Smått sorgligt...

Jaha då  är det Lördag igen..Är lite seg här..

Igår kväll ringde kusin Jennie runt en tio och frågade om det är vanligt att stona ligger helt på rygg när dom ska föla ??...Jag blev lite konfunderad först o frågade när hon har tid ,om fem veckor blir svaret...ahhh kastning,innan det var färdigt så åkte jag dit,Wilma släpade jag ut o med i bilen så fick hon fortsätta sova där.
Kommer dit så är det en blåsa med vatten, inga hovar syns,felläge dessutom..Hon hade ringt vetten så hon var på väg . Sen så var det lite krångel o rätta till men det gick och till slut fick hon ut en död liten skäckhingstunge.
Men Dusty mår väl bra efter omständigheterna iaf.(har inte hört nåt annat än iaf) Kl 01,15  kom jag hem,så det tog ett tag.
Beklagar Jennie ,men huvudsaken Dusty klarar sig då.

Bilden på Crispa är sen det var snö här sist,inte färsk.=O)

Tänkte gå ut o pyssla lite, finns ju alltid nånting att fixa. Är gråmulet o blåser lite kalla vindar men det är inga problem vinterkläderna är framme än..

Ska bli spännande o följa o se vilka hingstar som kommer i mål idag.

Har börjat dragit in på höet lite,är ju inte en massa minus längre och så börjar ex Cissi att se dräktig ut fast hon inte är det...=O/ så det är dags att dra svångremmen nu..=O)

Tilia är enorm och har ändrat magen så det närmar sig.Trines juver har ökat ännu mer även hennes mage har ändrat form o "ramlat ner".

Trevlig helg alla!

Lägger in ett kort på Flöjta o Leffe (fem dar gammal) när hon gjorde lerinpackning...Nyttigt för hyn eller hur var det??

image88

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0