Stormbyar...

Jisses vad det har blåst idag.Jag har inte varit ut med näsan i onödan...

En vecka har det gått igen, och egentligen har det väl inte hänt nå speciellt, vardagsbestyr som är speciella i sig egentligen..

I fredags så ville Erik o Wilma SÅ GÄRNA följa med ut o göra kväller o ta in hästarna, vrånga mamma skulle kolla klart på Idol först, så dom vänta o vänta o vänta...Sen när det väl var dags o gå ut var det OMÖJLIGT att väcka dom ;o) ..Jag hade lovat Erik att väcka dom för han hade förberett sig han, se själva =o)


Sötungar ! Visst e dom go när dom sover?

Då blir dom som änglar..


Sen har jag nästan tagit mig vatten över huvudet på söndan...Jag hade bestämt mig för o vaxa volvon...Jag har aldrig gjort det förr men trodde ju inte det var SÅÅÅ mkt gnussande o jobb,tack o lov hjälpte Marko mig o mamma kom upp o tog Martin så vi kunde gno på lite ..PUST !!
Klar vart vi o JÖSSES vad fin den blev!!  Jag vill INTE sälja den men vad gör man då?? När gubben sålde Pickisen , behöver vi en diesel , måste ju ha en bil man kan dra ordentligt med UTAN att bli ruinerad...Eller så får jag snåla o sälja nån pålle o inte åka runt på utställningar så mkt..


Blänkande va? Den är så jävla fin tycker jag, färgen,fälgarna o inredningen, nyare bilar är ofta så sterila,trist tycker jag..Och sen har den inte många mil på nacken..


Sen har veckan rullat på, våran hemtelefon lever ett eget liv, ena stunden funkar den o andra är den tyst....Det har varit en tekniker hit men den tjorvade dan efter igen...Tydligen nå tjall mellan våran "box" o den i voxna.
Martin hjälpte storasyster med läxorna häromkvällen.



Erik trodde inte riktigt på det...=o/


Jag har verkat Cissi o Zdeno så nu hoppas vi att jag inte tog dom för hårt men dom har ju en vecka på sig att vänja sig, Cissi ser så himla stor ut när hon får vinterpälsen så man vill gärna ta ner henne bra.
Sen har jag putsat lite fönster, bläää o va KALLT det vart åt mina händer!! Brrr.

Och Ja MARIE du får skälla nu, SKA ta mig i kragen o fota lite..Jag ställde ut grimmorna på fölisarna ett hål igår,både i nacken o på nosen, dom växer..
Hörs vidare!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0