Smått o gott...

Ja idag var jag tvungen o se mig besegrad...Var tvungen att koppla på plogen på traktorn o skotta av här för o ta mig av gården,supernära att bilen skulle glida ner i diket när jag skjutsade barnen till dagis  =O/,ooops.
Lite spännande när det är löst under, lätt att det blir en massa grus med upptäckte jag, =O) men det ordnade sig.

Trine har fyllt juvret så det blivit hårt nu, Tilia är helt mjuk än och hon ska ju ha minst två veckor före Trinis,där ser man hur olika dom är.

Flöjta o Leffe har kunnat gå in o ut som dom ville idag ,släppte dom utanför stallet,Funkade bra nu har ju bara en tråd  mot resten av gårn men Leffe fattade att man ska inte nudda den för den ser misstänkt lik ut som tråden som BITS ! Han har diare nu Flöjta har ju gått in i fölnrunsten ,förmodar jag.Hoppas hon inte har så starka drifter som hon hade när hon var i Delsbo,då rök fyra st stängsel för hon ville fria med Nobel...=O/ Tror nån var ganska billig då  ;- )

Körde en skrittvända med Tilia  o släden idag,det gilla hon ,Isa var med o var lika lycklig hon med.Jag var nöjd också kände mig för lat för o gå med mina två,ändå blev det motion för vissa..=O)

Vill du nåt?Jag sover...

image84

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0