Äntligen !!

Nu är den första hösilagebalen öppnad ! Det luktar så gott o det är såå mumsigt tycker pållarna.Samt så sparar man ju hö..

Nu ska jag handmata några dar så magarna hinner vänja sig sen kör jag in en bal åt T oT. (Tilia o Trine)Sen kan jag skotta åt dom andra därifrån.
Dom kommer ju att få en till kompis där nå tag.Jag kunde ju bara inte låta bli =o/...Fin stam, fin färg, blir nog inte så stor, och ja hon verkar då iaf vara en cooling,påminde om Tilia lite i blicken o det lilla jag hann se av henne ,tyckte jag.Och dessutom får Dotty en polare att kampa med sen och inte bara gammeltanter.

Känns lite som jag tagit mig vatten över huvudet ibland,pirrar i magen ! Och jag hade ju inte alls tänkt mig nå fler ju !! Men samtidigt får jag väl grabba chansen när den finns.

 Men jag kan ju avslöja att det försvinner ju nån härifrån oxå, Pelle o Barre kommar att bo borta över vintern,hos en go o trevlig tjej som är intreserad av Pelle, uppstår kärlek får han en ny matte ! Barre får följa med som sällskap så länge och jag hoppas ju hon ska falla för båda jag (blink,blink ;o) haha ,men nu ska jag inte drömma för mkt, ett kanonhem kommer det iaf bli ,om det slutar så.
 Sen kommer ju Nelly att flytta till sin matte nå tag här oxå..Så det löser sig ..Crispa ska ju säljas hon med , men det verkar vara segt där, några tokstollar som man sållar bort direkt, Sen vart det förhinder med dom från Norge, så typiskt när dom verkade jättebra o vettiga ,kanske hittar dom en lösning eller inte, det märks.

Tåget med vagnar...


Nu har det ju frysit ihop så leran dog men man vet aldrig, bara o hoppas att det håller sig.Nu är det ju vasst åt dom istället, aldrig kan det vara helt bra :o/.
Jag har haft en himla tur att Martin har sovit i 4 ! timmar två dar på släng ute i vagnen så jag har fått jätte mycket gjort !
Städat stallet o selkammaren, den såg hemsk ut sen kattungarna bott där, spån o bast överallt =o/ men nu så är det snart rent o ordning igen, täckeshängare har jag fått upp och jösses va många täcken det finns här nu..Vart kom alla dom från?
Sen vart det ju en massa tvätt jag hittade med..I stallet lämnas det grejer överallt, sånt blir jag tokig på! Men ungarna har svårt att lägga tillbaks saker,och det blir oftast jag som får dona sen men jag får väl vänja mig, nåt tag så kanske dom förstår vad jag försöker tjata in i deras huvuden =o) Jag får väl städa om jag inte klarar av att slappna av i kaoset då...
Sen så har jag krattat lite överallt på gårn o fått upp en massa spillhö mm..Plockat ner lite tråd o stolp samt muckat bort en massa skit där hagarna varit ,så nu är det klart för vintern här på gården, skönt.

Har även städat i rabbaterna och fått bort allt det,rensat o eldat en massa papper o tom kartonger ,fodersäckar mm. Jösses vad man sparar..Kan ju vara bra att ha ..;o)

Idag har det inte hunnits med så mycket, var till Bergvik o handlade läder av Linda som hade kurs där..Så nu har jag nya projekt där oxå, lite skickar hon iom att hon inte hade det med sig.Sen var jag in i varianthuset o hittade en vinterjacka åt Erik samt en tröja o skjorta..Men inte fanns det mycket  o hurra för där inte, är flera år sen jag var in där o inte var det nå mkt som var sig likt inte..
Nu har jag en Martin o natta nere,
TREVLIG HELG ALLA JAG KÄNNER!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0