IIIISSS.. ( A )

Nu är det bara is kvar av denna snö..SÅ TRIST!! Det är 3 pluss och det har blåst  nå otroligt i ett par -tre dar.
Så nu är körningen lagd på is med Zdeno också , få se om jag skor honom kanske lika bra det om det ska bli nå körning..

Jag har iaf hittat ett till djur jag blivit så otroligt sugen/kär i och nej det är ingen mer pålle, det ska minskas ett par stycken först. Men iaf så har det varit problem med att lyckas tala i telefon med matte , kanske är hon såld nu men det hade ju varit kul att få veta det isf, eller så har det hänt nåt så matte inte kan /har tillfälle o prata...Det får tiden utvisa..OM du ( Jenni )läser detta så hör av dig, snälla ! =o)

Isa löper nu och har förmodligen gjort det ett par veckor men det är först nu man ser blod på na, hon har slickat mkt mer än annars tidigare, så nu får vi passa henne extra noga så hon inte drar på friarstråt...Men iof så bor det några fina aussipojkar i "byn" , min favvoras...; o)
Nej då skojar bara...

Har idag städat åt ankorna och hönsen , så mkt trevligare o umgås med dom nu, jag avskyr "hönslukten" men när det var -30 här kändes det inte riktigt läge o släppa ut all värme dom lyckats alstra för att städa.

Jag satt och tittade på gamla kort häromdan och hade en nostalgitripp, Gamla hästar och hundar. Blir lite full i skratt när jag tittar på korten för Isa som jag har nu är så lik en gammal avelstik jag fick överta när hon inte kunde få fler valpkullar, både Till sätt och utseende..
Waow !! Jag har lyckats lära mig hur jag scannar bilder och får in dom i datan utan ett A4 storlek med en massa grått på , Nu ska ni få se bilder framöver!!

Hittade bilder som har en sån sommarkänsla så nu längtas man ju dit !


 Titta ! det här är för två år sen , och lyckan lyser om Wilma..
 Standard bild från 2006, jag går med barnvagn och Wilma rider Cissi... Så här såg det ut Carina, vi pratade ju om detta sist i telefon.. =o))  Haha nu kommer ni få se mkt bilder från tiden innan vi hade digital kameran..

Måste hämta en till...Min underbara Della jag hade när hon fölat , Trixa är ca tre timmar gammal...Lite skillnad på storleken. =o)datumet ser ni ju själva.

Kommentarer
Postat av: Anna

De är så härligt att kolla tillbaka på gamla bilder =)Härligt när man ser lie grön gräs i bakgrunden, nu längtar man till vår/sommaren =)

2009-01-15 @ 16:11:32
URL: http://www.nogg.se/AnnaSall
Postat av: Plogflickan

Har du stora kallblod oxå?

Ha en fin helg//

2009-01-17 @ 09:28:58
URL: http://plogflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0