Tungt.

Ja så har jag varit till vetten då,det var som jag misstänkte ,tandlossning,en tand av och två ev. tre som var lösa..(Kalle är ju bara 7 år tyckte jag)
Men det var tydligen ganska vanligt på cavalierer,oavsett ålder...

Jag har beslutat att Kalle ska få knalla vidare till sin himmel,det här var liksom droppen.

 Han har haft väldiga bekymmer så fort han har känt löptik,då kissar han på allt (o helst alla)han kan komma på,ungarnas leksaker mm han kissar på mammas tik när hon sitter och kissar,även om hon inte löper etc.
Sen har han problem med analsäckarna, dom täpps till väldigt ofta hjälper inte att jag försöker tömma dom med jämna mellanrum.. Så fort jag tar fram kopplet blir han som galen, skäller i ett, han slutar inte fast man har gått ett tag, har provat en massa olika saker som jag fått tips om..Utan resultat.

Iom att jag fick köpa honom symboliskt  för 2,8 år sen så känns detta som rätt beslut, även om jag har ångest tills han är där han ska vara.
Man tänker ju om jag kunnat gjort nånting mer ,men men,jag får ta lärdom  av detta och inte fundera på att ta nån mer omplaceringshund nå mer, allra helst inte en steril avelshane som aldrig fått lära sig nå mer än att stå fint på utställning och para sig på komando..Jag trodde att han skulle gilla att få lära sig nå mer men jag erkänner mig besegrad .både av Kalles motivation som inte har varit nån höjdare vad jag än har lockat med .och min ork =o/.

Jag har haft fyra hundar tidigare,Två från valp och en omplaceringstik och så Kalle nu då.

Jag skall vara utan hund nu efter honom tills barnen är lite större, då ska jag leta reda på en liten drömvalp  av den ras jag  har fastnat för ,Australian sheperd. Och få fostra och gå kurser med själv.
Men det är en framtidsdröm som jag har ,vi får se hur det går med den i framtiden =o)

 Ja det var lite deppigt nu som ni kanske märker,men nu har jag skrivit av mig lite.

Hästarna är det bara bra med,fast jag har inte lyckats hitta proppen till badkaret..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0