Smått och Gott.

Nu är det ett tag sen igen..Har nånting o göra hela tiden känns det som..

Lite har hänt sen sist iaf.
Som synes på första sidan så är Crispa nu min =o) Stort TACK för förtroendet Linda !!
Jag pratar inte med mig själv för Crispas gamla ägare heter också Linda , för er som undrar ; o).. Jag vart tillfrågad efter jul nån ggn om jag skulle vara intresserad ifall hon skulle sälja och det är ju klart att jag var. Så när det vart som det vart med Flöjta så ringde jag upp Linda och visst kunde hon sälja henne nu.
 Så på den vägen är det ! Måste erkänna att det känns lite dämpat just pga av Flöjta,men det ger sig nog nåt tag.
"den enes död den andres bröd" sägs det ju, men när jag gosar och ser Crispas alldeles outstanding vackra huvud så spritter det av glädje att jag kommer att få titta o gosa med henne,så länge jag vill nu.

Crispa från Ärentuna.


Har även varit på en liten tripp och kollat på ponnyer samt trevligt prat  med ägarna.Tack för ett trevligt avbrott i vardagen !! 
Samt att jag har lite mer o fundera på...; o) Fick ett kort på Trines mor och snacka om likheter, huvudet var precis ..TACK så mycket! Var så skönt att bara sätta sig och åka en vända, det är avslappning för mig. Hade jag inte haft mina kroppsproblem och barn o djur så hade jag varit lastbilschaffis och åkt land o rike runt..

Idag är det +5 men mulet och det är gråkallt o blåser..Jag ska väl iväg o handla inför påsken, inget jag ser fram emot. Har en period nu , är så svårt o hitta på maträtter kör bara samma hela tiden och e så trött på det ! =o( När sommaren kommer så blir det så mkt enklare då blir det sallader o grillat mm, mums, passar inte riktigt när det e kallt ute tycker jag.

Jag skrattar åt Tilia varje morgon för hon har spån presic överallt, fulla pannluggen ,man, kropp och så står hon o ser så lycklig ut ! "Kolla matte vad skönt jag har sovit, nu måste du borsta bort allt " Sen så njuter hon som bara den när piggborsten arbetar..Så enkelt o göra dom lyckliga dom små liven..Ska försöka ta kameran med ut så ni också får se..=o)

Grevagårn har ju varit också , några nya hingstar kom det men jag blev lite förvånad över att det var ganska mkt låga poäng på många..Undrar om man vågar sig dit i framtiden?? =o/ eller om mina får så lågt med, jag är ju inget proffs direkt och "ser" inte om det är nåt eller ej...Känns nog inge skoj och få typ 32-35 när det är ens egen och man har fått 38 iaf..Men det är bara tiden som utvisar hur det går..

Min stallplan har nu torkat upp, så skönt ! Nu är det resten av gårn kvar bara..Men det tar bra på snön.Har påskpysslat lite med barnen sånt är kul tycker jag. Nä nu ska jag väl sätta fart.

Önskar er alla en trevlig påsk!
2007 ärbilden från, jösses vad dom ränner iväg..

Kommentarer
Postat av: Plogflickan

Glad Påsk!

2009-04-09 @ 19:35:08
URL: http://plogflickan.blogg.se/
Postat av: Jennie

Titta upp men såg ingen som blomma, däri mot såg jag en som flög väldigt snett, typ mot dike så de måste ha varit du tänkte jag :-) glad påsk!!

2009-04-09 @ 23:53:25
URL: http://apotin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0