Inget är som väntans tider.

Ja jag min klant hade stängt av mobilen och slumrat vidare inatt, ligger o drömmer om att hon fölat klart , en fin svartskäck och sto såklart ;o)...
Men så tänker jag att det stämmer inte riktigt !!?? Nä just det den kan bara vara svart !!
Vaknar med ett ryck...5,15 upp fort som ett troll, kan ju säga att många fula tankar om mig själv passerar...TÄNK OM det är krångel och jag SOV mm.

Kommer ut och dom hälsar så fint så," tidig idag matte??" Inget föl än..MEN hon gör sig mer o mer klar. Hon har sjunkit mer så att säga och det är fortfarande grumligt..
Jag muckar och halmar mer, Crispa får gå ute o beta på gräsmattan och det syns att hon har lite känningar för hon går lite knaggligt bak.

Morgonfärsk bild! Syns att den åkt bakåt/upp magen..


Så här gör man när man har fått nytt spån ! enligt Lasse, ser inte så superbekvämt ut menmen det går ju o sova...



Ja när jag laddat upp den här bilden så gick det inte o göra nånting mer inte spara/ publicera...Ser sen att dom gjorde nå ändringar på blogg.se mellan 7-7,30 i morse..

 Så nu har hela dan gått och jag funderar om jag lurade mig på Crispa, men det är fortfarande grumligt ur spenarna så jag får väl ha tålamod och vänta sååå snällt..Ska lägga mobilen så jag måste upp för o stänga av , då kan jag inte klanta mig igen. Nu regnar det och blåser skulle tydligen bli det i morron med, =o( Har tagit in flickorna redan .Till och med pappa tyckte hon ( Crispa) såg moloken ut , han var hit en vända med en tårta!! MUMS.. Wilma har namnsdag idag.
Jag är lite glatt  förvånad för Crispa blir bara mer o mer kelig och söker kontakt spontant ofta nu, så skönt.Jag myser när dom kommer och ställer sig bara för att filosofera lite med en och kanske kelas lite.Det är livskvalite´det !

Avmaskning är hämtat från apoteket så nu klarar jag mig ett bra tag igen.Har sprutat Barre sista stelkrampen så nu är han grundad.Pelle glömde jag tredje sprutan totalt så jag får börja om med honom.( senil vid 32 års ålder, Heja Linda ! )Nästa år blir det en skojig vända nästan alla ska ha påfyllnad med stelkramp då.

Slänger in en bild på ankhagen..Snygg va? Undrar om det slutar med att en hund bor där..Till vänster är Isas domän.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0