Mammas lilla Kråka åker inget mer....

Ja nu sitter jag här igen...efter en omvälvande helg så har Kråkan haft sin sista åktur idag...

Han har ju krånglat från och till, när jag kom hem från Kölnäs efter o ha lämnat Trine där på betäckning med Almnäs Flis så hade det släppt på honom och han kunde tutta själv igen, men säg det lugn som varar..
Hela fredan så gick det fram o tillbaka så jag fick mata honom hela natten sen på lördagsmorgonen åkte vi ner till vet.stationen i bollnäs, fick mer medicin o finadyne så han inte skulle ha ont .Vägde honom oxå och han vägde nu 28 kg alltså minskat rejält...Hem och fortsätta med matandet dom stog självklart inne i denna värmebomb, han var pigg ändå men det fortsatte o rossla i halsen och han ville fortfarande inte tutta själv..Tyvärr så gick det inte åt rätt håll, utan
till slut fick han inget av mjölken dit det skulle dvs magen utan på söndagskvällen så rann allt endera ur munnen eller genom näsan, jag kände väl att det var färdigt redan då men hoppet är ju det sista som dör ..Kanske.
Så idag ringde jag till Huddik , dom ville att jag skulle åka mot strömsholm men jag sa att jag vill att ni kollar halsen för det kan ni om det sitter nåt där eller inte.., annars tror jag att det bara är en sak att göra..Så ok.

Jag lastade och åkte upp dit , och dom sa direkt att ja du har nog rätt ,det skulle vara onödigt att åka alla mil till strömsholm..Så vi satte kanyl på honom och han fick somna in där, allt gick så smidigt utan nå stress. Det var första ggn jag var med vid en sprutning så att säga, men det är ju att föredra när dom ska ligga lite så att stoet får förstå att han är borta.

Crispa o jag tog med oss honom hem och nu så vilar han i hagen med mor sin.Ungarna ville se honom så vi gick dit så dom klappade honom och sa hejdå och Wilma plockade några prästkragar o la berdvid honom...Jösses vad övning dom får , detta med döden..Lite för mkt enligt mig , hoppas verkligen det får räcka ett tag nu.



Äskade lilla vän...Åh tårarna bara rinner på mig..

Tack för den här lilla tiden vi fick...


Kommentarer
Postat av: Jennie

Nä nu får de vara nog!! Hur fan kunde de bli så här när han träffa veterinären så många gånger redan i sitt korta liv?? Vad kan dom egentligen, fy vad du, Crispa och lilla Kråkan behöva utstå i onödan!!

2009-06-29 @ 21:41:32
URL: http://apotin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0