Frädigkrattat!!

Ja nu får det räcka för iår, jösses va duktig jag varit!! 
Igår så tog jag och Erik det sista i hagen , så nu är den så fin att jag inte vill släppa nå hästar dit !? ;o/

Vi tog självklart nån fikapaus i solen ,Trine har vi på "ridbanan" så hon kan gå o knapra av dom få strån som finns där,mums tyckte hon..Kram på dig Trine!

Ja inte ser hon ut o va högdräktig inte..

Som synes finns det INTE nå mkt som växer, ganska väntat iom att Cissi o Puzz gått där hela vintern nästan.

Men jag ska stänga av o kasta på lite så får man se om det tar fart sen.

Sen pysslade jag lite inne, medans jag gjorde en muffinsmet så ringer det på mobilen, en som var intresserad av rockarden, förvånad blev jag, har ju inte ägnat den såå många tankar på slutet.
På kvällsidan så tog jag gräsmattan utanför stallet, oh fy vad sten o skit det var där.Iom att Marko har skottat mkt av all snö dit så följer ju tyvärr en massa annat med oxå.Ca 22,30 var jag klar...Snark o gonatt !

Så idag har jag levererat både rockarden o selen till nya ägaren, visade sig att hon bor utanför Alfta och jag skulle ändå åka till Bollnäs, barnmorskan idag så det var ju inget extra besvär alls. 1 kg har jag gått upp sen sist och blodvärdet hade sjunkit från 109 till 108 så nu ska jag dricka blutsaft se om det hjälper...

Solen försvann härifrån nu och det börjar blåsa, hmmn jag som tänkte putsa fönster, men ärligt har jag ingen lust..=o/ Så det får duga som ursäkt idag =o).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0