var iväg på en tävling i Söderhamn, och det gick sådär, 4 fel och mycket LÄSKIGT o titta på= man smyger och stannar o funderar...sen vägrade dom ut sig i andra klassen , mest pga av att Wilma slutade rida och Puzz var osäker.
Men det var en lärdom det oxå och det var många ekipage vägrade och jollade .
Marko har skottat iväg dyngestan så nu är det lätt o tömma kärran igen, TACK för det älskling!
 
Var iväg på Gabyträning och där gick det som smort igen.Har tömkört och longerat Ceve mer, samnt så tog jag med Erna till ridskolan i fredags, åkte tidigare så jag red henne innan Wilmas lektion började, superkul!!
Men jösses vad det var länge sen jag ridit i ett ridhus och Ernis var ju lite tittig innan hon slappnade av...Kände ett tag att ,jo jag ÄR för GAMMAL för det här...
Men det blir fler ggr nu höll ju Kent på o byggde upp hinder o jag vill INTE att en ridlärare ska titta på mig som bara lullat i skogen hur många år som helst...;o) Nästa ggn kanske vi får vara själva o använda hela ridhuset.
Även igår var i hästens tecken, då tränade dom för Jennie och det gick BRA !! tycker jag, Hon tog lugna fattningar i BÅDA galopperna och tappade inte formen så mkt heller i höger varv ,Kanon!! Det går framåt.
Jennie hjälper/visar Wilma hur hon ska göra..
Wilma "glappar med" yttertygeln då åker huvudet upp.
Shettisar på äventyr, måste erkänna att jag höll andan där...Markos skoter för över 100,000 står där och ett gäng kommer i galopp o svishar förbi =o/ ..Elektra var på bushumör o smet ut när jag skulle ta bort skottkärran sen jag muckat lösdriften, och kommer en så kommer fler.....Gahh!!
Nu ska jag ut o natta o ta en liten prommis med pelle. Ha det alla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0