Nu är hon här!!

Ja nu kan jag ju avslöja vem nytillskottet är, Sting´s Pretty Puzzel heter hon..Men vi ska ha henne på prov ett tag iom att hon inte är igångsatt så hinner vi jobba med henne lite så ser vi om hon kan passa Wilma i framtiden..STORT TACK EVA för möjligheten du ger oss!!
 Måste ju erkänna att efter två dar så är jag ju mer kär...Och hon har landat lite nu så hon är den COOLA ponnyn man träffade i säter..
Visst e hon vacker ? Synd bara att huvudet blev suddigt..


Jag fick ett gott skratt igår för det kom en höna som blev lite ( läs Mycket!! ) hysterisk igår när hon märkte att jag hittat hennes gömma med ägg..Puzzel blev nog dubbelt så stor och mamma mia vilken utsrålning hon fick !! Men som en klok gumma så gjorde hon inget mer , fast hade det varit en bloding så hade det nog smält till så hade den ryckt lös sig o flytt från gången...Duktig tös ! Ska väl säga att hon förmodligen aldrig träffat på ett sånt fjäderfä förut heller.

Tack alla för hälsningarna i GB !

Igår var det ju årets premieringar i Bollnäs , himla trevligt var det med mycket glatt folk o prata med.Jag visade kusin Jennies ena sto, ettåringen fick hon visa själv iom att hon INTE ville slappna av med mig..Och det gick ju riktigt bra för dom 36 p med fin kritik .Man får ju ta det med en nypa saltl iom att det är en unghäst och dom har ju lite o växa i..
Jennie o Flinga..


Jag var bland dom sista o visa för dagen och det gick ju riktigt bra det med =o) Dilba fick  5*8 = 40 o G.Tydligen skulle hon ha fått GI om hon haft utställningsmeriter sen tidigare, menmen det finns ju förmodligen inga tyvär. Måste ju erkänna att jag gillar Dilba lite , så lugn o cool, ställer upp sig så lätt.Och lite pussgosig . 97/14 var hennes mått.



Nu ska vi åka till mor och få mat sen är det karnevalståget att beskåda, ha en resterande trevlig helg !! Så hörs vi en annan dag!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Ja tänk om Flinga stått så lugnt i ringen =) nästa gång får dom stå på transport till de e dax. Hon tröttna ju rätt rejält Flinga! Men Dillba skötte sig ju fin fint så hon vill säkert med fler gånger. Lycka till med ny tillskottet!!

2009-08-16 @ 11:34:38
URL: http://apotin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0