Förskylningar och Dop.

Japp som det låter så är det vad som allt kretsat runt senaste veckan...

Peppar så har det inte brytit ut på mig , än...huvudvärk o ont i kroppen har jag brottats med samtidigt som man ska ta hand om förskylda ungar (samt gubbe) och dona allt till dopet..Men det ordnade sig! Erik o Martin hann bli friska o Wilma har inte varit nå dålig än.

På fredan var det ridning o sen Halloweendisco för Wilma, Erik hade disco på torsdan på dagis han..Martin fick sin egen snygga "spökjamas" han ;o) Söt Va? Var o vägde o mätte honom oxå på torsdan samt pratade lite mat..Han väger 8195g och är 67 cm nu.


Igår var det alltså Martins dag, som löpte på bra ända tills mormor o mamma anföll med en klänning!! Hujeda mig, o trång var den! jag fick bli riktigt lessen innan mamma gav upp o hämtade saxen sen rök innerfodret i klänningen,Jag fick tutte sen var livet bra igen...Sen kom en vit body o sen krängde dom på den vita klänningen igen! Vilka envisa tanter...
Jaja men sen löpte allt på smidigt iaf...o inge mer gråt blev det.

Wilma läste en bön "gud vi tackar dig..." Och Erik fick tömma i vattnet i skålen..


Jag avskyr att stå sådär framför folk även om det bara är släkten, så känner jag svetten krypa på mig...Knäpp, jag vet..

Sen fikade vi o hade det bara trevligt! Måste tacka för dom fina presenterna Martin fick..Fick ett kort där det stog om namnet Martin, det betyder strid på nåt språk..Kan ju vara bra när man e tredje barnet =o)

Trevligt!!?? Kolla stackars mig! Dom tar aldrig av mig klänningen ju...Fast mamma räddade mig sen hon tog det här kortet.=o/

 Här är gamlast o yngst..Och jag sitter alltid så här så jag slipper se henne annars storgrinar jag...

Tant Carola diggar jag bättre...


Sen när allt var klart o man fick komma hem var det som att trycka på en OFF knapp...
Vi däckade i sängen jag Martin o Wilma, Erik o Marko sov i soffan...Så klockan var nog runt två på natten innan Isa o pållarna fick kväller =o/...

Nu åt veckan är det höstlov så vi får se vad vi hittar på,..En tur in i dalarna planerar jag på tisdag om vädret är snällt så får vi se vad det ger..;o) Imorgon ska jag till bassängen, jag längtar !! Sen krånglar telefonen än, hemtelefonen är DÖD o bredbandet funkar lite som det vill, frustrerande!!

Sen kommer det kanske hända några grejer på hästfronten framigenom, Nelly ska snart vänjas av mer, tror inte det blir nå problem för hon så självständig redan..Sen kommer kanske nån mer flytta om allt går som planerat..Mer om det längre fram!

På återseende...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0