Ute ur spel och en massa snö ,igen =o(

Då var det söndag igen, och jag har varit ut till mina pållar, första ggn sen i tisdags...=o/
"Hej matte!! Kul o träffa dig"


Ska väl börja från början då, jag kan ju fortsätta med min sjukhet då..På måndan var det studiedag så Wilma var ledig, då passade vi på att åka o byta ut skridskorna till större sen eldade vi upp allt skräp i pannrummet, det var en del iom det inte gjorts på ett bra tag innan jul...

På tisdan så vaknar jag med värk i kroppen som bara den igen, stretchar och får iväg Wilma till skolan sen tänkte jag lägga mig en timme men se då drar två muskler ihop sig till kramp så det slutar med att jag sitter o grinar och känner mig totalt uppgiven, börjar frysa som en tok osv= inge pigg alls..Som tur var så har jag tid hos massörn på kvällen så jag knaprar alvedon och hälar ut..

Väl där så får han ut dom, men det känns ju...Sen hem o lägga mig, hade skottat ut mat åt hästarna tidigare innan jag åkte till massörn, just med tanke på att jag skulle kunna krypa ner direkt..
På natten mot onsdan så vaknar jag lycklig av att det inte värker nånstans=o) inte ofta jag har det så bra men säg den lycka som varar...

Wilma vaknade med värkande öra så hon vart hemma, jag kliver upp för att ge Martin nappen ca sjutiden, då nyser jag sen snurrar allt till o jag stälper rakt ner i sängen, va sjutton hinner jag tänka sen snurrar allting!! Jag håller i mig i madrassen allt jag har men se det hjälper INTE!! Jösses läre spy, så jag tar fart o bokstavligt ragglar mig till toan o där inne säckar jag ihop...Allt bara far åt olika håll o jag hatar o spy!! så jag lyckas fokusera så illamåendet minskar lite, kallsvetten bara sprutar om mig och jag blir ganska rädd för det påminner lite om innan jag brukade på ett anfall (epilepsi ) ..Marko kommer och får hjälpa mig till sängen igen för jag klarar inte av att gå själv.Ungarna blir lite orolig vad som händer med mig.

Ringer till hälsocentralen o får komma dit, dom konstaterar genom uteslutningsmetoden att jag fått ett virus på balansnerven..Finns ju ingen medicin då, bara åksjuketabletter för att minska yrseln..Och dom fick jag förmodligen nå utslag av =o/ Blossade upp alldeles rödflammigt på fötterna som sved o kliade..
Så jag har nu då krypit till toan i några dar, och jag låg nerbäddad medans all snö o blåst härjade ute..Jösses vad mkt det har kommit igen!!Tack mamma som kom upp o sov över så Marko kunde skotta o allt.. 
Detta är inget jag önskar andra, jag har varit totalt urslagen, bara att lyckas ta mig till toan på alla fyra har gjort mig totalt slut!! och illamående...

Igår var det första dan jag kunde vara uppe o vågade bära Martin korta sträckor.Han är ju förövrigt dålig igen han oxå, feber o rosslig, undrar när det får vara bra med sjukdom nu? det går ju bara runt på oss...Suck.

Jag har fortfarande inte blivit bra men om jag inte viftar me huvet utan fokuserar rakt fram går det att gå utan o vingla nå, nu på moronen när jag var ut så vart det lite vingel så hästarna funderade nog lite..; o)Först så försvinner hon o sen kommer hon o går konstigt!

Marko har fått skött om matning o vattning under tiden, andra em så kommer han in o talar om att nu har Zdeno smitit in till Tilia..Ja skit samma sa jag ,men sen fundera jag lite o fråga han hur han såg ut och vi kom fram till att det var Jossan som smitit in till Zdeno o gänget *ASG*..Ja huvudsaken dom har mat o vatten iaf..När jag kom ut nu var alla blandade för nån hade endera glömt o stänga dörren mellan fållorna el lirkat upp den...Men det får vara ,har inte ork el energi å lägga på det än, är ju så pass kallt så det gör inge om dom knaprar från det lilla av balen som finns kvar ( se bild ovan)och som synes finns det inte mkt tråd framme igen, så nu är det bara o skotta när det funkar igen då....



Tur man har snälla hästar, peppar. översta trån går ju vid deras knän/bog nu, så mkt snö är det i hagarna =o(  Men det känns som det inte är prio ett än..Bara dom stannar i hagarna , men dom har så stort att gå på så om dom bara plöjer gångar så har dom allt möljligt att gnaga o undersöka i skogen..

Nu skottar jag bara ut hö så det är ju lite smidigare åt mig då, det behövs nu.

Jag kan vara fotomodell fast all snö jag, säger Crispa...
Måste erkänna att sommaren känns lååångt bort =o(
Nu önskar jag er alla en god fortsättning, så hörs vi förhoppningsvis friskare !

Kommentarer
Postat av: jennie

Men fy vad ni är drabbad av sjukdom! Krya på er!!

2011-02-13 @ 16:35:29
Postat av: Linda

Men när ska det ge sig hos er?! Ni har ju varit sjuka hur länge som helst nu!

Här hemma går jag och inbillar mig att vi har klåda och löss, bara för att det går det på dagis.

Det är inte heller kul, men ni har det faktiskt värre :-(



Krya på er.

Kram Linda

2011-02-13 @ 21:58:18
URL: http://www.stuteri-finnsta.se
Postat av: jennie

Sv, jo då hon är inne på nätterna, å igår fick hon gå i flocken på dagen, var tur nog inte synligt sämre igår när hon gick in. Men går ju på medicin någon dag till. Chansar så här några dagar. Blir ju stress att smita och så oxå...

2011-02-21 @ 08:36:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0