Lördakväll som rinner bort...

Ja nu är det ett tag sen igen..
Det är en massa som ska ha gjorts och nu kanske man kommit ikapp lite en stund.

Skitväder  är väl det enklaste o beskriva detta regnande med, Men vi hade tur för det var uppehåll ända tills vi kom hem på torsdagskvällen efter Wilmas FÖRSTA skolavslutning.. Var så fint och hon läste en dikt alldeles galant gogumman. Många som sjöng , spelade och läste dikter..LIITE långdraget blev det, nästan 1,5 timme o sitta still i en kyrkbänk = STENHÅRT !! Inte min ryggs favoritsysselsättning direkt.

Sen fredan var det en väldans fart med bla så besiktade jag transporten och bilen så nu är det gjort. Sen var det sista ggn på ridskolan, vi fick hjälpas åt o sadla alla som skulle användas och sen så vart det lite gymkhana, skojigt ! Jag o Camilla ( Jolines mamma) fick vara hjälpredor och gissa om att vi stog o drev på !! Jösses vad fort VI red !! *asg*

Just det ! Willes matte ringde med och hans kastration har bara gått bra så nu är han en valack.Och jag passade på att tigga lite bilder på honom..Hon undrade lite hur långt hon vågade köra och ha Wille på släp, så vi diskuterade lite och det känns så trevligt att dom inkluderar honom för han är en lite fis som oxå  vill  vara med ju !

Idag har jag gått omkring som en zombie, bara gjort det nödvändiga..Varit/är så trött, sovit dåligt pga av ryggen och det är ingen chans o sova middag när Erik är inne..=o/ Han har kommit in i en period när han tror att alla är stendöva...Bara och påminna hela tiden att man får prata tystare...Nu är jag ännu slöare för gubben min bjöd på en planka MUMS!! Så jag slapp laga mat oxå, ibland har man tur.

Jag har inte hört nå från Tilia än..Undrar om hon har brunstat då?? Ifjol var hon klar på det här dygnet..( är inne på 31 a nu. ) Så man ser hur vädret o värmen styr ibland.

Nä nu ska jag ramla i soffan, ha en trevlig helg alla!'

Så här önskar och hoppas jag det ser ut nästa år!! Tilia ska ju ha en till skäck oxå givetvis..=o))Som Marie skrev i ett mejl... DREAM ON linda...


? Just det klippt sig kort !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0