Höstmarknad och rygg i strejk...

Jo då Marie det HÄNDER FÖR mkt!! =o) Så jag hinner inte riktigt med...

Sitter här och är helt OFF men det tänker jag vara idag.
Det är som sagt lite torrt på skrivningen men nu har jag ganska mkt o berätta om, var tvungen o läsa mitt senaste inlägg för att få ordning på vad som har hänt sen sist..Demens tror jag det kallas..

I fredags var det ju dags för att hjälpa till att fixa till med årets marknad, den tjuvstartade lite oxå .Ställa ordning för ponnyridningen på lördagen samt en massa annat. Sen var det dags för Wilmas ridning, hon red Mini ett jättefint litet WM sto på ca 117.
 På anslagstavlan på ridskolan såg jag en lapp om kattungar!! Precis den färg jag vill ha!! Har ju börjat titta lite iom att Pricken , vår gentleman på 11 år har börjat "gamla" till sig och man vet aldrig...Vill inte att Valle ska bli själv .iom att dom bor i stallet och nästan aldrig är innomhus så vill jag att dom har sällskap av varandra.
Iaf så ringer jag och det är i Rävaberg dom finns så Wilma och jag åker dit efter ridningen..GUUD vad BEDÅRANDE dom är!! Jag föll ju totalt för en flicka , men det är ju lämpligare och framför allt billigare med en pojk...
Men skitsamma !! Jag ska ha henne! Får väl samla pengar till sterilisering då..Sen hade dom en fin kille med..Ja vi får se hur det blir ; o) Dom är inte leveransklar föränns om 1 1/2 vecka. Och matte kom med ett supererbjudande, samt så är dom vana vid såna förhållanden den får här förutom lite mer djurarter här då ; o) Och det gör ju mkt än att dom bara bott i en lägenhet tex.
Jag har ju inte haft en kattunge på 10 år!! Och klart barnen ska få uppleva det! Ska bara lyckas övertyga sambon om det oxå...

Iaf så vart det lördag och dona och packa bil och Cissi sen iväg till marknaden, lite kul när man blir tillfrågad om man kan ha ponnyridning. Sen får man förtjänsten själv , ja dela med Carola då när hon har den andra pållen. Det var populärt iaf vi hade folk hela tiden så Marko var snäll och kom med grillad korv en vända så jag skulle hinna få nåt i magen då.
Synd på vädret bara , det var fint på fm men sen mulnade det på och kom nån mini skur ibland.


Några barn frågade varför det inte var nåt shettisföl iår, det hade jag ju ifjol och dom saknade att få klappa o gosa..Nästa år kanske det finns , sa jag. Det här ardennerfölet fick dom hålla till godo med iår.


Sen var det lilla Oskar som var en favorit !! Undrar varför?? Hur kan en flaskmatad kalv vara gullig!?? Jo det är ju bara o kolla!! så vet ni varför...


Vendela o Wilma har en gosstund..Så synd att dom växer och blir stor o eländig..


Det var iaf mer barn som red i år och det fick min rygg erfara jösses vad min svank protesterade, Jag räknade ut att jag inte suttit mer än en kvart på 10 timmar och det funkar INTE ..Så på söndagen var den minst sagt ARG (ryggen alltså)
 Ändå var jag tvungen att hinna hämta spån , verkade killarna samt Crispa, Körde iväg killarna på en ny beteshage och köra vatten till dom, det märks att dom har blivit lite ociviliserade och det blir ett himla skrikande när töserna står och vill prata =o/ ja Barre e cool han ,fattar inte varför dom blir så upphetsade för några kärringar inte...Ska bli kul o se hur stor Barreman blir han är högre och längre i kroppen än Pelle nu..

På kvällssidan hade Wilma borst o flät rejs med damerna...


Sen råkade hon hamna på Trine en vända..


MUMS! va gott med äpple! E det en fux inne där måntro ; O)  till dig Marie?

Det var väl en liten uppdatering nu då..

Har kikat på MC sida och jösses vad jag saknar Telia !! Måste vara dialekten som gör det svårt o säga I som i TILIA ; o) I Dalarna är det INGA problem!  Och jag vill ha NYA kort på Telia hem till mig!! Sen undrar jag hur du lyckas få ta hem kattungar UTAN att gubben får frispel?? Nå bra tips? Marie?
Nä det är nog dags för frukost nu...Och du Carina , vi hörs!!

Soo Looong!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0