Smått o gott !

Hoppsan , det var ett tag sen jag uppdaterat ser jag....Men det har varit mkt o göra så då finns ju inte tiden riktigt o sitta vid datan.

Nu har även den sista kaninkillen blivit tingad även han till Gävletrakten , så nu planerar gubben o jag o åka till Valbo på lördag o julhandla samt leverera killarna.

Omeega håller på och spricker av energi, hon har fått gått utanför stallet iom att det varit isgata och i morse var det äntligen "före" så hon kom till hennes hage , mamma mia säger då jag ,har skrattat så jag höll på o kissa på mig..Hon for som en galning tror nog inte det var mer än en hov om ens det i backen på en kvart. Att dom kan vara så gymnastiska.Cissi tittade på henne och idiotförklarade na , helt blåst som skippar maten tänkte hon..

Efter mkt velande har jag bestämt mig för att Wille ska säljas, har fått ett erbjudande jag inte kan motstå så då blir det bäst såhär. Omeega ska ju säljas hon med men jag avvaktar tills dessa regnskollor är utläkta.

Har haft en rejäl städomgång i huset,  dammat ,putsat fönster ,packat undan spjälsängen samt en massa nappflaskor/bebismuggar mm som bara står o tar plats i skåpen. Lite vemodigt att jag inte har nån bebis längre...=o/ Men nu är det så julfint för jag har plockat fram tomtar o fått upp julgardiner, så nu myser jag på kvällarna med levande ljus. = o)
Lägger in några bilder från köket o tvrummet.

    

Igår var Wilma i kyrkan med kören och sjöng för första ggn. Tyvärr har hon nog ärvt min skräck inför folk för hon gillade det inte alls...Så nu blir det nog ingen mer körträning låter det som, inte för att det gör mig nåt för jag tycker det är lite långrandigt och blir lite för segt i kyrkan med alla psalmer o predikningar...Erik håller nog med han oxå. ; o) Men hon har fått provat iaf.
Senare stack jag ,Wilma med Cissi, Isa och Erik med fyrhjulingen ut i skogen och fixade en gran, Wilma red före o kollade sen kom hon, Mamma mamma jag o Cissi har hittat en !! den var riktigt fin så vi sågade och Erik var supermallig för han fick dra hem den med sin fyrhjuling...


Kommentarer
Postat av: Anonym

De låter som ett släkt drag dom har Omega och Dusty! Nästan så man tror dom e gjord av gummi :) vart tar killen vägen då??

2008-12-02 @ 00:30:33
Postat av: Plogflickan

Fina julfönster, alltid kul att se andras ler

Ha en fin dag!

2008-12-02 @ 22:56:38
URL: http://plogflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0