Kallt o sol!!

Nu trivs jag ! Ingen gegga och solen skiner, sen att det är melllan -7-9 på nätterna gör inget.

Igår så var äntligen hagen klar till Zdeno och han är nog ganska nöjd med tillvaron nu.Han har två egna flickor till grannar, en helt egen foderhäck med massa mat som han får bjuda flickorna på ibland.Visst så måste han skrika på Pelle om han är så fräck o försöker flörta med Trine o Crispa men idag så har det inte varit nå än. Så skönt om det lugnar ner sig lite.En riktig kelgris är han då iaf!!


Ut o lyckades ta det här kortet nu sen dör kameran direkt =o(( Är så less på detta krångel...Jag ville ju hinna ta nå mer närbilder på alla ..Men tji fick jag.

Igår fick jag även den vita tråden till grimman jag ska sy , så nu blev jag taggad igen =o), när barnen lagt sig så drog jag fram mina projekt, så nu är Zdenos ledtygel till helgen klar, hade bara skärt till o färgat den på kursen så igår så limmade, fixade spännet , o sydde jag den, sen sydde jag Markos bälte först för att öva lite, tar ett tag innan man får in snitsen och får det jämnt o fint när man gör hålen till sömmen..
Haha nu lyckades jag lura kameraeländet!! Så här ser av mina projekt ut klara!

Bältet o Ledtygeln..


Hyfsad sömm av en amatör, eller? Lite snett bara men jag har ju ingen sporre o "förrita" med o lat som jag är tar jag ögonmått så då får jag skylla mig själv lite..Slarv kallas det  tror jag ; o)


Jaja övning ger färdihet sägs det ju, det kör vi på...

Katalogen har kommit till Falun så nu börjar nerverna o pirra, Pelle har nr 17, fy sjutton vad det kommer o gå bra!!...Skojar bara.. Zdeno har nr 22 och är sist av shettisarna. Ska bli roligt  och det är ju" bara" ca 12 mil o åka.Provade det vackra vita tränset jag bestälde av anki. H. ,som det var meningen Zdeno skulle ha men han passar inte i det riktigt iom han har så mkt vitt i ansiktet redan, på Pelleman och jösses va fin han vart så det får han ha istället.
Imorgon så tar jag killarna ner på banan och drar dom genom dushen, dom hinner torka lätt då , täckbyten och sova inne så blir det bra, dela manarna ska väl oxå fixas, får se hur det blir för tyvärr så har ju nån tuss här o där rykit  efter sommarens bravader.
Nä nu ska jag ta en tupplur. Hörs!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0