3+ o regn...=o(

Ja idag har det regnat till o från. ena stunden snöflingor och nästa regn...Supertrist..

Iaf så var jag till Bollnäs och badade ettåringarna igår , jätterena och alla kryp döda..Samt en massa träning för dom , åka transport, dusha ha täcken och få sova i box..Nu är det slut på vildhästtiden...*Asg*

En bild från idag, snacka om vita skäckar ! ( Så länge det nu varar..) Zdeno ska ju prata med matte han ...Goplutten.Barre han bara är han, börjar få en sån vacker stålgrå nyans i manen, syns lite på bilden.



Sen så har Wille blivit Tingad , han ska få bo i södertälje med en matte som heter Gunilla och få agera körponny när den tiden infinner sig, vara ridponny åt barnbarnen ibland och få testa agility. ; o). Han får det bra där med pyssel o en sysselsättning .Han kommer o ha en kompis som heter Mynta, få se vad han tycker om det.Är ju så svårt att skiljas från dom, allra helst Wille iom att han är så lik sin mor och har varit en riktig kelgris ända från första stund,sin härliga lugna filosofiska stil...Men han får det bra tror jag.



Fick till nåt nytt kort på Crispa idag, verkade henne och borstade igenom na lite, ja manen fick vara så tar jag den sen .Jösses vad hon är dräktig ! Ingen urtuttad liten tjej längre som kom hit för lite mer än ett år sen..Ska bli så spännande o se vad som bor därinne.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0