Blåst igen...

Ja nu sitter jag här o är grötig i huvudet igen, men glad denna ggn... Varför jo...



Vi hade ju damerna tre inne idag för det bara vräkte ner regn hela tiden..Erik o jag åkte till Alfta o hämtade hem Wilma..När vi kommer hem( runt sextiden) går jag ut o slänger tå dom mer hö, Trine började plocka lite o är helt som vanligt..

Jag började städa ungarnas rum och blir inte klar förräns runt halvelva, går ner o äter en macka för o stävja halsbrännan sen går jag ut för o göra kväller ,
 kommer in i stallet o reagerar direkt på att Trine inte gnäggar o inget huvud syns..kikar in över boxkanten och visst där står en fölis!!
Trine ligger o vilar.  AHHH va många tankar som hinner rusa..

Men fölis ser pigg ut och jag rusar in efter mobilen o kameran. Marie måste ju underrättas!!
MEN jag är väldigt NOGA med att RÄKNA HÅLEN denna ggn , INNAN jag ringer..Och se alla tre gångerna är det TVÅ HÅL !!
Så  nu GRATULERAR vi Marie Maglånare till en alldeles röd TJEJ!!



Så även denna ggn blåste Trine mig på fölningen, men så länge det går bra är jag nöjd..Inga vaxproppar inte..Nu är det ju allt det andra man oroar sig för..=o/  Jag har sett att hon tuttat men det var totalt omöjligt o se om hon bajsat i röran som var, först hittade jag inte efterbörden ens men efter lite muckande o letande så hittade jag den, ser hel ut, Skönt!
Så nu får jag väl avvakta lite o se om det finns nå klutt senare. Blev ju ståendes o kolla bra länge nu och hon la sig o sov när jag gick in. Nu snörvlade hon lite, men förmodligen fick hon mjölk i näsan. Men en annan hinner ju tänka "att nu blir hon förskyld o dör"...Men jag ska försöka o inte måla fan på väggen..Men det har ju varit så mkt elände man läst om, jaja e hon lik mor sin så finns det nog etter/vilja så det räcker ;o)

Ja fortsättning följer...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0