Ush...Nu är vi där -26 än så länge.

Sitter mest inne o trycker nu, snart måste jag gå ut o mucka...
Onödigt att det skulle bli så kallt tycker jag..

Omöjliga löp-Isa att vara still =o)

Iaf så var Lina hit på måndagskvällen och gick igenom Puzz o Erna. Vi började med Erna och det var trevligt tyckte hon ända tills hon skulle rätta i henne, hon var väldigt låst i bogarna samnt satt det rejält i bäckenet..Så nu förstår jag vad hon menar med att Puzzel är en liten snorlobba att dona =o) Puzz stog och såg skeptisk ut , har hon hittat hem hit?? Men det var bara lite låst i höger bak på Puzz så det var ganska mysigt att bli masserad tyckte hon..

Ska bli kul o se om man märker nån skillnad på Ernis nu då..
Fick ett mejl idag där jag får köpa rockarden jag tittade på tidigare så nu måste jag iväg o hämta den nåt tag oxå.Få se hur hon är o köra.

På tisdagen var vi till Huddik på koll samnt tog årsprover, han låg bra till på 44 i Hb1ca (?) sen får vi antagligen svar på proverna längre fram.

Jag har varit lite låg här några dagar, huvudvärk och toktrött, har lyckats sova lite emellanåt så det kunde ha varit sämre.

Puzz var med på ridningen igår, lite pigg i örat o jolla sig lite, sen sov W hos Agnes .. Jag har flyttat Bella till sålda nu samnt uppdaterat lite på kaninerna.Är lite sur på Bella nu hon har varit dum o jagat Cissi flera vändor nu, så snart får hon taxi till matte..;o)

Fler som blir trött ibland.
Nu ska jag ner och dona lite gröt...
På Återseende ! och fortsatt TREVLIG HELG alla jag känner !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0