Smått o gott...

Jaha, då var jag ett år äldre igen då, men det är ju inge speciellt längre... Jag minns när man var mindre så kunde man ju knappt somna kvällen innan dagen DET. :-)

Min mor ,far och bror var hit så vi fikade lite. Fick en kaktus av min far,lika som i fjol...vi får se hur länge den här överlever mig,...Jag är URUSEL på att sköta mina blommor sen jag fick barn.   =)

Wilma har kört Trine alldeles själv för första gången, fast bara nere på våran gård,Trine lunkade så fogligt på och gick slalom mellan våra äppelträd och runt åkern .Hon tyckte det var en alldeles lagom runda. Wilma skötte sig jättebra !

Jag har skrivit ganska ofta,mest bara onyttigt vetande men det är väl det man har en dagbok till?  Så jag fortsätter nog att skriva just det jag vill skriva..

Hästarna har det gott , idag var jag och sågade ner några smågranar så att dom som inte har nå smått att gnaga på ska ha det. Det luktar så gott om dom sen dom har knaprat lite,och det syns att det är uppskattat !  Samtidigt så gallrar jag lite o idkar skötsel i vår skog ! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0